برد منچستر یونایتد مقابل چلسی و صعود مقتدرانه این تیم به نیمه نهایی لیگ قهرمانان و به همه ی دوستان منچستری گل تبریک میگم. به امید قهرمانی 3 گانه این فصل.
GLORY GLORY MAN UNITED KABIR
برد منچستر یونایتد مقابل چلسی و صعود مقتدرانه این تیم به نیمه نهایی لیگ قهرمانان و به همه ی دوستان منچستری گل تبریک میگم. به امید قهرمانی 3 گانه این فصل.
GLORY GLORY MAN UNITED KABIR
البته تیمی به نام یونایتد بوده که دو بار پیاپی رسیده به فینال...:21::46:نقل قول:
پاسخ پ.ن: شکسته شد!!! (شاختار از اول هم معلوم بود امانت دار خوبی نیست!!):31:
یاعلی:11:
پ.ن: راستی یادم رفت تو اینجا تبریک بگم به هوادارای بارسا... any way... تبریک میگم به هوادارای بارسا خصوصا به سینا و علیرضای عزیز...:11:
اصلا موافق نیستم..نقل قول:
به نظرم در تمام این سالها اجحاف شده به فان در سار ، بهترین ولی بدون ادعا ، نه مثل برخی در توهم بهترین بودن ( تابلو نیست که ایکر رو میگم ؟ : دی) . کاش کاسیاس حداقل کمی از روحیه فان در سار یاد بگیره ، نه اینکه بعد از خوردن گل اول از بارسا ناامیدی از چهره اش بباره .
اول اینکه ایکر بهترین هست و به زودی بهترین در تاریخ هم میشه(فعلا اشمایکل اوله)
دوم اینکه ایکر ادعا داره؟!!! کی دیدی یا شنیدی این رو هم محلی؟! اون یکی دیگس که 2 بار شد بهترین کلی ادعا داشت...ایکر چند ساله داره با تغییر مدافع هی بازی میکنه و اکثر مواقع هم تیم رو نجات میده...
ایکر اگه میبینی چهرش طوریه که ادعا داره یا مغروره، بخاطر علاقش به اینکار نیتس..بلکه مجبوره..وگرنه چطور میتونه به عنوان کاپیتان تیم رو جمع کنه؟! خوبه تو تیم ملی و بازشگاهی، همه ازش تعریف میکنن اما تو الان یه چیزایی میگی که...
مورینیو رو هنوز نشناختی...نقل قول:
کماکان معتقدم مورینیو بدترین زمان ممکن رو برای رقابت با بارسا انتخاب کرده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورینیو عاشق کارهاییه که غیرممکن میزنن...
شکست بهترین بازسای تاریخ با اینتری که خود هواداراش هم امیدی بهش نداشتن!
خوزه در این مورد میگه که فقط به بازی پیش رو فکر میکنم..نقل قول:
خیلی خیلی ریسک بالایی داره
فقط کافیه یکی مثه کریس مصدوم یا محروم بشه
من این رو درک نمیکنم...
کریس یه کارت بگیره، بازی با بارسا رو از دست میده در حالیکه الان نیازی به بازی کردنش نیست...البته احتمال خیلی زیاد، خود کریس خواسته که بازی کنه...
بازی شالکه اینتر همون جذابیتی رو داره که بازی رئال تاتنهام داره،مخصوصا اختلاف رئال با تاتنهام برای صعود5 گل هستش ولی ما اینتر شالکه 4 گل هستش پس از نظر ریاضی بازی شالکه اینتر جذاب تره:27:نقل قول:
من نمیدونم آخه بازی شالکه-اینتر چه جذابیتی داره وقتی که شالکه تو خونه حریفش 5 تا زده!!
حداقل رئال-تاتنهام با اینکه نتیجش مشخصه ولی جذابیتش اینه که بازی در سطح بالاتری انجام میشه.
بازیکنای بهتری تو زمینن و به هر حال بازی دو لیگ بزرگ دنیاست!
اصلا جو استادیوم تاتنهام نسبت به شالکه خیلی خیلی بهتره.
بعدشم جناب عالی تا حالا یه بازی از شالکه رو هم تو فلتینس آرنا دیدی که 62 هزار نفر آدم از دقیقه یک تا دقیقه 90 چه جو خفنی درست میکنن بعد مقایسش میکنی با ورزشگاه وایت هارت لین که به زحمت ظرفیت نصف ورزشگاه شالکه رو داره(36هزار نفر)
درباره 2 لیگ برتر دنیا هم نظرات همه کاملا متفاوته و اگرم قرار باشه فقط به خاطر بازیکنای 2تیم بازیا پخش بشه پس تلویزیون باید هر سال فقط و فقط بازیای بارسا رو نشون بده چون بازیکنای بهتری تو زمین داره حتی نسبت به رئال
امسال دیگه نوبت منچستر هست.
:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کدوم بخش ؟ با اجحاف در حق فان در سار ؟ یا نکوهش ایکر ؟نقل قول:
اصلا موافق نیستم..
چهره اش بعد از گل اول بارسا توی الکلاسیکوی رفت رو یادت هست ؟ داد میزد که : "همه چیز تمام شد" .
+
من نمیگم خوب نیست ، بلکه میگم بهترین خطاب کردن ایکر ( با این حجم تعریف و تبلیغ) ، تا حدودی غلو شده هست به نظرم .:46:
ریسک پذیری مورینیو و علاقش به چالش واقعا قابل تحسینه و به نوعی میشه گفت به همراه هیدینک کبیر از این نظر خارق العاده هستند بدون شک ، از لحاظ دانش فنی و روانی و کوچینگ هم که نیازی به گفتن نیست ، اما مسئله ، مسئله ی بارساست بزرگوار ( البته تحرکاتی کرد در بازی با بیلبائو که امیدوارم کارساز واقع بشه .نقل قول:
مورینیو رو هنوز نشناختی...
کم لطفی نکن دیگه ، اینتری که سلطان کالچیو بود چند فصل متوالی ، و در بهترین فرمش هم به سر می برد ، با اون کیفیت بازیکن ها و تیم یکدست . ( البته با فاکتور از حال و روز یووه و میلان و بعضا رم بر اثر کالچو پولی ) ،نقل قول:
شکست بهترین بازسای تاریخ با اینتری که خود هواداراش هم امیدی بهش نداشتن!
پی نوشت : زین پس بین من و و تیزی حکم می کنه هم محلی . : دی
دقیقا منم موافقم با اون قرمزه...نقل قول:
نه فان در سار عالیه...بازی رفت ضربه ی سری از تورس گرفت ازفاصله چند قدمی و با یه کشش بدن، که من فقط این حرکت رو از ایکر بیاد داشتم...نقل قول:
با کدوم بخش ؟ با اجحاف در حق فان در سار ؟ یا نکوهش ایکر ؟
چهره اش بعد از گل اول بارسا توی الکلاسیکوی رفت رو یادت هست ؟ داد میزد که : "همه چیز تمام شد" .
+
من نمیگم خوب نیست ، بلکه میگم بهترین خطاب کردن ایکر ( با این حجم تعریف و تبلیغ) ، تا حدودی غلو شده هست به نظرم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی که مخالفم و متوجه شدی، نکوهش ایکر بود...
بعد اینکه نه یادم نیست...اما مطمئنم اینطوری نبوده...بلکه ناراحت شده..چون کاپیتان تیم هست و بدترین وضعیت رو در بین بازیکنان موقع خوردن گل، کاپیتان ها و گلرها دارن...دیگه ببین وقتی جفتشون یکی باشه، چه بلایی سر اون شخص میاد؟؟ (یه مثال شخصی..مسابقات منطقه ای تهران، من گلر بودم و کاپیتان..تویه مسابقات من فقط 4 تا پنالتی گرفتم..بقیش بماند..اما وقتی رسیدیم فینال، گل خوردم و 1-0 باختیم...اینقدر عصبی بودم از دست خودم که نمیتونستم حرف بزنم)
+
منم میگم تا همینجاش هم چوب دفاع های بد رئال(البته بهتره بگیم تغییرهای مداوم دفاع های رئال) رو خورده وگرنه جاش خیلی بالاتر از ایناس به نظرم...
بازم میگم که خوزه عاشق چالش های غیرممکنه...(کلا فکر کنم ماموریت غیر ممکن ها، فیلم های محبوبش باشن!: دی)نقل قول:
ریسک پذیری مورینیو و علاقش به چالش واقعا قابل تحسینه و به نوعی میشه گفت به همراه هیدینک کبیر از این نظر خارق العاده هستند بدون شک ، از لحاظ دانش فنی و روانی و کوچینگ هم که نیازی به گفتن نیست ، اما مسئله ، مسئله ی بارساست بزرگوار ( البته تحرکاتی کرد در بازی با بیلبائو که امیدوارم کارساز واقع بشه .
یعنی خداییش تو معتقدی اینتر بدون مورینیو میتونست بارسا رو 3-1 شکست بده تویه بازی رفت و بازی برگشت هم تا دقیقه های آخر و اونم 10 نفره، 0-0 مساوی کرده باشه و در نهایت بارسا رو حذف کرده باشه؟؟؟ به شخصه این رو محال میدونستم...نقل قول:
کم لطفی نکن دیگه ، اینتری که سلطان کالچیو بود چند فصل متوالی ، و در بهترین فرمش هم به سر می برد ، با اون کیفیت بازیکن ها و تیم یکدست . ( البته با فاکتور از حال و روز یووه و میلان و بعضا رم بر اثر کالچو پولی ) ،
پ.ن:من غلط کنم! من چاکرتم هستم هم محلی : دی
میبینم که ادای یعقوب لیث رو درمیاری:دینقل قول:
پی نوشت : زین پس بین من و و تیزی حکم می کنه هم محلی . : دی
آنچلوتی: از آینده ام مطمئن نیستم/ در انتخاب تورس به جای دروگبا اشتباه کردم
مربی ایتالیایی در صحبتهایی اعلام کرد که بعد از شکست تیمش مقابل یونایتد و حذف از گردونه رقابتهای اروپایی با رومن آبراموویچ صحبت نکرده است
سایت گل- کارلو آنچلوتی مربی ایتالیایی چلسی در صحبتهایی اعلام کرد که مطمئن نیست که آیا مربی چلسی خواهد ماند یا خیر. او این صحبتها را پس از شکست تیمش مقابل یونایتد و حذف از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا مطرح کرد.
پس از آنکه رومن آبراموویچ ریاست باشگاه چلسی را در سال 2003 در دست گرفت، این تیم جوایز و قهرمانی های متعددی را فتح کرد و اکنون همه درانتظار درخشش چلسی دراروپا بودند؛ به ویژه بعد از انتقال تورس 50 میلیون پوندی به رختکن استمفورد بریج که سرو صدای زیادی به راه کرد. ولی این ستاره اسپانیایی از ژآنویه تاکنون نتوانسته برای چلسی گلزنی کند
الان و با شکست 1-2 چلسی مقابل یونایتد این تیم از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا کنار رفت و تنها می تواند برای قهرمانی در لیگ برتر مبارزه کند.چلسی در حال حاضر در رده سوم جدول است و11 امتیاز با یونایتد صدرنشین فاصله دارد. این طور به نظر می رسد که پس از این شکست، آنچلوتی هنوز با مالک باشگاهش صحبت نکرده است
آنچلوتی به روزنامه گاردین گفت:« من نگران نیستم. باید کارم را انجام دهم و نهایت تلاشم را به کار گیرم.الان من نیستم که باید برای ماندن و رفتنم تصمیم بگیرم و هنوزبا آبراموویچ صحبت نکرده ام.»
این مربی ایتالیایی درادامه به این نکته اشاره کرد که شاید در انتخاب ترکیب فیکس تیمش و به میدان فرستادن تورس به جای دروگبا اشتباه کرده باشد:« شاید. ولی من قبل از این تصمیم، مدتها فکر کردم.من ترجیح می دادم تا در چنین سبک بازیهایی، بازی را با فرناندو شروع کنم . ولی دروگبا در نیمه دوم واقعا خوب بازی کرد.»
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/04/13/2439342/%D8%A2%D9%86%DA%86%D9%84%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%B7%D9%85%D8%A6%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%A8%D9%87-%D8%AC%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%88%DA%AF%D8%A8%D8%A7
2011/4/13
مربی شاختار: امیدوارم بارسا به فینال لیگ قهرمانان اروپا برسد
لوچسکیو برای حریفش در دیدار سه شنبه شب آرزوی موفقیت کرد
سایت گل- میرسئا لوچسکیو،مربی شاختار دونتسک سه شنبه شب شاهد شکست 0-1 تیمش مقابل بارسلونا و حذف شاختار از گردونه رقابتهای اروپایی بود.
ولی این مربی باتجربه گلایه ای نداشت و در پایان این دیدار به یوروسپورت فرانسه گفت:« من به بارسلونا به خاطر صعود به دور بعدی رقابتها تبریک می گویم و امیدوارم که بارسا قهرمان رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا شود. بازی تماشایی و خوبی بود. این درحالی بود که تعداد زیادی از بازیکنان هر دو تیم در این دیدار غایب بود. ما درمقایسه با هر تیم دیگری که مقابل بارسلونا قرار می گیرد، فرصتهای به مراتب بیشتری داشتیم.»
مربی شاختار ادامه داد:« این فرصت خوبی بود که مقابل بارسا بازی کنیم و این تجربه کاربردی و خوبی برای تیم جوان ما برای فصل بعد بود.»
این اولین بار در تاریخ باشگاه شاختار بود که به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا راه یافت.
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/04/13/2438980/%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D9%81%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84-%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%B3%D8%AF
2011/4/13
پی نوشت: فینال؟!