برو تو قسمت ویرایش کانال ها ببین اشتباهی شبکه ورزش مخفی نشده باشه.نقل قول:
برو تو قسمت ویرایش کانال ها ببین اشتباهی شبکه ورزش مخفی نشده باشه.نقل قول:
مگه غیر از بلوری 3D و دو تا عینک چیز دیگه ای هم میده 2 تا عینک و که همه می دن میشه بگیند یه پخش 3D مگه چقدر می ارزه اصلا این عدد 570 هزار تومان از کجا اوردین ؟نقل قول:
دو سه نفر (شايدم همه يه نفر باشن!) اينجا زياد سنگه شارپو به سينه ميزنن (محصولات ماديران كلا) شما جدي نگيرنقل قول:
از من ميشنوين فعلا دست نگهدارين برا خريد از يه طرف دلار ارزون شده و هنوز تاثيرش رو روقيمت ها نذاشته بعدشم مدلهاي 2012 تا يه چند وقت ديگه ميان عجله نكنيد
والا من چند بار توی تاپیکها این عدد رو شنیدم ، بعدش که رفتم جمهوری فروشنده گفت: یه بلوری پلیر شارپ میدن که حدود 350 تومنه و 2 تا عینک 3D که رویهم قیمتشون 190 تومنه و یه فیلم 3D که 30 تومنه .نقل قول:
دوست عزیز ، با لحن مناسب تری پاسخ میدادید ، شایسته تر بودنقل قول:
به هر حال نظر همه افراد محترم است
جالبه که بدونید یکی از مدلهای شارپ الیت بود که عنوان بهترین HDTV سال 2011 رو کسب کرد
ضمنا" من طرفدار شارپ نیستم اما به نظر افراد احترام قائلم.
نقل قول:
به نظر منم دست نگه دارین فعلا.
بهنام عزیز چند تا کاربر اینجا هستن که معمولا" علاقه زیادی به حاشیه سازی دارن و اتفاقا" اونقدر هم باهوشن که فهمیدن من و یا عده ای از دوستان ! سهامدار شارپ هستیم !!!! جالبه که من برای پیشنهاداتی که به دوستان میدم دلیل و مدرک هم میارم ولی خوب بعضی از دوستان کلا" اعصاب ندارن و جنجالی هستن ! به هر حال ممنون از اینکه بالاخره یکی اینجا پیدا شد که هدف فروم رو به دوستان یادآوری کنه :11:نقل قول:
در مورد رفتار test14 هم ناراحت نشو کلا" من از نحوه پاسخ دادنهای ایشون به دوستان نا امید شدم و به نظرم رفتار ایشون کسی رو جز خودش زیر سوال نمیبره !
اگه دوستان لطف کنن صرفا نظر بدن و بنویسن به نظر من این مدل باتوجه به نیاز شما خوبه و یا با ذکر سند بگن فلان مدل این برند بهترینه همچین مشکلاتی پیش نمیاد.
سلام
دوستان من نگاه کردم کانال ورزش فرکانسش در کانال 34 هست فرکانس 578000
منتها من این سیگنال رو ندارم آنتنم هم درسته تمام کانالها میگیره اما این یکی نمیگیره
علتش چیه
آقا من به زودی میخوام تلویزیون بگیرم و بعد از جستجوی زیاد 2 تا انتخاب نهاییم ایناست :
سونی EX720 چهل اینچ
پاناسونیک ال ای دی سریه E چهل و دو اینچ !
واقعا کیفیت تصویرشون فوق العاده بود نسبت به بقیه . تو یه رنج هم هستن تقریبا از نظر قیمت. هردو هم که ال ای دی هستن و البته پانیسونیک ساخت مالزی هست . البته سونی رو هم میتونم مالزی گیر بیارم . من زیاد تو بند 3d نیستم بنابراین بین این دوتا کدوم رو انتخاب کنم . بیشتر کاربریم هم ما ه واره و کانالهای داخلی که گیرنده دیجتال میخوان هست . هر دو هم گیرنده دیجیتال دارن . به نظرتون کدوم بهترین انتخاب میتونه باشه و چــــــــرا ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید .