سلام ، تا الان دوتا Mission رو تموم کردم وقتی تموم میشن توی Submit Score To The Leaderboard گیر میکنه ( تموم نمیشه و هیچ کلیدی برای قطع کردنش وجود نداره ) و باید بازی رو با Task Manager ببندم :|
چیکار کنم؟
Printable View
سلام ، تا الان دوتا Mission رو تموم کردم وقتی تموم میشن توی Submit Score To The Leaderboard گیر میکنه ( تموم نمیشه و هیچ کلیدی برای قطع کردنش وجود نداره ) و باید بازی رو با Task Manager ببندم :|
چیکار کنم؟
برای منم همینطوره.چیز خیلی مهمی نیست به نظرم بنده خودم یه Alt + F4 میزنم دوباره بازیو اجرا میکنم.نقل قول:
عجب چیزیه این Eryx ، منو یاد Paul توی Tekken میندازه :40:
سلام دوستان
میدونم سوالم مسخره هس ولی واقعا اعصابمو خورد کرده
من دو تا health cross خریدم تا حالا که توی منوی آیتمز دیده میشه
چون پولم واسه خریدن صلیب بعدی کافی نیست، گزینه shift که میشه buy and use الان فعال نیست!
رای استفاده از اون صلیبهای خریداری شده باید چه کار کرد؟ :|
دوستان فکر کنم تو مرحله 7 رسیدم به قسمتی که میپری میری یه جایی که یه کریستال قرمز رنگ هست و جلوش نوشته 16 خودت رو به Eryx مجهز کن ولی هر کاری می کنم هیچ چی نمیشه :n13:
رسیدم به Mundus Spawn ( همون بچه ـهه ) هیچیم Gold Orb ندارم اعصابم خورده :| خو دو بار کشتیش بار سوم نباید بلند شه :دی
صلیب ها باعث افزایش نوار سلامتی میشه ، ولی من دقیق متوجه نشدم مشکل شما چیهنقل قول:
سلام دوستان
میدونم سوالم مسخره هس ولی واقعا اعصابمو خورد کرده
من دو تا health cross خریدم تا حالا که توی منوی آیتمز دیده میشه
چون پولم واسه خریدن صلیب بعدی کافی نیست، گزینه shift که میشه buy and use الان فعال نیست!
رای استفاده از اون صلیبهای خریداری شده باید چه کار کرد؟ :|
یعنی خرید شما باث نشده که خط نوار سلامتی شما زیاد بشه ؟
Eryx ها همون مشت اتشین یا شیطانی شما خواهد بود احتمالا شما هنوز این مشت رو به دست نیاوردینقل قول:
دوستان فکر کنم تو مرحله 7 رسیدم به قسمتی که میپری میری یه جایی که یه کریستال قرمز رنگ هست و جلوش نوشته 16 خودت رو به Eryx مجهز کن ولی هر کاری می کنم هیچ چی نمیشه :n13:
باید در دور اول اجازه کوچکترین ضربه زدن بهش رو ندی تا برای بار سوم که بلند میشه سلامتی داشته باشینقل قول:
رسیدم به Mundus Spawn ( همون بچه ـهه ) هیچیم Gold Orb ندارم اعصابم خورده :| خو دو بار کشتیش بار سوم نباید بلند شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای استفاده ایتم ها بعد از خریدشون شما Esc بزنید و تو منو که میاد Item هست.اونجا میتونید ایتم رو استفاده کنیدنقل قول:
سلام بازی را نصب کردم اجرا میکنم به راحتی بالا میاد اما موقعه ای که دارم بازی میکنم انگار داری یک سی دی خش دار را اجرا میکنی یک فیلم که خش داره هی گیر میکنه ازاد میکنه گیر میکنه ازاد میکنه چه کار باید بکنم
لب تاپ دل دارم cor i7 و 8 gig ram
سلام
این بازی سبکش چیه؟ ارزش دانلود و بازی کردن داره؟