دوست عزیزنقل قول:
فرکانس های تلویزیون را بطور دستی وارد کنید. و اگر نشد ممکن است که تلویزیونتان این قابلیت را نداشته باشد.
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
فرکانس های تلویزیون را بطور دستی وارد کنید. و اگر نشد ممکن است که تلویزیونتان این قابلیت را نداشته باشد.
جناب متین پور من گذاشتم روی ed_m_asia چون موارد دیگه رو نداره داخل mrt option قسمت ... pnp lang سه زبان انگلیسی .فرانسوی و اردو عربی داره اون دوقسمت جناب متین پور من گذاشتم روی ed_m_asia چون موارد دیگه رو نداره داخل mrt option قسمت ... pnp lang سه زبان انگلیسی .فرانسوی و اردو عربی داره اون دوقسمت بالا هم که فقط با تغییر لوکال ست عوض میشه .
اون قسمت که شما میگی اگه میشه از اول بزارین با تشکر
جناب متین پوردراینکه تلویزیون بنده تیونردیجیتال داره که شکی نیست زیرا درحالت سرچ اتوماتیک برروی کانال 7و38 و48 مجموعا"59 کانال رادیتکت کرده ولیست آنراذخیره می کندولی برای نمایش فقط تصویروصدای استان رانمایش می دهد،بابررسی بیشتر متوجه شده ام که مدولاسیون کانال استانیmpeg2وسایرکانالهاmpeg4می باشدوبعید میدانم سرچ دستی دراین موردکمکی بکند.سوالم ازحضرتعالی این است،اولا"کجامی توانم اطلاعاتی درموردسخت افزارتیونرتلویزیونم بدست آورم،اگرسخت افزارتیونرتلویزیون بنده که درپست قبلی عرض کردم،مدل(سامسونگ سفارش اروپا محصول 2008 به شمارهLE40A656A1FRXU)می باشد،هردوفرمت راداشته باشدبایستی بایک آپدیت یاتغییرورژن مشکل رفع شود،درغیراینصورت امکانپذیرنیست.وٍثانیا"آیا تغییرفریموردراینموردنیز کمکی می کند. باتشکر
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلویزیونتان hd و یا فول نباشد شما نمی توانید از آن کانلها استفاده کنید. چون به مانند این است که ستاب باکس تان فقط sd است.
جناب متین پور عزیز چرا جواب سوال من را نمیدید مگه مشکلی هست که نمیگید
خلی ممنون بابت راهنماییتون!!؟؟
جناب متین پور عزیز تلویزیون فول اچ دی می باشد،درصورت امکان جواب سوالهای پست قبلی درخصوص آپدیت یاتغییرفریموروسایتی که مشخصات سخت افزارتیونررابه بنده بدهدرا اعلام بفرمایید.
دوست عزیزنقل قول:
این سایت برای دانلود فریمور تان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سایت مشخصات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
هرچه که باید بدانید را در پست اول توضیح داده ام و اگر نمی توانید انجام دهید باید از نزدیک مشگل را بررسی کرد برای اینکار از فردی که به این امور وارد است کمک بگیرید.
سلام اگه میشه اپدیت جدید تلوزیون ua48h6400arرا بذارید لطفا
دوست عزیزنقل قول:
این بروزترین آبدیت است. روش آبدیت را هم کنار فایل فریمورupgrade guide است که می توانید دانلود و مطالعه کنید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]