هنوز O.C نشده و مشکل Lag که داره بر طرف نشده سر هست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز O.C نشده و مشکل Lag که داره بر طرف نشده سر هست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر به احتمال قوی با وییی پییی ان یا بازم همون! :31:نقل قول:
منبع خبرت رو هم ذکر کنی عالی میشه.نقل قول:
نقل قول:
خیر به احتمال قوی با وییی پییی ان یا بازم همون! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیز پی ان که برای دیدن سایت ه وربطی نداره!!! ولی ای دی ام تنها ابزاریه که برای دانلود کردن قبلوش دارم(البته دانلود از سرور!!
چه کارایی مد نظرتون هست؟!!نقل قول:
یه توضیح مختصر یا یه لینک به یه توضیح مختصر در مورد نحوه کارایی اندروید تو ایران اگه ممکنه بذارین
سیستم عامل چیز خاصی نیست!!! مثلا ویندوز بدون برنامه هاش کار خاصی نمیکنه!!!(فوتوشاپ،افیس،مکس و فایر فاکس رو باید روش نصب کنی تا بدونی ویندوز چیه!!)
ولی میتونم بگم که شما با یه گوشی هوشمند یا یه اسمارت فون چیکار میتونی بکنی:
شما میتونی از امکانات نقشه و جی پی اس و قطب نمای گوشی استفاده ی خیلی بهتری ببری....امکانات بیشتری و استفاده شده در برنامه های بیشتری وجود داره....
یعنی گوشی های هوشمند،میتونن از سخت افازر و امکاناتشون استفاده های بهتر و باحال تری بکنن....
شما با یه گوشی اندرویدی،میتونی به سادگی هر چه تمام تر از تمامی امکانات ویندوزی گوگل استفاده کنی!!(اندو یه جواریی مال گوگل هست و اکثر برنامه هاش رو برای اون عرضه کرده!!)
اندو متن بازه و خیلی راحت سورسش تو دست شماست،ایا شما برنامه نویسید؟ خیلی راحت بخش های دلخواه خودتون رو تغییر میدین و میتونید شخصی سازیش کنید....
اندو با تمام جوونیش،دارای بانک های بسیار بزرگ نرم افزاریه و روی گوشی های مختلف با امکانات مختلف تر نصب میشه!!
مثلا گوشیی مثل گلکسی که خدای بازی و برنامه ها سنگینه ولی عملا تو عکاسی حرف خاصی برای گفتن نداره!(نه اینکه نداشته باشه،ولی ساعت 8 شب میفهمی که منظورم چیه!!) یا مثلا وقتی عکاسیش رو با اکس پریای سونی مقایسه کردی...
این سیستم عامل،به همون دلیل متن بازیش و توسط هر کس و ناکسی دستکاری میشه و هر روز یه چیزی ازش بیرون میاد....درضمن شما میتونید سیستم یکپارچه ی اندرویدی در موبایل و تبلتتون رو هم تجربه کنید!(تبلیغاتیه و باری کسانی که اهل تبلت باشن به درد میخوره!!)
در حقیقت نمیشه گفت یه سیستم عامل چه مزایایی داره و این خیلی کارو سخت میکنه!!!پس:
بسته به اینکه سیستم عامل موبایل کنونی شما چی باشه،امکاناتش رو بهتر برای شما میتونم توضیح بدم!!!
سوء نفاهم شده...من قصد سرزنش نداشتم!:23:نقل قول:
شما هم مثل من...زمستون میخری دیگه؟نقل قول:
اگه تهرانی خوشحال میشم با هم بریم بگیریم :10:
البته حرف زدن ما چند تا و خودمونی تر شدنمون،باعث میشه که گاهی افرادی دیگه که کمتر خودمونی هستن،یه خورده احساس بکنن که بهشون بر بخوره!!!نقل قول:
میلاد جون داداش، من یه رفیقی دارم که هر 5،6 ماه یک بار میاد پیش من که پیشنهاد بگیره واسه ی تعویض گوشیش!
آمار گوشیهای توپ روز رو درمیاره بعدشم قبلیه رو میفروشه و یکی دیگه میخره!
همیشه هم میگه که داشتن گوشی به روز فقط یه مشکل داره اون هم ضرر مالیه ولی هزار تا حسن داره که هر کسی نمیتونه لمسش کنه!
خوب این کار آدمهای خاص خودش رو میخواد و نمیشه به خاطر این کار کسی رو سرزنش کرد.
حالا اگه بایوستر یه مینی لپ تاپ خوب واسه نصب لینوکس و برنامه نویسی با کیبرد قوی برای تایپ محکم! به و قیمت ارزون به من معرفی کنه،من ناراحت نمیشم!!!!!!!!!:31:
فکر نکنم تو p30world همچین کسی پیدا بشه:46:نقل قول:
همچنان در انتظار نینجا...
فقط مونده باتريش مشخص بشه که چقدر مرده!
عمر باترى روى کاغذ چقدره؟
...
من ۸۰۰ تومن ندارم!
بين ۶۰۰ تا ۷۰۰ بشه مى خرمش!
همينم مى شه فرصتى تا وضعيت باترى مشخص بشه!
حالا تو فروم کى خريده که همه منتظرشن؟
نقل قول:
بله عزیز.....
منبع حرفمهست که من از بین کل موبایل ها بهترین گوشی های HTC رو انتخاب کردم و بنچمارکشون رو هم گذاشتم....کد:http://smartphonebenchmarks.com
بالا ترین امتیاز ها هم فعلا گوشی هایی با over clock دارند ، مثل سامسونگ capative و گوشی های Droid و droidX
مطمئنا ان گوشی هم با رفع مشکلات نرم افزاری و ROM های OpenDesire و cyanogend می تونه بیاد بالا تر از این حرفا !
نینجا سه هزار اس اچ :31:نقل قول: