ممنونم. از بین این 4 مدل که معرفی کردید کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟ نظرتون در مورد A30 سیلیکون پاور چیه؟
Printable View
ممنونم. از بین این 4 مدل که معرفی کردید کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟ نظرتون در مورد A30 سیلیکون پاور چیه؟
البته لازم هست گفته بشه كه گرچه اين مدلها باكسهاي مقاومي دارند و هارد هم توسط ضربه گيرهاي لاستيكي سيليكوني محافظت ميشوند اما احتمال آسيب ديدن هارد بر اثر ضربه و سقوط به صفر نميرسه مخصوصاً وقتيكه هارد روشن باشه . ميتونيد همين مدل a30 را انتخاب كنيد ولي بنظرم زيادي روش تبليغ شده وگرنه در مقايسه با ساير مدلها خيلي فرق نميكنه .نقل قول:
درود خدمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین ssd های زیر کدوم پیشنهاد میکنید ؟
Samsung 840 Pro
Samsung 840 Evo
سلام دوستان اين هارد سيگيت ١ترا گرفتم با قيمت ١٩٠ گرونه؟!
اما گارانتيش الماس گفت سازگار نداشت :(
Sent from my iPod touch using Tapatalk
سلام .نقل قول:
قیمتها در همین حدود هست . گران نخریدید .
مرسي ممنوننقل قول:
اما يه سوال اين الماس چجوريه؟!
سلام دوستان
من قصد خرید هارد 2 ترا دارم . بین مدل های اینترنال بین سیگیت و هیتاچی کدوم بهتره انتخاب کنم ؟؟ اگه مدل خاصی داره بفرمایید که هنگام خرید توجه کنم. در ضمن فرق مدل های 7200.12 و 7200.14 هارد های اینترنال سیگیت چی هست
اگه خودتون هم برند و مدل خاصی مد نظرتون هست که کارایی بهتری داره معرفی کنید ممنون میشم !!!
در بین مدل های 2 ترا اکسترنال کدوم بهتره ؟؟! من خودم قبلا وسترن 250 گیگ داشتم راضی بودم. الان نمی دونم چه برندی و چه مدلی خوبه اگه در این مورد هم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم:n16::n16::n16:
سلام ata.royalfalcon
این فرمت جدید هارد وسترن چیه ؟
آیا وسترن نرم افزاری داره که بشه با اون سایرهاردها را فرمت کرد تا حجم بیشتری داشته باشیم؟
بک آپ پلاس ۲تراش هم هست؟( مدل پرتابل بدون آداپتور منظورمه)
اگه بخوام یه هارد پرتابل را بصورت اینترنال استفاده کنم امکانش هست
سلام .نقل قول:
پيشنهاد ميكنم سيگيت را انتخاب كنيد .نقل قول:
من قصد خرید هارد 2 ترا دارم . بین مدل های اینترنال بین سیگیت و هیتاچی کدوم بهتره انتخاب کنم ؟؟
مدل نامبر ST2000DM001 را خريداري كنيد .نقل قول:
اگه مدل خاصی داره بفرمایید که هنگام خرید توجه کنم.
تفاوتهاي زيادي وجود دارد . بعنوان مثال سري 7200.14 از پلاتر با چگالي بيشتر استفاده ميكنند كه در نتيجه تعداد پلاترهاي كمتري خواهند داشت . اصولاً هر چه چگالي پلاترها بيشتر باشد سرعت و كارايي هارد بيشتر ميشود مخصوصاً از لحاظ sequential transfer rate . تفاوت در Cache و اينترفيس و ...نقل قول:
در ضمن فرق مدل های 7200.12 و 7200.14 هارد های اینترنال سیگیت چی هست
دقت كنيد كه در سري 7200.12 مدل دوترابايتي وجود ندارد .
اگر بودجه كافي داريد ميتونيد WD Black انتخاب كنيد در غير اينصورت مدل معرفي شده مورد مناسبي هست .نقل قول:
اگه خودتون هم برند و مدل خاصی مد نظرتون هست که کارایی بهتری داره معرفی کنید ممنون میشم !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در بین مدل های 2 ترا اکسترنال کدوم بهتره ؟؟! من خودم قبلا وسترن 250 گیگ داشتم راضی بودم. الان نمی دونم چه برندی و چه مدلی خوبه اگه در این مورد هم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
در بازار ، هارد اكسترنال پرتابل دوترابايتي بيشتر از برند وسترن هست و ميتونيد يكي از مدلهاي WD elements يا WD my passport و يا از مدلهاي ultra را بخريد .
سلام .نقل قول:
نقل قول:
این فرمت جدید هارد وسترن چیه ؟
آیا وسترن نرم افزاری داره که بشه با اون سایرهاردها را فرمت کرد تا حجم بیشتری داشته باشیم؟
فكر كنم منظور شما اين باشه كه در مدلهاي جديد به جاي سكتورهاي 512 بايتي از سكتورهاي 4096 بايتي استفاده شده . در اينصورت نرم افزاري وجود ندارد كه چنين كاري انجام دهد و كاربر عادي نميتواند چنين كاري انجام دهد . سكتور بندي هاردها فقط در كارخانه سازنده و طي فرايند low level format انجام ميشود .
فعلاً ساخته نشده .نقل قول:
بک آپ پلاس ۲تراش هم هست؟( مدل پرتابل بدون آداپتور منظورمه)
در مدلهاي Backup plus با جدا كردن كارتريج ميتونيد اينكار را انجام بديد . ولي بايد قسمتي از كانكتور هاي sata و برق را ببريد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . ضمناً اگر مادربرد از ahci ساپورت نكنه حتماً قبل از متصل كردن به مادربرد سيستم را خاموش كنيد .نقل قول:
اگه بخوام یه هارد پرتابل را بصورت اینترنال استفاده کنم امکانش هست
عطاجان هارد سيگيت اورد اما ١سال گارانتيه ويستاس
چيكار كنم بگيرمش؟!
براي سارگار ٢ساله؟!
اين تا ٢٠١٤.١١.٦ وقت داره