اینو میدونم دوست مننقل قول:
اگه معاف نشم قید کار دولتی رو هم میزنم
Printable View
اینو میدونم دوست مننقل قول:
اگه معاف نشم قید کار دولتی رو هم میزنم
مگه نیرو انتظامی چشه ؟ من الان یگان تکاور هستم هیچ خبری هم نیستنقل قول:
واسه لیسانس و فوق لیسانس نیروی انتظامی خیلی ستمه . باید بری سر چهار راه بایستینقل قول:
شما جای خوب افتادی فکر نکن همه جای نیرو انتظامی خوبه .نقل قول:
اونهایی که می افتن لب مرز (اکثرا هم لیسانس و اینا هستن ) پدرشون درمیاد . یعنی دیگه محیط عملیاتیه . باید هر روز یه چوب دستشون باشه افغانی و قاچاقچی از مرز بندازه بیرون.
توی کلانتری ها که بیا و ببین . من دیروز برای یه کاری رفته بودم کلانتری ، توی همون ده دقیقه 5 تا دزد و عملی و خلافکار آورده بودن که سرباز ها کارهایی مثل انتقال به بازداشتگاه و پرونده سازی و اینا رو می کردن ستوان دو و سه هم بودن یعنی تحصیلکرده هم بودن.. واقعا دلم براشون سوخت حالا اینا که توی کلانتری هستن وای به حال اونهایی که میبرنشون سر صحنه دعوا و چاقو کشی :41:و برای خودم امیدوارم شدم که افتادم ارتش . حداقل محیط عملیاتی نیست .
یا اونهایی که باید سر چهارراه وایستن . نه سرما می شناسه نه گرما . نه بارون و نه آفتاب . همیشه باید حاضر باشه . آلودگی ها که همه میزنن بیرون شهر یا میرن توی محیط های سربسته اینا همه سرپا هستن توی خیابون. کلی هم از ملت دری وری میشنون.
یگان ویژه و باتوم بدست توی استادیوم ها رو که هیچی. کلا نیروی خوبی نیست .
اخلاق و رفتار فرمانده هاشون درجه داراشون هم که زبان زده.
البته اگه مثل شما بیفتن جای خوب واداری خوبه که اون هم مقداری شانس نیاز داره و کمی پارتی !
راست میگن بنده خدا ها حسش نیست سرچهار راه وایسی یا باتوم بدهند دستت . البته من که پی سربازی رو به بندنم مالیده ام و انتظار یک دوره سختش رو دارم . البته دنبال کسری هم بوده ام . امیدوارم 13 ماه خدمت خوب و بد کنم و شرش هم کم بشه . واقعا که برای پسرها ستمه . داشتیم کار میکردیم و پول در می آوردیم . حالا جای من یک خانم آورده اند و ما هم بیکار شدیم :41: ( برای اینکه زیاد ناراحت نشید بگم که دوماه بیکار شدم و بعدش هم قول داده اند که اگر تهران افتادیم بعد از ظهر به بعد ازم استفاده کنند :19: )
برای بهم زدن جو عنوان میکنم :31: : دختره و پسره دانشگاهشون تموم میشه . دختره میره دنبال کار و احتمالا هم پیدا میکنه و پسره هم میره 18 ماه سربازی + 6 ماه الافی قبلش و بعد که همه چیز از سرش پریده میره دنبال کار .
پانوشت : شرایط فوق برای من صادق نبود چون هم کار کردم و هم درس خواندم برخلاف سایر دوستانم (20 نفر) .
من خودم پاسدار خانه وزارت دفاع افتادم به هرکی میگفتم می گفتن خدا بهت صبر بده خبر نداشتن حال و حول میکردیم!! اداری بودم اونم با دیپلم
بچه ها یه سوال فنی
دیدید که خیلی ها ( مخصوصا اونهایی که بسجی دارن) میرن و برگه اعزامشون را میدن به سپاه تا بیفتن سپاه . در واقع پذیرش می گیرن و اونجا خدمت می کنند .
میشه برگه اعزاممون را ببریم بدیم به ارتش تا خدمتمون اونجا باشه .
مثلا دوست داشته باشیم تهران خدمت کنیم و ببریم و برگه اعزاممون را بدیم ارتش تهران .
نقل قول:
فكر نكنم بشه.....
كلا سيستم سپاه و بسيج متفاوته!
منم اين سوال رو از مسئول نظام وظيفه پرسيدم.....گفت نميشه!
منم دوست دارم برم ارتش!
اگر برم ارتش حداقل خيالم راحته كه براي ارتش مملكتم خدمت كردم....
هنوز دیپلم و زیر دیپلم هم میگیره . روز یکشنبه نظام وظیفه شیراز بودم داشتن میفرستادنشون دستغیب جهرمنقل قول:
به قول کسایی که سربازی می کنند " چون میگذرد غمی نیست "
باید هر طوری شده تحمل کنیم تا شرش کنده بشه . :19: