مرسي دوست عزيزنقل قول:
الان رفتم استعلام مانده ترافيكمو گرفتم متاسفانه 290 مگ بيشتر ندارم كه خوب نميرسه :n28:
حالا همه ي اين كارا رو بايد در گوشي انجام بديم ديگه نه؟ :دی مثلا دانلود رو نميشه از پي سي انجام داد؟
Printable View
مرسي دوست عزيزنقل قول:
الان رفتم استعلام مانده ترافيكمو گرفتم متاسفانه 290 مگ بيشتر ندارم كه خوب نميرسه :n28:
حالا همه ي اين كارا رو بايد در گوشي انجام بديم ديگه نه؟ :دی مثلا دانلود رو نميشه از پي سي انجام داد؟
خواهش میکنمنقل قول:
ببین 2 راه دیگه هم هست اما این بهترین راهه
اگر براتون سخته و اینترنت پرسرعت دارید میتونید با pc suit آپدیت را انجام بدید یا برنامه LGMobile Support Tool را نصب کنید و با اون آپدیت کنید
30vil جان از راهنمايي هات بسيار ممنونم.
امروز ظهر رفتم بازار موبايل اپديت كردم. ووووو چه رابط كاربري اي. شده عينه 4ايكس. ايول
اولین ورژن سیستم عامل پورت شده اوبنتو Optimus Black (برای تست)
روش نصب[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. فایل های زیر رو دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. فایل ها رو در مموری قرار بدید
3. ریبوت داخلریکاوری
4.wipedata,wipeCache,wipeDalvikcache
5. نصب cm-10.1-ubuntu-v0.1-p970.zip و بعد ubuntu-main-img.zip and then upd-v3.zip ازریکاوری
ریست و تمام
....................
سلام وقت بخیرنقل قول:
ببخشید میدونم این قسمت مال 2 سال پیشه ولی برام جالب بود آخه درباره LG Optimus Black سوال داشتم و میخواستم ببینم شاید اینجا بپرسم راهنماییم کنند
من حدود 2 سال پیش LG Optimus Black تهیه کردم و حالا یه سیمکارت رایتل خریدم و انداختم توش، مطمئنم سیمکارتم سالمه چون توی تبلت ام جواب میده و کار میکنه(گلکسی تب2)ولی با اینکه میگن این مدل گوشی3G داره ولی اصلا سیمکارت رو نمیخونه تماس تصویری که هیچ تماس صوتی هم نمیشه باهاش برقرار کرد و اصلا آنتن نداره .
ممنون میشم اگه کسی درباره این موضوع اطلاعاتی داره راهنماییم کنه میخوام ببینم واقعا 3Gداره یا نه.
3G داره دوست عزیز شما از قسمت mobile network تیک use only 2G را بردارید درست میشهنقل قول:
سلام و درود بر شمانقل قول:
دقیقا درست فرمودید و راهنماییتون عالی بود
همینکار را انجام دادم و درست شد.
تونستم تماس صوتی و هم تصویری برقرار کنم.
بینهایت ســـــــــــــــــــــپاس گذارم:n16:
لطفا از رابط کاربری جدید عکس بذارین.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]