به طور صحیح ینی چجوری؟؟؟نقل قول:
Printable View
به طور صحیح ینی چجوری؟؟؟نقل قول:
سلام .
بازی را نصب و بدون مشکل بالا میاد .
فقط یه سوال Pause بازی کجاست ؟ آخه Esc زو که میزنم میرهر تو مپ اما بازی در جریانه و پلیس راحت میگیرتت !
ممنون
سلامنقل قول:
بازی مدلش همینه و pause نمیشه اصلا
باید بری تو Hide Out
یعنی اینکه اگه بازی شما نصبی هست و آیکون اون توی قسمت control panel قسمت program هست از اونجا پاکش کنی....نقل قول:
اگر هم نیست مهم نیست پوشه بازی رو به طور کامل delete کن و بازی رو دوباره توی یه پوشه دیگه نصب کن...
عجب !نقل قول:
سلام
بازی مدلش همینه و pause نمیشه اصلا
باید بری تو Hide Out
یعنی اگه یکی دست به آب بخواد بشه باید همونجا .... :n02:
Hide Out چی هست ؟
آره کاریش نمیشه کرد ، من که ترینر ریختم دیگه راحتم کسی کاریم نداره :دینقل قول:
Hide Out همونی هست که تو نقشه با عکس خونه نشونش میده ، تحت هر شرایطی راحت میتونی بری اونجا حتی اگر پلیس دنبالت باشه دوباره وارد منوی اصلی بازی میشی و میتونی راحت ماشینت رو عوض کنی و ...
میتونی ترینر رور بدی ما هم فیض ببریم ؟نقل قول:
آره کاریش نمیشه کرد ، من که ترینر ریختم دیگه راحتم کسی کاریم نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hide Out همونی هست که تو نقشه با عکس خونه نشونش میده ، تحت هر شرایطی راحت میتونی بری اونجا حتی اگر پلیس دنبالت باشه دوباره وارد منوی اصلی بازی میشی و میتونی راحت ماشینت رو عوض کنی و ...
من چند تا گرفتم کار نکرد .
بیا اینو دانلود کن من از همین استفاده میکنم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر فایل فشرده پسورد خواست اینو وارد کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم برای 32 بیتی هست هم برای 64 بیتی
أوستان آنیت ویردوس است 7 کرک بازی رو پاک میکنه ..چه جوری میشه بهش بگیم آقا این رو پاک نکن جون مادرت این مال بازیه؟
من هی میرم کرک میارم این هی پاک میکنه ....خاموششم کنم که ویندوز ویروس میگیره...چه کنیم؟
داداش آنتی ویروس رو غیر فعال کن ، بعد که کرک کردی آنتی ویروس رو فعال کننقل قول:
نترس ویروسی نمیشه سیستمت