نقل قول:
درسته من الان یکجا خوندم نوشته بود که نسخه 1.31 اسمش German Truck Simulator EDIION AUSTRIA هست:31:
جالبه یه 2 تا شهر به شهر های خود بازی اضافه میکنند میگن نسخه 1.31 یا 1.32:27:
Printable View
نقل قول:
درسته من الان یکجا خوندم نوشته بود که نسخه 1.31 اسمش German Truck Simulator EDIION AUSTRIA هست:31:
جالبه یه 2 تا شهر به شهر های خود بازی اضافه میکنند میگن نسخه 1.31 یا 1.32:27:
الان جدید ترین ورژن ll18 Wheels of Steel ll
کدومه؟
نقل قول:
الان جدید ترین ورژن 18WHEELS OF STEEL XTREME 2 هست که تازه اومده
تاریخچه ی این بازی رو دارین که از کی تولید شده و چه ورژنایی داشته؟؟؟!!(تا حالا)نقل قول:
نقل قول:
این بازی سری اولش یعنی 18WHEELS OF STEEL XTREME پارسال تولید شد و گرافیک خوبی هم داره ولی 60 تا مرحله داره که خودش بار بهتون میده باید این 60 تا بار رو جایی که میگه ببری تحویل بدی و دوباره خودش بار میده مرحله های برفی هم داره جاده ها یخ زدن ولی چون خودش بار رو تعیین میکرد من خوشم نیومد سری دومش هم یعنی 18WHEELS OF STEEL XTREME 2 الان یه 2 ماهی میشه که تولید شده و فعلا توی سایت ها برای دانلود گذاشته شده تا توی فروشگاه ها بیاد یکم طول میکشه من سری دومش رو بازی نکردم نمیدونم چجوری هست
موفق باشید:11:
نه بیشتر از ایناست من 2 سری این بازی18WHEELS OF STEEL رو تو سال 2003 و 2004 بازی کردم(سری EXTRAME رو نمیگم کل بازیشو میگم)نقل قول:
بعد یه سایتی نیس فول ورژن اینا رو بگیرم؟
نقل قول:
فکر نکنم باشه اگه هم سایتی باشه که بشه دانلودش کرد یا فیلتر یا اینکه تاریخ مصرف داره.
:13:
کرکش هم که عذاب پیدا کردنش.
:13:
فکر کنم این بازی بر عکس جرمن تراک و یورو تراک تو مغازه ها بفروشن.
از دوستان خبر ندارید هنوز یورو تراک2 اومده یا نه؟
ورژن بازیمو زده 1. هرکاری میکنم انگلیسی نمیشه زبونش. حتی مد انگلیسی دان کردم و تو مد خودش که تو داکیومنتش هست کپی کردم نشد. از داخل confing شم عوض کردم نشد؟؟؟؟:41:
نقل قول:
درسته دوست عزیز من فکر کردم منظورتون سری EXTRAME هست
این سری بازی کامیون از سال 2002 یا 2003 منتشر شد که عبارت است از:
1-18Wheels of Steel haulin
18 Wheels of Steel Across America-2
18Wheels of Steel convoy-3
18Wheels of Steel American long haul-4
18Wheels of Steel pedal to The Metal-5
Hard Truck 18 Wheels-6
18Wheels of Steel Extrame-7
18Wheels of Steel Extrame 2-8
و این بازی ها در زمان خودشون واقعا شاهکار بودند و شما درنقش راننده تریلی هستید که می تونید
1-بنزین بزنید
2-ماشین خودتون رو میتونید تقویت کنید
3-از نمایشگاه ها میتونید ماشین بخرید
4-و در بعضی از نسخه ها میتونید گاراژ بخرید راننده استخدام کنید
من به شخصه همه این سری 18Wheels of Steel رو بازی کردم و لذت بردم تا زمانی که نسخه های Simulator اومد که عبارتند از:
1-Euro Truck Simulator
German Truck Simulator-2
Austria Truck Simulator-3
UK Truck Simulator-4
و در آینده نزدیک شاهد Euro Truck Simulator 2 خواهیم بود
و دیگه این سری 18Wheels Of Steel از دور خارج شد
ولی هنوز خیلی ها هستند که این سری رو بازی میکنند
موفق باشید:11: