منم تازه شروع کردم!البته تو سرورای گارنا میزنم!(میگم راهی نیست من که از خود گارنا دان کردم الآن توی سروری غیر از گارنا بازی کنم؟)
بعدش میگم این Talon چطوره؟یا Akali؟کلا بین هیروهای Assassin چیو پیشنهاد میکنید!نوبما تقریبا!
Printable View
منم تازه شروع کردم!البته تو سرورای گارنا میزنم!(میگم راهی نیست من که از خود گارنا دان کردم الآن توی سروری غیر از گارنا بازی کنم؟)
بعدش میگم این Talon چطوره؟یا Akali؟کلا بین هیروهای Assassin چیو پیشنهاد میکنید!نوبما تقریبا!
برای شروع بازی کردن assiassin من Poppy رو پیشنهاد می کنم هم ارزونه هم قویه...talon که خیلی گرونه ولی اونقدر ها سخت نیست اون رو فعلا بیخیال...Akali یکم Runes می خواد و سرعت عمل که دیگه بستگی به خودت داره Kat هم تقریبا همینطوره ولی اول ها ضعیفه آخر ها هم که وحشتناکه !:10:نقل قول:
Tf هم برای شروع پیشنهاد می کنم شخصیت جالبی داره فقط W اش یکم ping می خواد...
shaco شدیدا تجربه لازم داره پس اگه می خوای بخریش انتظار اینکه feed نکنی نداشته باش..
Leblanc اونقدر ها چیز خاصی نداره یه W می کنی بعد Q و R و E طرف مرده...پس آسونه...
Fizz هیرو اصلی من (Main) محصوب می شه یعنی از همه ی هیرو ها بهتر می تونم بازیش بکنم...یکم هیرو خاصی است چون می تونه tower dive کنه و یکی رو بکشه ولی خودش یه ضربه هم نخوره...خیلی تجربه می خواد و بدون lvl 30 هم دنبالش نرین چون اگه نتونین بازیش بکنین 6300 دادین رفته!
بقیه Assassin ها هم زیاد نمی پسندم بجز Lee sin که تجربه می خوا و پینگ و سرعته عمل...
خوب دیگه این اطلاعات من بود:27:
میگم تو سرور اصلی پینگ چطوره؟حالا تو east یا west هر کدوم که بهتره.بعدش قدیما یه مشکلی بود که میگفت نمیدونم سرور شلوغه چیه نمیشه وارد شد!هنوزم اینطوره؟
من تو گارنا پینگم 400ه!128 دارم شاتل.
من با Karthus استاد شدم ... طوری که دیروز با Ulti ـش 3 تا کیل با هم گرفتم :D
خیلی هیروِ باحالیه ... همه میگفتن یکی از سخترین هیرو هاس ولی من که 1 روزه حساب کارش اومد دستم ...
کارتوس خیلی باحالهنقل قول:
خیلی هیروِ باحالیه ... همه میگفتن یکی از سخترین هیرو هاس ولی من که 1 روزه حساب کارش اومد دستم ...
من وقتی خریدمش تا دو هفته به شغل شریف کرم ریزی مشغول بودم :27:
اما اگه میخوای بفهمی چرا می گن کارتوس سخته، یه دور Ranked باهاش بازی کن تا گوشی دستت بیاد :31:
بهترین پینگ مال سرور europe NE است که حدود 200 اگه بیشتر باشه تقصیر سرور نیست..نقل قول:
بعدیش ماله Europe W است که حدود 230 40 50 بازم اگه بیشتر باشه تقصیر خودته :31:
آخریشم ماله North America است که حدود 300 است گفتم که بازم تقصیر خودته :31:
تنها فرقی که دارن اینه که سرور North America سریعتر آپدیت و ساپورت میشه و جمعیتشم بیشتره ولی اگه می خوای شروع کنی بیا Eurpoe Noth East که پینگش می ارزه...
Waiting Time رو هم درست کردن اونم از وقتی که سرور اروپا رو دو قسمت کردن!
کجای Karth سخته؟! اگه فقط با utli می تونی 3 تا بکشی که بهت می گن نوب چون اونو هرکسی می تونه انجام بده (حتی من! دیگه برو بمیر!)...مهم اینه که با Q W E چی کار می کنی بکنی...کی خود کشی کنی خوبه...نقل قول:
بچه ها اگه کسی بهتون گفت نوب فحش خواهر مادر نداده که فقط گفته بازی بلد نیستین..جوابشم لازم نیست با فحش بدین....چرا انقدر ایرانی هایی ک باهاشون بازی می کنم Ofensive Languge دارن! (البته بلا نسبت شما!)نقل قول:
Noob!
موفق باشید.!:40:
این پینگا که فرمودید با 128؟!: دی خیلی خوبه آخه!
____
من از این Vayne خوشم میاد خیلی!
وضع Viktor چطوره خوبه؟بین خرید Vayne و Viktor و Singed موندم!پیشنهاد شما کدومه؟
برادر پینگ هیچ ربطی به سرعت دانلود نداره! کاملا نداره!نقل قول:
فقط مربوط به جایی که بهتون سرویس می ده است یا اینکه یه مشکلی از مودم شما یا یه چیز دیگه باشه که کم پیش میاد...
____
سه تا هیرو کاملا مختلفه!
Vayne --> Ad Carry
Viktor --> Ap Carry
Singed --> Runner Tank
اگه شما 6300 پول ندارید به فکر آرزو های بلند مدت نباشید!
اگه پول دارید بهتره با این پینگ Viktor رو بگیری...البته Gigs که جدید اومده هم خیلی Op هست که پیشنهاد می کنم...یکم بازی کردن با viktor راحته چون خیلی قویه...این هیرو 5 item است (چرا؟!) یه عصا از اول بازی تو آیتم هاش هست که Passive اش محصوب میشه و خودکار با بالا رفتن lvl ها Ap میده در ضمن می تونه توی فروشگاه به سه حالت قرمز و آبی و زرد تبدیل بشه (1200 تا گلد) که به ترتیب Q W E رو قوی می کنه ...
یکی از قوی ترین Damge ها رو داره چون مجبور هستی که نزدیک دشمن واستی که spell بزنی Range خاصی داره...مثلا مثل Xerath نیست که از تو Base بارون Steal کنه :31:
Vayne هم که 6300 هست یکم قلق داره و شدیدا لازم داره که حواست به جایی که هستی باشه...برای اینکه بکوبونیش تو دیوار و 1.5 ثانیه Stun بگیری...سرعتشم خوبه مخصوص دوییدن دنباله طرفه...Damge خیلی زیادی داره! یکی از قوی ترین AD هاست ولی برای آخر بازی برای اول بازی Xin خیلی قوی تره...البته توصیه می کنم که حتما i رو هم بازی کنید چون تجربه زیاد می کنه...
Singed بیشتر یه هیرو Fun هست تا یه چمپ برای بازی کردن:27: اکثرا هم براش یه Rod Of Ages می بندن که جون و Damge اش زیاد بشه و Boots Of Swiftness که کسی بهش نرسه با Ulti هم که دیگه کسی بهش نمی رسه یکی از مهم ترین کارایی که با Singed می کنن Greedy کردن طرف است ...!
یعنی چی؟! یعنی جونت کمه می دوعه دنبالت تا بهت برسه اگر هم یه طوری بهت جونش ته کشیده! و اون موفق با یه حرکت با اون سپر مبارک به Tower یا به سمت دوستان می کشی و اینجاست که طرف موس رو میزاره زمین:31:
یه توضیح مختصری دادم ولی خودم که هیچی نفهمیدم به هر حال:10:
موفق باشید!:40:
اونو که میدونم ولی پهنای باندی که به 128 و 256 و 512 میدن معمولا خوب متفاوته!
من دارم از یه سایت دیگه می گیرم که حجمش حدود 2.5 گیگ هست تموم شد بهتون ملحق میشم الان 60 درصدش رفته فکر کنم فردا تموم شه .
راستی جز گرفتن بازی کار دیگه ای نباید بکنبم ؟؟؟مثلا گرفتن برنامه ای خواٌٌٌٌص ؟!!! اکانت ساختنش راحت یا مثل ea دهن سرویسی داره چون Ea میگه باید پسوردت از عدد و حرف کوچیک و حرف بزرگ و... تشکیل شده باشه :31: