سلام اون اكسپلويت كه معرفي كردين را كمپايل كردم ولي نميدونم دقيقا چه شكلي ازش استفاده كنم لطفا يكم بيشتر توضيح بديد
Printable View
سلام اون اكسپلويت كه معرفي كردين را كمپايل كردم ولي نميدونم دقيقا چه شكلي ازش استفاده كنم لطفا يكم بيشتر توضيح بديد
ashkan_shin من اون اکسپلویت رو ندیدم دوستانی که گزاشتن حتما میان توضیح میدن :cool:
به نام خدایی که در همین نزدیکیست
با سلام خدمت تمام دوستان عزیزم
طاعات و عبادات شما دوستان عزیز قبول درگاه حق باشه
اینو اول بگم اصلا قصد تبلیغ ندارم
خوب دوستان امشب اومدم یه حالی اساسی به همتون بدم :biggrin:
تو این چند سال من بسیاری از مقالات و فیلم های آموزشی و ابزارهای ناب
هک که واقعا در نوع خودش بینظیر هستندرو جمع آوری کردم :tongue:
و طی مشکلاتی که واسم پیش اومده بنا دیدم که این سیدی ها رو به فروش بزارم
خوب اگر بخواهم توضیح بدم در مود این سیدی ها باید بگم
دو عدد سیدی pdf هست که تمام مقالات هک و امنیت و برنامه نویسی
رو که در اینترنت به زبان فارسی هست رو داشته باشید بدون اغراق میتونم بگم
هر چی مقاله هک هست در این2 سیدی میتوانید داشته باشید از هر نوع حمله ای
بگید یک نوع مقاله میتونید داشته باشید 90 درصد مقالات به صورت
فارسی هستش که تمام مقالاتی که در تمام سایتهای هک و امنیت هست رو شامل
میشود در این سیدی تمام مقالات سایتirantux.com
رو هم برای شما قرار داده ام همچنین مقالات بسیار زیادی در زمینه لینوکس
دارد و همچنین آموزشهای جالب فتوشاپ که در همین سایت هست
همچنین مقالات بسیاری در زمینه انواع زبان های برنامه نویسی دارد
که مرجع بسیار کاملی برای برنامه نویسان هستش
نمیخوام زیاد تعریف کنم از این سیدی ها ولی اینو میخوام بگم که چنین مجموعه ای
تا به حال جایی ندیده اید چون تمام PDFها هک و امنیت رو میتونید یکجا داشته باشید
خوب 2 عدد سیدی دیگر فیلم های آموزشی هک هست که اینم میتونم بگم
که کامل ترین آموزشهای هک سرور میباشد که همه 90 در صد آنها
به صورت zip میباشد که اگر از حالت فشرده در بیاری 400 گیگ میشه
آموزش ابزارهای هک مثل BiDiBLAH، کامپایل ، کرک ،هک روتر،هک کارت اعتباری، گرفتن روت ، bufferoverflow،فیلم های آموزشی سایت antichat
و سایت iroongeek و بسیار فیلم های آموزشی دیگر میباشد
و آموزهای فراوانی با پسوند swf که واقعا بسیار جلب میباشد
فیلم های آموزشی خارجی هم داخلش وجود داره که کمتر کسی میتونم بگم داره
توی این 2 سیدی هم با هک کردن انواع پورتال ها و سایت ها آشنا میشوید دیگه خودتون فکرشو
بکنید 2 سیدی فیلم هک که همه به صورت zip هستش هر چی بخواهید میتونم بگم داره
یک سیدی هم ابزارهای ناب هک رو قرار دادم که دوستان دیگه مشکلی نداشته باشند
و بتونن ابزارها رو هم یکجا داشته باشند تمام اسکنرها رو میتونید در این مجموعه پیدا کنید و همچنین نزدیک 300 مگ اکسپلویت که دانلود کرده ام رو م براتون قرار داده ام و همچنين تمام برنامه هاي كه توسط ان بتويند اكسپلويت هاي خودتون رو كامپايل كنيد
هر ابزاری که در هک کاربرد داشته باشد رو در انی مجموعه قرار میدهم مثل ابزارهای کامپایل ، meta و...
دو سیدی دیگر هم فیلم آموزشي MSCE دو هزار دقيقه هست که به صورت انگلیسی و جامع می باشد
که کاملا توضیح داده و افرادی که هم انگلیسی بلد نیستند میتونن بفهمن چون کاملا شیوا و به صورت تصویری توضیح
داده است که میتونید عکس های آن رو در زیر ببینید (حتما عکس ها رو ببینید)
که کاملا بر مباحث شبکه وtcp/ip اشنا خواهید شد
ههمانطور که میدوننید msce یکی از مدارک مایکروسافت میباشد که توضیحاتش در سایت موجود میباشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیخوام تعریف کنم ولی میتونم بگم کاملترین کلکسیون هک می باشد که در جایی تا به حال ندیده اید
تمام این ها رو خودم با چه زوری با دایلاپ از همه سایتهای امنیتی و هک دانلود کردم حالا میخوام در اختیار شما بزارم
این 7 سیدی کلا به قیمت 7 هزار تومن (بدون هزینه پست)به فروش میرسد و سیدی ها اصلا به صورت تکی فرخته نمیشود (فقط اگر کسی سیدی های msce رو نمیخواد مشکلی نداره)
یه گپ خودمونی داشته باشیم ببینید این سید های آموزشی هک که میدن بیرون 3 درصد این سیدی ها نمیشه
بخدا واقعا مشکل مالی دارم همین الان برای هزار تومن موندم پول تلفن هم مونده و شاید قطع بشه
وگرنه سیدی ها رو به قیمت خیلی ارزون تر براتون میفرستادم
جهت اطلاعات بیشتر و نحوه پرداخت میتونید پیغام خصوصی یا با ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ارتباط باشید
با در اختیار داشتن این سیدی ها دیگه محتاج هیچ کس نخواهید شد
یا حق موفق و سربلند باشید
فقط تاپیکو منحرف نکنید هر سوالی داشتید یا میخواید از محتویات سیدی بیشتر اطلاع داشته باشید میتونید پیغام خصوصی بدید یا ایمیل بزنید
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط K053_LSH_KV90
اتفاقا" شما حرف باحال تری زدی
عزیز خوب تر از من
این دوستمون فک پیج برای یاهو میخواست که در نهایت نیز باید به آیدی ارسال بشه و مدیریت آیدی ها نیز قبل از رسیدن به من و شما دست کیه؟
اون مواردی هم که شما ذکر کردید میتونه با هزار تا چیز دیگه هک بشه مگه هر چی هک میشه با فک پیجه
حالا اگر بنده اشتباه کردم شما زحمتشو بکش و یک فک پیچ برای زدن ایدی که این دوستمون درخواست کرده بود بزار تا همه استفاده کنن و بنده هم ببینم که کار میکنه و به این موارد بستگی نداره
ممنون
موفق باشی
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ashkan_shin
در داس باید اجرا بشه
خودش هم باید Usage داشته باشه
بعد از کامپایل وارد داس بشید و به آدرس جایی که اکسپلویت ذخیره شده برید و بعد اجراش کنید
wow - اميد خان حالت خوبه
فيك پيج چه ربطي به آيدي داره آخه پسر خوب
ببين مگه اين اطلاعات كه قرباني در فيلد ها وارد مي كنه به سرور ياهو ميره ؟ مطمئن باش نميره آخه چه ربطي به ياهو داره ؟
تازه مثلا فرض مي كنم كه شما تو قسمت ميل خودتون كه در ياهو هست را وارد كرديد و اطلاعات به سرور ياهو مي ره ؟ حالا سرور هاي ياهو چه طور ميخوان بيان اطلاعات شما رو بخخونند در حالي كه هر لحظه n تا بسته از اون سرور ها عبور مي كنه تازه فرض ميكنيك كه اصلا سرور هاي ياهو شما را در شبكه مونيتور مي كنند - چه قدر بي كارند - حالا از كجا مي خوان بفهمند كه اطلاعاتي كه به شما ميل شده آيدي و پسوورد يك نفر بوده ؟
-----------------------
هميشه اول فكر كن بعد حرف بزن | تازه اگر هم با چيزي آشنا نيستي روش پافشاري نكن
و قابل توجه شما بيشتر فيشر ها از فيك پيج ها استفاده مي كنند : نه اين فيك پيج ياهو بلكه فيك پيج هاي ساده تر
يك سوال:
هر كس با متاسپلويت كار ميكنه يك دونه از bug هاش كه بشه باش ايكس پي سرويس پك دو را هك كرد (بدون ارسال لينك) و روي بيشتر ويندوزها كار كنه با يك دونه payload كه خوب باشه را بهم معرفي كنه چون توي اين چند روزه هرچي خواستم با متاسپلويت هك كنم نشده
مرسي
K053_lsh_kv90
خوبی
من نیازی نمیبینم خودمو به کسی ثابت کنم من حرف خودمو میزنم شما هم حرف خودتونو اصلا" هم منظور بنده رو متوجه نمیشید اینجورییم تاپیک از موضوع خودش خارج میشه
آیدی من مشخصه
دوست داشتی میبینمت همزمان در مورد یک موضوع کار کنیم
ساخت فک پیج زدن سرور یا کلاینت و یا هر چی که شما تبحر بیشتری توش داری و نتیجه آشنا بودن و یا نبودن مشخص ..
خواستی جواب بدی لطف کن و در پیغام خصوصی ارسال کن تا خدشه ای به استفاده مفیدی که دوستان دیگر دارن از این تاپیک میرن وارد نشه
موفق باشی
دعوا نکنید بابا....
من یه سوال داشتم....
کسی یه مقاله ی اموزشی از جاوا و اچ تی ام ال نداره؟؟
آقا دعوا نداريم فقط ميگم كه ...
پرو گيمر جان من يادم مياد كه از اينجا ياد گرفتم
يعني آموزش هاي اينو تا آخر خوندم و همراش عمل كردم خيلي زود ياد گرفتم .
-----------------
اينو يادم رفت بگم ;)
مرجع اصلي همه آموزش هاي وب اينجاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مفاهيم TCP/IP گرفته تا asp,java,php,cgi,perl,.........
البته به زبان شيرين انگليسي هست . ;)
آقا سلام
لطفا يكي از باگايه خوب متاسپلويتو بگين من يك هفتس خودمو كشتم ولي نتونستم يك نفر هم باش هك كنم