آخه همچين مشكلي مثلا با ياهو ميل وجود نداره. يا حداقل من تا به حال مشكلي با ورژن جديد ياهو نداشتم.نقل قول:
Printable View
آخه همچين مشكلي مثلا با ياهو ميل وجود نداره. يا حداقل من تا به حال مشكلي با ورژن جديد ياهو نداشتم.نقل قول:
سلام
چطور می توانم فونت پیش فرض جیمیل را به tohama تغییر بدهم.چند تا افزونه هم نصب کردم اما کار نکرد.از خود تنظیمات جیمیل چگونه می توان این کار را انجام داد؟
با تشکر از تمامی دوستان
سلامنقل قول:
در قسمت settings > general < Default Text Styling میتونید این تنظیمات را اعمال کنید
البته در قالب های جدید جیمیل این امکان پذیر هست و در صورتی که از حالت معمولی HTML جیمیل استفاده میکنید، به این تنظیمات دسترسی نخواهید داشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :11:
سلام
بدبخت شدم:41: نمیدونم چی رو تغییر دادم که دیگه ایمیل برام نمیاد همیشه روزانه شاید 10 -20 تا ایمیل حالا چه اسپم یا چه ایمیلهای دیگه برام میومد ولی چند روز پیش یه کم تو تنظیماتش دستکاری کردم نمی دونم
خواهش می کنم کمک کنید چطوری میشه تنظیمات رو به حالت اولیه برگردوند؟
الان مثلا تو یه سایت عضو میشم که تائیدیه می فرستن به ایمیل ، ایمیل برام نمیاد چند تا رو امتحان کردم هیچ کدوم نیومد
چند تا ایمیل مهم هم برام میومد روزانه
خواهش می کنم کمکم کنید اگر لازمه هزینه هم بدم بهتون یوزر و پسورد هم بدم برام درستش کنید واقعا برام حیاتیه
تست کردم خودم هم ایمیل میزنم ، نمیاد برام
نقل قول:
تا حایی که من می دونم داخل تنظیمات نمی شه کاری کرد که اصلا هیچ ایمیلی دریافت نشه
حداکثر می شه فیلتر گذاشت که ایمیل مستقیم بره داخل Trash...
داخل خود Help جیمیل سرچ دادم این اومد
[HTML]http://support.google.com/mail/bin/answer.py?hl=en&answer=82454[/HTML]
اول اینکه گفته Spam و trash رو چک کنی
بعد قسمت Forwarding and POP/IMAP رو چک کن. شاید روی یک Device دیگه ایملیت رو وارد کردی و اونجا تظیماتی اعمال شده که خود به خود پاک کنه
سلام به همگی
دوستان من شماره موبایل به جی میل داده ام، می خوام بدونم از کجامیشه این شماره موبایل ویرفای شده رو کنسل ( غیر فعال ) کنم؟
گشتم ولی نتونستم پیدا کنم.
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم به مراحل زیر رو طی کنید.
settings --> account --> google account settings --> change password recovery options
موفق باشید.
نقل قول:
ممنون دوست عزیز، کمک بزرگی بهم کردین، امیدوارم بعدا بتونم جبران کنم.:11:
وقتی وارد اینباکس می شویم یه سری آیتم اون بالای سربرگ اینباکس آورده چیه؟؟ هر کدوم رو میزنیم اتفاق خاصی نمی افته؟؟
نقل قول:
با سلام
چه آیتم هایی مثلا؟
منوهای زیادی وجود داره اونجا
موفق باشید.