اینیستا: "تکرار عملکرد امسال دشوار است، ولی تلاشمان را می کنیم"
آندرس اینیستا در مراسم معارفه ی جایزه ی یونسکو-وایدیگنا برای ورزش، سال گذشته را که طی آن لیگ اسپانیا و لیگ قهرمانان را با بارسا و جام جهانی را با اسپانیا برد، "بسیار خاص" خواند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یازدهم جولای 2010 آندرس اینیستا گل پیروزی بخش اسپانیا مقابل هلند را به ثمر رساند و تمام دنیا حرکت زیبای او را نسبت به دنی خارکه ی فقید مشاهده کرد. ابراز احساساتی صادقانه و از صمیم قلب از سوی هافبم بارسا که به او کمک کرد به یکی از محبوب ترین فوتبالیست های اسپانیا، چه در داخل و چه در خارج زمین تبدیل شود. روز یکشنبه از آن احساسات قدردانی شد، او جایزه ی یونسکو-وایدیگنا برای ورزش را در شهر سیمات ده لا وایدیگنای ایالت والنسیا دریافت کرد. اینیستا از ترتیب دهندگان مراسم به خاطر جایزه تشکر کرد، آن ها او را این گونه خطاب کردند: "الگویی قابل پیروی - یکی از بالاترین نمایندگان بازی جوانمردانه در دوران حاضر."
"یک سال خیلی خاص"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینیستا روز 18 جولای به تمرینات فصل 2011-12 برخواهد گشت، ولی هنوز هم از نگاه کردن به 12 ماه درخشانی که پشت سر گذاشته لذت می برد. وی در این باره گفت: "از زمان جام جهانی سال خیلی خوب، خیلی زیبا و خیلی خاصی بود که در طول آن باز هم جام های زیادی بردیم. بهتر از آن، من بهترین جایزه را بردم. من پدر یک دختر کوچک هستم." او همچنین افزود: "تکرار عملکرد امسال دشوار است، ولی تلاشمان را می کنیم."
"روسل برای ما بهترین را می خواهد"
اینیستا به اظهار نظرهفته ی پیش مدیر عامل باشگاه، ساندرو روسل در رابطه با حملاتی که به باشگاه و بازیکنانش شد نیز واکنش نشان داد: "هر کس باید به دنیال منافع خودش باشد - مدیر عامل ما بهترین را برای ما، باشگاه و هوادارانمان می خواهد - بنابراین او انتظار احترام دارد، همان طور که ما استحقاقش را داریم."
ویکتور والدس: بارسا آماده یک فصل دشوار است
این دروازه بان ملی پوش اسپانیایی همچنین اعلام کرد نگران عملکرد رئال مادرید در بازار نقل و انتقالات نیست و تنها روی باشگاه خودش تمرکز دارد
سایت گل- ویکتور والدس، درواز بان بارسلونا، معتقد است این تیم فصل آینده برای تکرار قهرمانی اش در رقابت های این فصل لالیگا و چمپیونزلیگ کار بسیار دشواری در پیش دارد اما مطمئن است که تیمش کاملا آماده این مبارزه است.
این دروازه بان ملی پوش اسپانیایی همچنین اعلام کرد نگران عملکرد رئال مادرید در بازار نقل و انتقالات نیست و تنها روی باشگاه خودش تمرکز دارد.
او در گفتگو با نشریه ال پریودیکو د کاتالونیا گفت:" من دوست ندارم در مورد رئال مادرید صحبت کنم. من تنها در مورد بارسلونا حرف می زنم. می دانیم که یک فصل طولانی وسخت دیگر در پیش است اما ما کاملا برای آن آماده هستیم.
همه فلسفه من را می دانند. از نظر من، فوتبال حفظ توپ و کسب پیروزی است. کار من فقط گل خوردن نیست."
والدس سپس در مورد پیروزی بارسا در فینال چمپیونزلیگ مقابل منچستریونایتد صحبت کرد و گفت که این قهرمانی برایش اهمیت زیادی داشته زیرا این سومین قهرمانی در این رقابت ها بوده است.
" چند سال قبل من و اینیستا برای خودمان این هدف را تعیین کرده بودیم که سه بار قهرمان چمپیونزلیگ شویم. این کمی رویایی بود. زمانی که اولین جام را به دست آوردیم، هنوز رایکارد مربی بود. ما می خواستیم تاریخ ساز شویم. قهرمانی در ومبلی احتمالا بهترین لظه در زندگی ام بود. روز بسیار فوق العاده ای بود."
ساندرو روسل: بیشتر از 40 میلیون یورو برای فابرگاس نمی پردازیم
رئیس باشگاه بارسلونا اعلام کرد اگر مسئولان آرسنال برای فروش فابرگاس بیشتر از 40 میلیون یورو طلب کنند از خرید او منصرف می شویم
سایت گل – ساندور روسل رئیس بارسلونا اعلام کرد برای خرید فابرگاس از آرسنال هر رقمی را به این تیم انگلیسی پرداخت نخواهد کرد.
ملی پوش اسپانیایی و اسبق بارسا که در سال 2003 این تیم را به مقصد انگلیس ترک کرد اکنون بارها از علاقه اش به بازگشت به نوکمپ می گوید.
گفته می شود آرسنال دیگر اصراری به ماندن فابرگاس در امیریتس نمی کند اما از طرفی هم ستاره خود را ارزان نخواهد فروخت.
این در حالی است که بارسا بار دیگر علاقه خود را به جذب این بازیکن اعلام کرده اما نمی خواهد جیب خود را برای جذب او خالی کند.
ساندرو روسل در گفتگو با شبکه 3 تلویزیون اسپانیا می گوید :" نمی توانم به صورت قطعی بگویم فابرگاس را جذب می کنیم یا خیر. مطمئنا او هم به دنبال بازگشت به نوکمپ است."
"ما کمتر از 40 میلیون به آرسنال پیشنهاد داده ایم و اگر آنها موافقت نکند از جذب فابرگاس منصرف می شویم."