دوستان تا 2500 بهترین led 3d 46 که اسمارت هم داشته باشه چی پیدا میشه؟؟؟ ترجیحا سونی و سامسونگ
دوستان تا 2500 بهترین led 3d 46 که اسمارت هم داشته باشه چی پیدا میشه؟؟؟ ترجیحا سونی و سامسونگ
سامسونگ مدل D6960 46 قیمت هم 2.440.000 تومان
دوستان نظرتون راجع به پلاسماي پاناسونيك مدل U30 چيه؟ ارزش ١٤٠٠ تومن داره؟
نظرتون درباره LED 3D SONY EX720 46 چیه؟؟
دوستان این مدل UA40ES5600M سه بعدی یا نه
می خوام این مدل را خریداری نمایم 40D6940 آیا ارزش داره 200 هزار تومان بیستر بدم و سایز 46 را بگیرم ؟
دوستان، برا خونهی کوچیک ۷۰ متری!!!! ۴۰ اینچ بگیرم یا ۴۶ اینچ به نظرتون؟! تفاوت قیمت فک کنم ۳۰۰ تومن هستش... برا ۷۲۰ از سونی...به قیمت ۱۵۰۰ .....
خودم مدل ۴۶ رو دوست دارم که خیلی بزرگ باشه بازیکنا همقد و قوارهی خودم باشن!!!! از طرفی میترسم که چون خونه کوچیکه، بازدهی لازم رو نداشته باشه و نتونم ازش خوب استفاده کنم؟
40 اینچ مناسب تره به نظر من بر عکس همه ادم ها که نگاه می کنند ببند تا چه قدر می تونند TV بزرگتری بخرند باید بر عکس اون عمل کرد و دید با توجه به محیط و فاصله کوچکترین تی وی که میشه خرید چه اینچی هست حسن این کار این که اولا پول کمتری می دید دوما با توجه به سورس تصاویر دریافتی برای تی وی که در حال حاضر بالا 80% انها کیفیت SD دارند کیفیت بهتری تو سایز کوچکتر خواهید داشت . شخصا که فکر می کنم برای یه خونه 70 متری سایز 40 خیلی مناسب تر و حتی شاید سایز ایده ال 37 باشه ولی خوب قطعا تو این سایز انتخاب ها خیلی محدود تره .
کیفیت گیرنده دیجیتال هم مناسب نیست یعنی؟؟؟
اونقوت با توجه به اینکه فک کنم سینما خانگی بیشتر برا کیفیت بهتر صدا هست تا بلندی بیشتر صدا، ایا توصیه میشه با توجه وضعیت بیرون رفتن صدا از خونه که بگیرم؟!!!(البته یه نمونه ۱۲۰-۳۰ تومنی!!)
سلام دوستان
من میخوام یک smart 3D LED بگیرم از بین این مدلها کدومش بهتره
LG 42LW57000
LG 42LM58000
SAMSUNG 40D9640