دوستان دموش هنوز لیک نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
دوستان دموش هنوز لیک نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پارسال یادمه 25م جولای لینکشو دادن بیرون و امروزم که 27مه هنوز خبری نیست...البته نمیدونم صحت داره یا نه ولی ممکنه امسال تا 8 آگوست طول بکشه تا بدنش بیروننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ممکنه امسال برای PC نسخه دمو ندن...(اینایی که گفتم در حد شایعه هست و تایید نشدست)
ولی در کل توی این هفته ی پیش رو اطلاعات جدیدی از بازی و دمو و... به صورت رسمی منتشر می شه, پس منتظر باشید...!
از نظر من bal فیفا خیلی ضایع هست فقط لیگ زیاد داره همین
Adam Bhatti, the PES European Community Manager just confirmed on twitter that pes 2014 demo release date will be announced next week.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
با تشکر از دوست عزیزمون که این خبر رو درج کردن
اسم تیمایی که تو دمو هستن هنوز معلوم نیست ولی صدر درصد بایرن خواهد بود
دوستای گل من Greedy و REZAHOSEYNGANI خواهشن تو این شب عزیز این جر و بحث رو تموم کنید خوبیت نداره بهه خدا
از همه التماس دعا دارم
مستر لیگ رو هم که گفتید درست شده و من کلی امیدوارتر شدم
اگه گیم پلی هم به این خوبی که گفته می شه باشه عالیه...
فقط چیزی راجع به صداگذاری بازی نگفتن ؟؟ راجع به این گزارشگر احمق چی ؟؟ هنوز همون یاروئه ؟؟ :n15:
سلامنقل قول:
تا اینجا که من اطلاع دارم گزارشگر عربی که به بازی اضافه شده ولی اینکه این گزارشگر فعلی اصلاح شده یا نه من در جریان نیستم
احتمالا خودشون هم به این قضیه پی بردن که گزارشگر فعلی چرت و پرت زیاد میگه که میخوان گزارشگر عربی اضافه کنن به بازی
اينجا تاپيك PES 2014 هست نه تاپيك كل كل و مقايسه، از اين پست به بعد هرگونه پستي كه توش اسم فيفا بياد، چه مستقيم و چه غير مستقيم پاك ميشه و براي كاربر خاطي هم درخواست اخطار داده ميشه.
لطفا به عقايد هم ديگه احترام بذاريد...
دوستان.به نظرتون دمو که بیاد حجمش چقدره؟پارسال چقدر بود؟
پارسال حدود یک و نیم گیگ بودنقل قول: