[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خوب حامد جان وحید هم اضافه شد اینجا یه مقدار پوستتو بکنه . مجتبی هم که از اونور ولت نمیکنه منم که میشناسی دیگه:n02:
کم کم سوال میکنم این وستا آخر میگیره مارو شتک میکنه باور کن:n08:
سلامی دوباره محمد جان عزیز :n02:
نقل قول:
1 : آواتار جدیدم قشنگه؟:n02:
اره قشنگ بهت میاد
نقل قول:
2 : کلا با کدوم حال میکنی؟سینگل پلیر یا مولتی پلیر؟ دلیلشم بگو
کلا سنگل پلیر چون مولتی خیلی وقتها لگ دارم نمی تونم بازی کنم و وقت زیادی میگیره
اخرین بار مولتی COD:BO2 میزدیم از کار و زندگی افتاده بودم
نقل قول:
3 : قیمت بازی The Last Of Us دویست هزار تومنه و قیمت بازیه Metal Gear Solid: Ground Zeroes هم دویست هزار تومن . این 2 تا بازی همزمان با هم منتشر میشن و تو فقط پول خرید یه کدومشونو داری . کدومو انتخاب میکنی؟( سوال کاملا فرضیه ها:n02: )
TLOU چون که متال گیر زیاد بازی کردم یک ماه یک هفته این ور اون ور تفاوتی نداره
ولی TLOU چیز جدیدی هستش که داره یک تجربه جدید بهم نشون میده
نقل قول:
4 : توی بازیهای شوتر با کدوم اسلحه بیشتر حال میکنی؟اهل سلاح عوض کردن مداوم هستی و میخوای متنوع باشی یا نه فقط به یه سری سلاح ها علاقه ی خاص داری و با همونا سعی میکنی بری جلو ؟
اسلحه هارو تغییر میدم زیاد اهل استفاده از یک سلاح نیستم
نقل قول:
5 : میونت با jRPG چطوره؟ اولویتت Rpg یا jRPG ؟
خیلی عالی هستش الان هم دارم Ni no Kuni بازی می کنم
هر دو رو دوست دارم اولویت JRPG
نقل قول:
6 : یه مقایسه بین Forza و Gran Turismo انجام بده . اختلاف نظر خیلی زیاده . خیلیا فرزا رو ترجیح میدن خیلی گرن توریسمو . دلیل این اختلاف نظرها چیه؟ در صورتی که میبینیم فرزا از روی متا و آمار و ارقام و بهترین ریسینگ شدن هر ساله بهتر عمل کرده ...
مقایسه انجام بدم.؟ :n02: واویلا محمد جان خیلی طولانی میشه یعنی قول میدم یک میلیون خط باید بنویسم
اما دلیل اختلاف نظرها اونایی که میگم فورتزا فن 360 هستن و اونهایی که میگم گرن توریسمو فن سونی هستن :دی :دی
اما اگه خوب و منطقی نگاه کنیم به طبع از لحاظ متا این فورتزا هستش که بالاتره اما زا لحاظ فروش گرن توریسمو سرتره
نقل قول:
7 : یه سری رمز بهت میدم شما اون کاراکتر و بازیه مورد نظر رو پیدا کن :n06:
عاشق این طور سوال ها هستم چالش خوبیه :n02:
نقل قول:
_ عازم دوبی میشه . قد بلند موهای کوتاه . باعث کشته شدن 46 نفر مردم بیگناه میشه . دوستش رو زیر کامیون رها میکنه ... آخرش میفهمه دچار توهم بوده ! اسمش چیه؟کدوم بازی؟
Spec Ops: The Line
نقل قول:
_ میتونه پرواز کنه . میتونه روی کوچیکترین مساحت و نقاط با جفت پا وایسه . میتونه شخصیت خوبی باشه میتونه شخصیت بدی باشه . روی سیم برق با سرعت بیشتری حرکت میکنه . یه دوست چاق داره که همیشه روی بالا پشت بوم خونشه . اسمش چیه؟کدوم بازی؟
به به :n02: Infamous
اسم خودش کول و اسم دوستش زک هستش
نقل قول:
_ جنس مونث بود . موهای تقریبا طلایی داشت . یه تاب آبی با یه شلوارک همیشه پاش بود . ( بیشتر از این نمیخوام راهنمایی کنم چون یه بازیی هست که همه بهترین خاطره رو باهاش دارن )
جیل ولنتاین
نقل قول:
_ خودش میگفت این شهرو ساخته تا علم و پیشرفت توش بی نهایت باشه . (اینی که اون شهر کجا ساخته شد رو خودت حدس بزن چون بگم خیلی واضحه ) دین و قانونی نباشه جلوی این پیشرفت رو بگیره . کم کم شهر به حالت تجاری درومد . این پیشرفت ها اونقدر شد که گونه هایی به وجود اومدن که از انسان هم باهوش تر بودن اما وحشتناک تر ! اسم شهر؟ اسم اون تاجر ؟ اسم بازی؟
نام بازی بایوشاک
اسم شخص اندرو رایان
اسم شهر رپچر
[حذف شد ]
نقل قول:
_ تولد پسرش بود . همه چی آروم همه چی خوب . اما از همون اول یه حسی به گیمر میگفت امروز اتفاق بدی میفته . رفتن خرید . بچشو دزدیدن و اتفاقای بد یکی پس از دیگری اتفاق افتاد . اسم کاراکتر؟اسم بازی؟
Heavy Rain شاهکار
Ethan Mars
نقل قول:
_ تقریبا داره پیر میشه . از جوونی عاشق عطیقه و گنج و پیدا کردن سرزمین های دور افتاده بوده . توی همون دوران نوجوونی با یه پسر بچه زرنگ و باهوش آشنا میشه و از اون به بعد دیگه همیشه در کنار هم هستن . اسم کاراکتر؟اسم بازی؟
سالیوان
اسم بازی انچارتد :دی
نقل قول:
_ خیلی قلدر بود . خیلی کله شق بود . قرار بود یه جایی بره که نباید میرفت . در خونه رو شکست و شمشیر رو کشید و از اون لحظه به بعد کابوس ها بهش امان ندادند . اسم کاراکتر؟اسم بازی؟
God of war
و کریتوس
چون در قسمت دوم بودم بود که ریخت زن و بچه رو لتو پاره کرد
نقل قول:
_ روز خیلی عادیی بود . یه تصادف اتفاقی ! میری پیش دوست دخترت . تولدته فقط همین . اما یه سری چیز متوجه میشی . جلوی چشمت همون دوست دخترو میکشن و نمیتونی عکس العمل نشون بدی . کلا قدرت رو توی تاریکی بروز میدی . فقط دنبال عموت میگردی ... اسم بازی ؟ اسم کاراکتر؟
بازیthe darkness
Jackie Estacado
نقل قول:
_ توی شکار و تیر اندازی و اسب سواری مهارت بالایی داره . پسرت رو آموزش میدی تا مثل خودت شه . واسه خیلیا کار انجام میدی و خیانت میبینی ! در آخر 10 نفری جلوت وای میسن و بهت شلیک میکنن . اسم کاراکتر؟ اسم بازی؟
red dead redemption :n12:
از 10 نفر زیاد بودن نامردا
شخصیت بازی John Marston
نقل قول:
_ بازیش از شرکت بازیساز مورد علاقته ! فقط در همین حد بهت بگم که مربع رو میزدی تند تند دور خودش میچرخید ! به خورد کردن جعبه هم علاقه ی خاصی داشت ! بازیه قدیمیی هم هست که همه بازی کردن . اسم کاراکتر ؟اسم بازی؟
نام بازی :کراش باندی کود
اسم شخصیت هم همون کراش :دی
نقل قول:
_ باز هم تحول ژنتیکی منجر میشه این بلا سرت بیاد . خواهرت توی خیلی مسائل بهت کمک میکنه . کلا به مامور پلیس علاقه ی خاصی نداری . از دیوار بالا رفتن برات مثل روی زمین راه رفتنه ! اسم کاراکتر؟اسم بازی؟
اینو مشکوکم ولی حتما Prototype هستش
Alexander J. Mercer
نقل قول:
خوب حامد داداش فعلا تا همینجا بسه:n02:دوستان اگه این رمزها خیلی گنگ هست مدلشه . میخوام مخش بترکه تا جواب بده . البته بعضیاش خیلی راحته:n02:
نمیترکه داداش من مخم برا این سوالات ساده نمیترکه :n28: