نقل قول:
اگه پچ کردی ولی بازی بالا نمیاد کرکت خرابه
از پست قبلی که فرستادم کرک رو دانلود کن
Printable View
نقل قول:
اگه پچ کردی ولی بازی بالا نمیاد کرکت خرابه
از پست قبلی که فرستادم کرک رو دانلود کن
سلام
دوستان من وقتی روی ایکون بازی کلیک میکنم یه اروری میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان لطفا کمکم کنید هر چی رو آیکون میزنم اصلا بازی The Witcher 2 - Assassins of Kings Enhanced Editionبالا نمیاد ویندوز من 7 شاید مشکل از ویندوز من باشه اگه راهنماییم کنید ممنون می شم با تشکر البته نسخه من بدون کرکه
امیر حون شما یه باید Hotfix را دانلود کنی و نصب کنی .. یه سرچ تو google بزنی همون صفحه اول واست میاد .. خود سایت اصلی هم این فایل رو گذاشته
سلام به همه ی دوستان عزیز ببخشید من این dll فایل رو میخواستم برای بازی the witcher 2 assassins of king Enhanced Edition dll شما که سایتش خراب هست لطفا رسیدگی کنید :11:
این هم dll که واسه من ارور میده MSVCP100.DLL به خودا خسته شدم از این ارور لطفا سریعتر رسیدگی کنید
:41:سلام لپ تاپ من 6180 hp هستش و دو تا کارت گرافیک intel و amd 6770 m داره.بازی رو که نصب میکنم با این که کارت گرافیکمو سوییچ کردم ولی 6770 رو نمیشناسه و توی perfromance tester اینو نشون می ده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورتی که کارت گرافیک من 2 gb هستش
چی کار کنم
اگه شما میتونی بازی رو در تنظیمات MEDIUM یا بالاتر در یه رزولوشن متوسط مثل 768*1366 اجرا کنی بدون که بازی روی گرافیک AMD بالا اومده چون اصولا گرافیک انیتل سیستم فقط به درد وبگردی و کارهایی که نیاز به پردازش گرافیک بالا ندارند میخوره وبه هیچ جه نمیتونه بازی رو حتی بالا بیاره!!نقل قول:
دوستان این نسخه Enhanced Edition روی XP نصب میشه ؟ کسی رو XP اجرا کرده ؟
دوستان من بازی رو که 3 DVD بود خریدم ولی هرکاری میکنم موقع نصب DVD2 یه دفعه ارور میده و میگه که فایل نصب رو پیدا نمیکنه ولی از اون به بعد همه فایلها رو ارور میده .
رفتم پرسیدم میگن که به خاطر آنتی ویروست هس . Kaspersky دارم میشه بدون حذف کردن کاسپراسکای این بازی رو نصب کرد ؟