منم وقتی شنیدم میشه ماکرو رو با پرت جفت زد خیلی تعجب کردم ..
اگه دلقک بخرم همون کار لجن خوار رو انجام میدن ؟؟
یه نوع لوچ هست که باله هاشون قرمز هست , اسمشون چیه ؟؟
Printable View
منم وقتی شنیدم میشه ماکرو رو با پرت جفت زد خیلی تعجب کردم ..
اگه دلقک بخرم همون کار لجن خوار رو انجام میدن ؟؟
یه نوع لوچ هست که باله هاشون قرمز هست , اسمشون چیه ؟؟
مرسی...
حالا شاید چون میخوایم خونرو عوض کنیم و یه جای بزرگ تر بریم یه آکواریوم یه متری بگیرم و توش از همون جنگل ها راه بندازم :31: جای کپسولش هم جور میشه...
نقل قول:
نمیدونم بسته سبز بود فکر کنم چینی هست. 1500 خریدم. ولی آب اصلا بو نداره فکر کنم الان نیاز نباشه.
امروز سیستم تزریق کربن دی اکسید بالاخره تو خونه برادرم به بهره برداری رسید
اما برادرانم کمی به دیده تمسخر به هزینه 85 هزار تومانی این سیستم نگاه کردند.حتما از خودشون نپرسیدن یه جوون تو سن من که زن و بچه نداره که نگران شکمشون باشه پس تمام خرجاش در راه چرت و پرت هست.
مثل اینکه برادرم یادش رفته که فقط برای قیمت کردن رفتیم تو مغازه ولی به لطف سرعت عمل ایشون تو کارت کشیدن با کپسول بیرون اومدیم. من هم چون می دونستم این روزا دستش خالیه کپسول رو همون جا به نام خودم زدم و رگلاتور هم من خریدم. البته منتی نیست چون در هر صورت خودم هم یکی میخریدم شاید یکم دیرتر.
خودش دید که رگلاتور ارزون پیدا نکردیم. انتظار این رو نداشتم.
(فروشنده کپسول گفت رگلاتور 25 تومنی داره بعدا کاشف به عمل اومد که مخصوص اکسیژن بوده)
درد دل من رو ببخشید.
سلام (:
هستی،اون لوچا رو نمیدونم،ولی دیدم... کت یه چیز دیگه ایه!!به عینه دیدم که کثافت ماهیا رو با چه لذتی میخوره...!!!:31:
خرگوشی میگن فعالتره... ولی 2 تایی که من گرفتم،همش پارکن... اسپرت بگیر بزرگ!!10-12 سانتی...
استپ جون،حالا که میخوای خرج کنی،یه چیز اساسی راه بنداز... فقط قبلش در مورد اندازش حتما تحقیق کن... شنیدم که ارتفاع نباید بیشتر 40 باشه...!!
داداش سجاد،من از این مشکلات زیاد دارم...!! تا ماهی میخرم...:13:
ولی در کل خانواده حال میکنن باش ها... ولی میگن زیاد خرج نکن!!
به نظر من در آمد محسوب میشه.... فرانتوزا و آروانا کوتوله و مخصوصا فلاور!! و... ماهیای خوبی هستن!!!
منظورت ارتفاع تانکه؟ 40 که خیلی کمه به نظر من از نباید از 40 کمتر باشه. من هر جور حساب میکنم می بینیم بهترین ارتفاع برای تانک بین 55-60 هست مخصوصا 60. ارتفاع تانک خودت چنده؟نقل قول:
شنیدم که ارتفاع نباید بیشتر 40 باشه...!!
اره اگه بدونی چه ماهی ای بخری درآمد هم محسوب میشه من کل دبوسی هامو 20 تومن خریدم ولی به محض بالغ شدن دونه ای 20 تومن میشن
مال خودم 60.
میگن واسه اینکه نور به گیاه های کفت تانک برسه باید کمتر از 40 باشه..
چون نور لامپ ها تا 40 سانت میتونه توی تانک نفوذ کنه .. !
نمیدونم والا!!:13:
سلام دوستان ..
ماهیای پرات من باز شکماشون چاق شده و شنها رو به هم ریختم ولی ایندفه هر دوشون اینجوری شدن ، فک کنم میخوان باز بچه بیارن .
بچه ها وقتی لجن خوارم مرد ، با اینکه آب و سیفون کرده بودم ولی آک یه بوی خیلی بدی میداد و منم پس فرداش کل وسایل و دراوردم و یه سیفون سنگین دادم ..
ولی الان رو شیشه رو داره لجن میگیره فک کنم ، فردا باید لجن خوار بگیرم دیگه ..
مشکل اینجاست که وقتی من یه ماهی جدید میگیرم یه ماهی تلف میشه ، به خاطر همین خانواده نمیزارن ماهی بگیرم ولی من فردا میرم ماهی میخرم . :27:
سلام :)
هستی،سیفون سنگین سیکلت رو به هم نزنه؟!
پرتا رو باید با یه چیزی جفت بزنی... کت پلنگی بگیر.!!
هستی انقدر از پرتاش گفت که سورم های من هم ... p:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همش تو این حالت هسن.. چی کار کنم؟!انقدر سفت این کارو میکنن که کبود میشن ..!(سمت چپیه نره و راستیه ماده)
توی این تانک اگه تخم بزارن که مطمئنن تخم ها خورده میشن.. اون کتا آمادن =) عجیبه ها!!فقط 7 سانتن..!
تانک دیگه ای هم که ندارم...
مگه سورم تو این اندازه نر و مادش معلومه؟
میشه فلاور با سورم جفت شه؟