دوست عزیز این نرم افزار رو کجا میشه دانلود کرد؟اگه لینکی داری لطف کن اینجا بزار!
این کیت تو سایت تبلت شاپ زده 39 تومن!
شما کی و کجا خریدی؟
دوست عزیز این نرم افزار رو کجا میشه دانلود کرد؟اگه لینکی داری لطف کن اینجا بزار!
این کیت تو سایت تبلت شاپ زده 39 تومن!
شما کی و کجا خریدی؟
من تبلت وهم اين كارت خوان راازتبلت شاپ خريدم تبلت شاپ بيشتر لوازم اين تبلت راداردمن هم كيف وهم محافظ صفحه نمايش راگرفتمنقل قول:
براى خريد كابل يو اس پىon-the-go كه فقط هارد وفلش به آن وصل مى شودمبلغ ٢٨٠٠٠تومان وبراى خريد كارت خوان وتبديل يو اس پى كه هم هارد وفلش ورم SD وغير...به آن وصل مى شودمبلغ ٣٩٠٠٠تومان من همين كارت خوان ٣٩٠٠٠تومانى راگرفتم
همون کیف 69 تومنی چرم رو که مخصوص همین تبلت هست رو خریدی؟نقل قول:
راضی کنندست؟مثل پایه میشه و تبلت رو نگه میداره واسه فیلم دیدن و ...؟
این کیف و بگیرم به نظرت اون محافظ پشتشم بگیرم یا همون کیف کافیه؟
من دیروز یه دونه کیف اصلی تبلت و یه دونه کارت خوان سفارش دادم 112500 تومان جمعا ریختم به حسابشون اما سفارشی به نام من ثبت نششده !
زنگ زدم دفترشون میگه تا پسفردا احتمالا بر می گرده به حسابتون !!!حالا قرار شد بره ببینه اومده تو حسابشون یا نه!!!قضیه چیه؟پول مارو خوردن فکر کنم!!!
نقل قول:
دوستان لطفا جواب این پستمو بدین......
حسام جان فكر ميكنم جوابت رو دادم :46:نقل قول:
جناب freeman لطفا به این سوال جواب بدید
من میخوام یکی از این تبلت ها رو تا هفته دیگه بخرم و از نظر مالی هم مشکلی ندارم حالا بین 8.9 و 10.1 موندم چون این دو از لحاظ سخت افزاری تفاوتی ندارند و فقط باتری 10.1 قوی تره که همون مقدار قدرت بیشتر صرف اون 1.2 اینچ صفحه نمایش بزرگ تر میشه ولی از طرف دیگه سایت تبلت شاپ در این جا
نوشته که رابط کاربری جدیدی در 8.9 به کار برده شده که کار رو راحت تر میکنهکد:http://tabletshop.ir/index.php?route=product/product&path=59&product_id=119
حالا میخوام ببینم بین این دو هیچ تفاوتی نیست و فقط به سلیقه برمیگرده که 8.9 بخری یا 10.1 یا این که این دو تفاوت هایی با هم دارن؟
سایتهای ایرانی اطلاعات اشتباه زیاد دارننقل قول:
TouchWiz UX برای هر دو مدل هست
خودت سرچ کن: galaxy tab 10.1 vs 8.9
شدید 10.1 پیشنهاد میشه.چون من هر سه مدل رو درکنار هم روشن چک کردم و فقط 10.1 من رو راضی کرد
دوستان عزیز بهترین کیف یا کاور برای این تبلت کدومه البته بدون کیبرد باشه چون خیلی کیف اومده تو بازار خواستم ببینم کدومش بهتره اگه عکسش رو بزارید با قیمت ممنون میشم چون گیر کردم کدوم رو بخرم.در ضمن کی نسخه چهار اندروید میاد برای این تبلت؟
در مورد کیف نمیدونمنقل قول:
ولی 4بله میاد
نیاد هم نسخه غیر رسمیش هست
ولی مطمئنا میاد