دیروز یه فون پد 2سیم با این کد ME175cg برای خواهرزادم گرفتم.همون اول براش پترن گذاشت ولی بعدش یادش رقت پترنش چیه؟ حالا کسی راهی بلده بدون فلش کردن بشه پترنشو باز کرد؟
Printable View
دیروز یه فون پد 2سیم با این کد ME175cg برای خواهرزادم گرفتم.همون اول براش پترن گذاشت ولی بعدش یادش رقت پترنش چیه؟ حالا کسی راهی بلده بدون فلش کردن بشه پترنشو باز کرد؟
اگر اکانت جیمیلتان را به تبلت داده باشید، از طریق آن میتوانید رمزتان را دوباره به دست بیارید که بعید میدانم این کار را کرده باشید.نقل قول:
بهمین خاطر راه حل زیر را امتحان کنید، ببینید جواب میدهد یا نه؟
تبلت را خاموش کنید.
بعد Volume up + Home Key + Power Button را با هم بگیرید تا تبلت روشن شود.
بعد از بوت شدن تبلت به دنبال گزینه Restore Factory Defaults و یا Delete all User Data بگردید.
البته اینطوری اطلاعاتی که طی این مدت روی تبلت ریختید از بین میرود.
ممنون دوست عزیز الان تبلت پیشم نیست که امتحان کنم .من فقط چندتا نرم افزار براش نصب کردم و دادم بهش .اون خنگولم گفت براش پترن بذار منم تبلتو دادم بهش گفتم هر پترنی میخوای خودت بذار فقط یادت نره که اونم 2 دقیقه یادش نموند.نقل قول:
ممنون دوست عزیز الان تبلت پیشم نیست که امتحان کنم .من فقط چندتا نرم افزار براش نصب کردم و دادم بهش .اون خنگولم گفت براش پترن بذار منم تبلتو دادم بهش گفتم هر پترنی میخوای خودت بذار فقط یادت نره که اونم 2 دقیقه یادش نموند.نقل قول:
من این کارو روی تبلت خودم که memo pad هست انجام دادم یه منویی اومد که سه گزینه داشت :1-ریکاوری 2- فست بوت 3- نرمال که من روی تبلت خودم حالت نرمالو انتخاب کردم ولی روی اون یکی تبلت حتما باید گزینه 1 انتخاب بشه تا ببینم چه شود.
ميگم دوستان اين تبلت حالت ريکاوري داره؟ اگه جواب مثبته چجوري ميشه به اين حالت رفت و چه کارهايي ميشه انجام داد؟ ميشه از تنظيمات سيستمي بکاپ گرفت؟
امیر جان بازم ازت ممنونم.با همون روشی که گقتی تنظیم کارخونه کردمش ردیف شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش من به 3.2.4 اپگرد کردم بهتر شد راضیم.چون وقتی خریدمش همین بیلدنامبر روش بود واسه شمارو نمیدونم
دوستان من از دیروز به یه مشکلی برخوردم برنامه ها خود به خود اجرا میشن به خاطر همین شارژ باطری خیلی سریع داره تموم میشه (هر دقیقه یک درصد کم میکنه )
کسی همچین مشکلی داشته یا راه حلشو میدونه؟
فوا میتونی روش کارو اینجا به فارسی توضیح بدی؟