اگه تا الان استفاده نکرده باشید اول ترانسفرهاتون رو انجام بدید و در صفحه بعد قبل از تایید نهایی از گزینه فکر کنم play wildcard استفاده کنیدنقل قول:
اگه تا الان استفاده نکرده باشید اول ترانسفرهاتون رو انجام بدید و در صفحه بعد قبل از تایید نهایی از گزینه فکر کنم play wildcard استفاده کنیدنقل قول:
خداییش من با یه ریکس:31: تیمم به ابدیت پیوست وگرنه توی فینالم شکستت میدادم:31:نقل قول:
علیرضا جان من که طرفدار تو هستم هر چی باشه اسمت پرسپولیسه دیگه
همه ما پرسپولیسیها پشت سرتیم برو جلو ببینیم چیکار میکنی:31:
مرسی علیرضا جان :10:نقل قول:
مسعود هم جهش خوبی داشت و به مکان ششم رسید که به مسعود عزیز هم تبریک میگم
ولی خداییش کوچینگ رو داشتــین؟! دیدین تیــم رو از قعر جدول بـه کجا رســوندم ؟! :5:ذاتا سرمربیم اصن ! :27::31:
[حالا بین خودمون بمونه که رویانیان پیشنهاد میلیاردی واسه سرمربیگری پرسپولیس بهم داده ...که البته باید فکر کنم!! الکی نیست که بقیه پیشنهادهام رو هم باید بررسی کنم!:31:]
تو این بازی ها هم از اولش هدفمون قهرمانی بود که همه دیدن چی شد و فکر میکنم که نیازی به گفتن کارهای اون دســـت های پشت پرده نباشه دیگه !:13: :31:
ولی خب جدی به عنوان اولین تجربه من توی فانتزی؛ به نظر خودم بد نبودم تا اینجا ! اونم بدترین زمان ممکن که خیلی کم به اینترنت دسترسی داشتمو امتحانا بود و... ! :20:
شخصا فکر می کردم با این اوضاع خیلی از بقیه دوستان عقب بی افتم ! که تیم همت کرد و با غیرتی مثال زدنی من رو شگفت زده کرد اصلا ! :31:
خب حالا که یه خورده تجربمون توی فانتزی زیاد بیشتر شده میتونم روی بازی های چمپیونز لیگ امسال سرمایه گذاری کنم و تمرکزم رو روی اون بازی ها بزارم بلــکه اون پــورشه کذایــی رو بردم(یا یکی از ایرانی ها برد) (انشاء الله! ):31:
در آخر امیـد است که همگی به راه راست هدایت شده و..! :31:
مخلصیم !:6:
:10:
دوستان تا ساعاتی دیگر روز آخر لیگ پسی سی ورلد و فینال هد تو هد برگزار خواهد شد:33:
میبینم که سکوت قبل از طوفان به طور کامل حکم فرما شده:31:
همگی داریم آماده میشیم برای زور آخر:31:
فکر کنم تیمهای صدرنشین و فینالیستای هد تو هد تا الان برای انتخاب تیم 90 درصد فسفرشون رو مصرف کردن:31:
دوستان من که دیگه مدعی نیستم به همین دلیل حاضرم در جهت تخریب تیمهاتون با کمال میل و رایگان هر مشورتی خواستین بهتون بدم:31:
علیرضا اگر هد تو هد رو باختی قول میدم مثل رویانیان باهات برخورد کنم:31: پس تمام تلاشتو بکن که نام پرسپولیس فاتح فینال پی سی ورلد بشه:31:
یعنی الان امیر رو بکشی هم عکس تیمش رو اینجا نمیزاره:31:
امیدوارم امشب به جز خودم شب خوبی برای همه نباشه:31:
به شخصه فک کنم اکثر انتخاب ها مشترک باشه و تغییرات زیادی ایجاد نشه :41:
اما از طرفی فوتبال هست و مسائل غیر قابل پیش بینی:23:
خب کمتر از 4 ساعت تا مسابقه نهایی زمان مونده .
احتمال قهرمانیم که خیلی کمه اما از همین تاپیک باید اعلام کنم که اگه قهرمان نشیم هم چیزی از ارزش های تیمم کم نمیشه :10: و بازیکن هام به فکر ساق پای خود و پول باشگاهی و غیره نبودن و از جان و دل برای تیم ملی تلاش کردن و صد البته به حرف های سر مربی هم گوش دادن و نظم تیم رو بهم نزدن !:31:
در کل اولین فوتبال فانتزی به خوبی و خوشی تموم شد و یکی از مدعیان فوتبال فانتزی لیگ قهرمانان فصل بعد هم مشخص شد:21:
الان تمرینات پشت درهای بسته انجام میشه ..:31:نقل قول:
البته میخواستم از تجربیات پیشکسوتان پرسپولیس استفاده کنم ولی ...:20:
البته برای امشب برنامه های ویژه ای دارم :18::21:
بچه ها تورس توی ترکیب اولیه نیست به نظرتون اونو بازی بدم یا اباته که تو ترکیب ایتالیا هست
الان که دیگه نمیشه ترکیب رو تغییر دادنقل قول:
بچه ها تورس توی ترکیب اولیه نیست به نظرتون اونو بازی بدم یا اباته که تو ترکیب ایتالیا هست
من که آباته رو از قبل توی ترکیب گذاشته بودم
تیاگو موتا رو هم داشتم که بین این دو شک داشتم که دیدم احتمال بازی کردن آباته بیشتره
فقط خودت تصمیم بگیر:10::12:نقل قول:
ولی اگه جات بودم تورس را می گذاشتم چون به نظرم ایتالیا گل می خوره و تورس هم ممکنه به بازی بیاد و گل بزنه.
هر چند که الان دیر شده منم کاپیتانم جردی الابا موند:13: