خب این Bed Of Chaos هم کشتم
باس های مسیر اون دیگه خیلی آسون بودن!
ولی خود این Bed Of Chaos یکمی اذیت کرد چون آخرش برای اینکه ضربه نهایی رو بزنم همش می افتادم توی دره
4 تا روح رو هم دادم در رو باز کردم ولی توی اون نرفتم چون دیگه میره آخرای بازی
فعلا رفتم کارای باقی مونده رو انجام بدم که بیشترش به این DLC مربوط میشه
نقل قول:
پیشنهاد میکنم این large club رو آپگریدش کنی و یه امتحانی بکنی . چون بونوس استرنج خوبی داره ( A ) بهتره در حالت نرمال آپگرید بشه . من که انقد خوشم اومد حتی یک slab خرجش کردم و +15 کردمش . برای من 624 دمیج داره که واقعا برای وزن 11 عالیه و با اون سرعت و حرکت خارق العادش و خاصیت سمی 180
جالبه دمیج خودش 300 هست ولی دمیج بونوس از خودش بیشتر شده ، شده 324
با آپگرید Divine بهتره نکنی چون بونوس استرنج کم میشه و بونوس faith زیاد میشه و همچنین دمیج مجیک اضافه میشه و با faith بالا فقط دمیجش خوب میشه
برش گردون به معمولی و با نرمال +15 کن
تو هم بازی مارو بردی زیر سوال! من میگم بهترین سلاحمه میگی بهش نیاز ندارم!
black knight halberd دمیجش نسبتا کمه که به عنوان سلاح قوی باشه . برای من میشه 513 . شاید مزیتش سرعت و برد باشه ، بیشتر برای اواسط بازی خوبه به نظرم
از چه سلاح هایی استفاده میکنی؟
باشه به این large club هم توجه می کنم :دی
سلاح هام یکی black knight halberd هست که جدیدا خیلی به کار میاد
شاید قدرتش کمتر از بعضی سلاح ها باشه ولی چون دشمنا رو از دور می زنه خیلی عالیه یعنی من که اواخر بازیم ازش استفاده می کنم
Quelaag's Furysword برای جاهایی که می خوام سرعتی کار کنم استفاده می کنم که البته جدیدا کمتر استفاده می کنم
lifehunt scythe هم خوبه و هم دمیچ خوبی داره و خاصیت سمی خیلی بالا و فقط بدیش اینه که به خودت هم آسیب می زنه
اون greataxe هم تا یه جای خوبی آپگرید کردم ولی هنوز تا آخر نه و دارم روش کار می کنم
نقل قول:
مواظب اون دشمنای راه bed of chaose هم باش ، چون علاقه خاصی به خوردن آدما دارن! و همچنین یه اسیدی میپاشن که هر چی دستت باشه فاتحه ش خونده میشه! همینا آیتم red titanite chunk میدن و همچنین احتمال کمی برای slab قرمز
آره اینجا هم جای خوبی برای فارم کردنه و شاید دوباره سراغش رفتم
اون غار کریستالی هم که گفتی خیلی جای خوبی بود و کلی فارم کردم
این DLC هم یه دشمنایی داشت که خودشون شبیه humanity بودن مشخصه دیگه humanity باید زیاد داشته باشن :دی
البته از این موش ها depth هم رفتم زیاد بدست اوردم و مسیر اونم کلا خوب بود
نقل قول:
دو حالت برای یاغی شدنش وجود داره!
در حالت اول اگه وارد lost izalith بشی در جلوی در ورود به باس بهت حمله میکنه
در حالت بعد هم اگه بازی لود بشه همون جای chaos bugs حمله میکنه
خوشبختانه یاغی نشد
یعنی فک کنم کلا روشش اینه که زودتر از خودش این آیتم رو بدست بیاری
یعنی من قبل این که ببینمش اون آیتم رو بدست اوردم و بعدش باهاش صحبت کردم و دفعه بعد اومدم نبودش و دیدم همون جای shortcut اومده و بهم حمله نکرد و اینو گفت:
?Was it all a lie? Have I done this all, for nothing
?Oh, my dear sun… What now, what should I do
… My sun, my dear, dear sun
دیگه فک کنم توی باس آخر میشه اوردش نه؟
توی ویکی دیگه چیزی ننوشته بود
نقل قول:
راستی انتقام آناستازیای زبون بسته رو از کریم گرفتی؟
چه جمله ی پر اصطلاحی گفتم!
چند تا Fire keeper Soul بدست اوردی؟
کریم کیه؟ کریم بنزما رو میگی؟ :دی
اگه منظورت همون پهلوونه که واقعا خیلی قدرتمند بود همین امروز با سختی کشتمش
حرکات خاصی نداشت ولی ضرباتش قدرتمند بود و سخت میشد دفاع کرد
کلا این DLC رو اون زمان خواستن منتشر کنن که بگن بازی می تونه باس های سختری هم داشته باشه!
باس های این DLC از باس های خود بازی اصلی سخترن!
بعد این باس دوم به باس سوم هم رسیدم اونم سخت بود ولی یه بار بیشتر نرفتم
دیگه نمی دونم باس چهارم که احتمالا اون اژدهاست چه جوری می خواد باشه! :دی
Fire keeper Soul هم فک کنم 3 تا بدست اوردم
یه دونه هم باید برم توی Anor Londo بدست بیارم و تازه فهمیدم قضیش چیه
نقل قول:
من الآن بعد از مدت ها یه سری به ویکی بازی زدم.
خیییییییییییییییییلی تغییر کرده نسبت به اون ورژنی که ما بازی می کردیم.
اطلاعات این دوستمون aminkhoob از من آپدیت تره :n39:
توی ورژنی که من بازی کردم Stat های Greataxe و Grant و خیلی سلاح های دیگه فرق می کرد.
علیرضا اگه این DLC داستانی بازیو نرفتی حتما برو
کلا این نسخه Prepare to Die Editon بهتره و من توی کنسول هم اونو رفتم که دیگه همه چی بازیو داره
نقل قول:
آقا خداییش توضیحات شمارو میخونم مخم سوت میکشه، چقدر این بازی نکته داره :|
دارم پشیمون میشم از پیشروی...یا به قول وحید باید کنترلر رو بشه به بازی بشناسونم و بازی کمی راحت تر بشه :n02:
یه سوالی، این چیزایی که نوشتید راجع اینکه نباید از بازی بیای بیرون ... نباید لود بشه و.... که تاثیر داره تو روند بازی جزو خود طراحی بازیه یا اینکه جزو باگ های بازیه که اینطوری شده ؟ :n02:
آخرین بار به طرز مسخره ای یهو افتادم مردم بعد سریع alt+f4 کردم....نزدیک بود برم پاکش کنم...ولی دلم نیومد.... :n27:
نه باگ نیست جزو روند داستانی هر شخصیتیه
مثلا همین که داشتیم صحبت می کردیم اگه بازی لود بشه طرف زودتر از ما به اون جا می رسید و دیگه تموم بود ولی وقتی لود نشه مطمئنا ما زودتر از اون می رسیم
بازیو یعنی با کیبورد میری؟
با کنترلر هم بازی سخته دیگه اصلا کیبورد و موس جور درنمیاد یعنی کلا بهینه برای اون نیست
حتما بازیو با یه کنترلر خیلی خوب برو
بعد حالا مشکلت دقیقا کجاست؟
دره که بازی زیاد داره و بعضی وقتا الکی آدم می افته توی دره و فک کنم سازندگان از توی دره افتادن گیمر لذت می بردن :دی
چون من الان گرم بازیم و چند وقتیه مدام میرم اگه راهنمایی خواستی در خدمتم
به نظرم اوایل بازی سعی کن زیاد روح جمع کنی هم لول رو بالا ببر هم روی این پایرومنسی هم یکمی سرمایه گذاری کن
خود پایرومنسی ها رو راحت میشه بدست اورد فقط آپگریدش روح زیاد می خواد
الان کجای بازی گیر کردی؟