سلام.
آقا امروز رفتم مخابرات... گفتم یه عکس بگیرم از تعرفه ها بزارم اینجا اگه کسی خواست داشته باشه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://20uploads.com/images/1390/ordibehesht/1.jpg
Printable View
سلام.
آقا امروز رفتم مخابرات... گفتم یه عکس بگیرم از تعرفه ها بزارم اینجا اگه کسی خواست داشته باشه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://20uploads.com/images/1390/ordibehesht/1.jpg
شبانه رو هم انگار گفتند تا یه هفته دیگه وصل میشه. اگر به این زودی ها نشه جای درنگ نیست و باید رفت.
سلام
من سرویس 256 رو دوماه پیش اومدم شارژ کنم که گفتن 128 میدن. با این حال من گرفتم و سرعتم همون 256 و روی 32 بود!
سری پیش دوباره 128 گرفتم و سرعتم 15 شد.
ولی بعد 10 روز دوباره سرعتم روی 32 اومده و تو یه شبانه روز 1.8 گیگ دانلود میکنم
حالا میخوام ببینم بقیه هم اینطور هستن؟و 128 رو براشون روی 256 بستن؟
آره بعد از حجمی شدن سرعت ها فعلا رفته بالانقل قول:
من رفتم شاتل 512 یکسال گرفتم باهزینه راه اندازی و4 درصد ارزش اافزوده وابونمان 135000 تومان با24 گیگنقل قول:
یه سوال داشتم . میخاستم بپرسم مخابرات قم از اول سرویساش حجمی بود یا جدیدا این طوری شده؟
سلامنقل قول:
یک ماه هم نمیشه!
نامحدود بود ولی سرعت نداشت حالا محدودی ولی سرعتش بدک نیست!
خب سیاست دیگه میخوان زودتر شارژ بگیری!
من مجبور شدم از مختابرات بگیرم هیچ کجا ی دیگه منطقمو ساپورت نمی کرد !
کی یوزر و پسورد رو می دند ؟ کی فعال می شه ؟
پشتیبانی نداره ؟
سایت نداره ؟
سلامنقل قول:
شما از کی شنیدی ؟ از همون بابایی که پشت میز نشته و رسیدهای پرداخت رو میگیره یا از خود رییس مرکز عماریاسر(می بخشید اسمشون رو یادم نیست)
و در مورد این که کی یوزر و پسورد رو میدن
باید صبر کنی تا بهت زنگ بزنن راه دیگه ای نیست(برای خودم که ساعت 10 رفتم ثبت نام کردم ساعت 3 بعداز ظهر همون روز بهم زنگ زدن:18: البته موضوع برای 8 ماه قبله)
سلامنقل قول:
باید صبر کنی تا بهت زنگ بزنن راه دیگه ای نیست(برای خودم که ساعت 10 رفتم ثبت نام کردم ساعت 3 بعداز ظهر همون روز بهم زنگ زدن:18: البته موضوع برای 8 ماه قبله)
نه نه اصلا صبر نکنی ها!
برو اینقدر سربه سرشون بزار تا بهت بدن!حالا شانس شما بوده!برای من یه 4 روزی طول کشید خبری نشد.اخرش زنگ زدن با عصبانیت گفتن این چه وضعشه طرف گفت یوزر پسورد رو بنویس:31:!همین اقای چی بود؟اقای میری فکر کنم!
راستی رفتم سایت زده 3184.56 MB شارژ مصرفی!
بابا ترسم ریخت.خیالم راحت شد!
البته هنوز دانلودم مونده!