سلام دوستان
بالاخره n45 sf خریدم
2400 با گارانتی ویستا
نظرتون چیه؟گرون نگرفتم؟
Printable View
سلام دوستان
بالاخره n45 sf خریدم
2400 با گارانتی ویستا
نظرتون چیه؟گرون نگرفتم؟
یک ماه پیش که لپ تاپ را گرفتم بعضی اوقات که به شارژ میزدم باتری تا 95 96 درصد شارژ میشد و شارژ متوقف میشد دفترچه را که خواندم گفته بود برای حفظ عمر باتری تا 95 96 شارژ میکند بعد شارژ متوقف میشود
الان یک مدته که تا 100 درصد باتری شارژ میشه بعد پیغام میده که باتری کاملا شارژ است
دو سوال برام پیش آمده
1. وقتی باتری کاملا شارژ میشود شارز متوقف میشود؟
2.چگونه جایی تنظیماتی را انجام دادکه تا 95 96 درصد شارژ را متوقف کند؟
سلام
من یه مشکلی با این دستګاه دارم ویندوز خودش اورجینال و اصله ولی چون سنګینه و مقدار زیادی از هاردم اشغال می کنه چند شب ګذشته ویندوز ۷ ultimate را دانلود کردم و نصب کردم ولی موقع نصب درایور بلوتوث و وایرلس با صفحه آبی مواجه می شه و سریع ریستارت می شه به نظرم این حالت خظرناکه نمی دونم برا نصب یه نرم افزار کوچیک چرا باید اینطوری بشه؟ در ضمن من از نرم افزار conectivity برای اشتراک اینترنت با ګوشیم استفاده می کنم ولی درایور شبکه این دستګاه به دلیل کامل نصب نشدن نمی تونه شبکه درست کنه کسی راه حلی برای این مشکلات داره ممنون
درایور از سایت ایسوس دانلود کنین احتمالا درست بشه
چرا این لپ تاپ اینقدر کنده انگار نه انگار که core i7 2670 سی پی یو شه تازه یه ماهه اول خنک خنک بود ولی بعد اینکه کول پد n8 رو گرفتم بدنه اش تو حالت عادیم داغه ولی دما رو بیشتر از 55 نشون نمی ده موقع بازیم باید کارکرد سی پی یو رو از 100 درصد بیاری رو 60 در صد وگرنه دما تا 99 درجه می ره. ویندوز خودش که افتضاحه بیشتر از 2 دقیقه طول می کشه تا بالا بیاد در ضمن رو آلتیمیم بیشتر از یه دقیقه بدون نصب نرم افزار بالا می آد در حالی که باید حداکثر تو 37 ثانیه لود شه یه سوال دارم من حالت بوت اولیه را رو درایو دی وی دی گذاشتم می تونه کند بالا اومدن به این دلیل باشه؟با این سی پی یو و هارد 7200 و رم 8 خیلی کند بالا می آد من یه ایسر مال چند سال پیش دارم برا win 8 اون خیلی سریعتر از این بالا می آد در حالی که این لپ تاپ بیش از 10 برابر از اون قویتره؟نقل قول:
یه مشکل دیگه دارم من آخرین نسخه win 8 را رو ایسر یه بار نصب کردم ولی هر کاری کردم کرک نشد خواستم رو این نصب کنم بعد انتخاب زبان key می خواد در حالی که قبلا یه گزینه بود تیکشو بر می داشتم و نصب می کردیم دیگه نیست رو ایسرم وباره چک کردم نشد در حالی که برای بار اول نصب کرده بودم. ممنون می شم راهنمایی کنید.
یه سوال دیگه این صفحه آبی چقدر مشکل سازه؟ تو این اوضاع دلار و بازار اگه این طوریش بشه امکان عوض کردن برام نیست
اگه برای این سوالا کسی جوابی داشت حتما به منم بگه...!نقل قول:
چرا این لپ تاپ اینقدر کنده انگار نه انگار که core i7 2670 سی پی یو شه تازه یه ماهه اول خنک خنک بود ولی بعد اینکه کول پد n8 رو گرفتم بدنه اش تو حالت عادیم داغه ولی دما رو بیشتر از 55 نشون نمی ده موقع بازیم باید کارکرد سی پی یو رو از 100 درصد بیاری رو 60 در صد وگرنه دما تا 99 درجه می ره. ویندوز خودش که افتضاحه بیشتر از 2 دقیقه طول می کشه تا بالا بیاد در ضمن رو آلتیمیم بیشتر از یه دقیقه بدون نصب نرم افزار بالا می آد در حالی که باید حداکثر تو 37 ثانیه لود شه یه سوال دارم من حالت بوت اولیه را رو درایو دی وی دی گذاشتم می تونه کند بالا اومدن به این دلیل باشه؟با این سی پی یو و هارد 7200 و رم 8 خیلی کند بالا می آد من یه ایسر مال چند سال پیش دارم برا win 8 اون خیلی سریعتر از این بالا می آد در حالی که این لپ تاپ بیش از 10 برابر از اون قویتره؟
سلام دوستان یه سوال راجع به باتری داشتم.من تو خونه بیشتر باتری رو جدا میکنم و از برق استفاده میکتم اما یه وقتهایی هم میخوام جا به جا بشم سیستم رو hibernate میکنم.ولی دیدم اینجوری به هارد فشار میاد حالا یه مدتیه باتری رو همینجوری وقتی لب تاپ تو برقه وصلش میکنم و وقتی جا به جا میشم دو باره درش میارم.میخواستم بدونم این کار صدمه ای به باتری یا لب تاپ نمیزنه؟
یه سوال دیگه دکمه کنترل سمت راست و جهتها بعضی وقتها گیر میکنه الانم بعد یه مدت شماره های نامپد خیلی صدا میدن وقتی روش میزنم.میخواستم بدونم شما هم این مشکلو دارین؟
یکی جواب من بدبختو بده دیگه :sq_10:
در مورد باتری نمیشه نظر خاصی داد خیلی ها نظر دادن ولی هیچ کدومشون رو نمیشه 100% قبول کرد.ولی در کل هر باتری عمر مفیدی داره که تموم بشه باید عوضش کنی.نقل قول:
سلام دوستان یه سوال راجع به باتری داشتم.من تو خونه بیشتر باتری رو جدا میکنم و از برق استفاده میکتم اما یه وقتهایی هم میخوام جا به جا بشم سیستم رو hibernate میکنم.ولی دیدم اینجوری به هارد فشار میاد حالا یه مدتیه باتری رو همینجوری وقتی لب تاپ تو برقه وصلش میکنم و وقتی جا به جا میشم دو باره درش میارم.میخواستم بدونم این کار صدمه ای به باتری یا لب تاپ نمیزنه؟
یه سوال دیگه دکمه کنترل سمت راست و جهتها بعضی وقتها گیر میکنه الانم بعد یه مدت شماره های نامپد خیلی صدا میدن وقتی روش میزنم.میخواستم بدونم شما هم این مشکلو دارین؟
در مورد گیرکردن دکمه اشغال نرته زیرش؟صدا دان تو این مدل عادیه تقریبا همه دوستان این مشکل صدا رو دارن دکمه ها سر جای خودشون لغزش دارن
حل شد! پاک بشه لطفا