سلام ausu مدل k55vm بهتره یا n55sl ؟
یه سوال دیگه : مدل های acer یا lenovo چه فرقی با asus دارن که قیمتاشون پایین تره ؟
Printable View
سلام ausu مدل k55vm بهتره یا n55sl ؟
یه سوال دیگه : مدل های acer یا lenovo چه فرقی با asus دارن که قیمتاشون پایین تره ؟
سلام
من امروز رفته بودم n56 سفارش بدم فروشنده گفت هیچ فرقی با y-580 و hp dv-6 7000 نداره. با این که از اونا گرونتره.منو منصرف کرد از خریدش.:19:
نظر شما در مورد n 56 چیه؟؟
و اینکه full hd نبودن مانیتور عیب بزرگیه؟
n56 و y-580 هارد ssd دارن؟
فروشندرو ولش کن!فقط به فکر فروششون هستن،y580 گرافیکش از n56 قویتر و کیفیت ساختش بالاتره ولی led این مدل full hd نیست و ظاهرا کیفیت led زیاد خوبی نداره!ولی n56 کیفیت led خیلی خوبه!full hd بودن یا نبودن یه لب تاپ بستگی به نظر خودت داره و هدفت از خرید لب تاپ چی هست؟!!!!!!!نقل قول:
به چشم نمیاد در مقابل hpنقل قول:
اگه میخواید خرید خوبی داشته باشی باید خودت به نتیجه برسی نه اینکه فروشنده (اغلب) به صلاحدید خودش از خریدی پشیمون کنه یا برعکس ترغیبت کنه
اره اینا فکر فروش خودشونن کمتر کسی پیدا میشه که بخواد عادلانه قضاوت کنه حتی اگر جنسش فروش نره باید از دوستان همین فروم که انصافا راهنمایی های خوبی می کنن و هیچ نیت تعصبانه ای ندارن کمک بگیری و با اطلاعات کامل بری که فکر نکنن فقط خودشون پیشنهاد دهنده اند
هدفم از خرید فیلم - بازی - اینترنت و .... هست.البته فقش روزی 2 ساعت بازی میکنم.نقل قول:
hp از کدوم گارانتی بگیرم که روش هدفون بیتس داشته باشه؟:5:
دوست عزیز شما از هر گارانتی که میگیری بهتره خودت ببینی هدفون beats داره یا نه چون تو این دوره زمونه دزد خیلی زیاد شده:21::38:نقل قول:
لپ تاپ وسیله بازی نیست و ارزشی هم نداره باری بازی پاش پول بدی....نقل قول:
صفحه فول اچ دی مسلما از صفحه دستگاههای hd چشم نوازتر هست و فیلم دیدن باهاش لذت بخش تر.
n55sv الان قیمتش چنده؟
مدل دیگه در حد این مدل و با این امکانات کدومه