اونایی که اسمشون نیست برطبق اطلاعیه ی اول باید برای ثبت نام برن که از دوشنبه شروع میشه و حروف بندیه.
Printable View
اونایی که اسمشون نیست برطبق اطلاعیه ی اول باید برای ثبت نام برن که از دوشنبه شروع میشه و حروف بندیه.
شرکت کردم،اما ترجیح میدم دانشگاه دولتی برم!!!!!!!نقل قول:
اسم دانشگاه باهنر كرمانم نبود..منم اول تعجب كردم.نقل قول:
اما تو همين صفحه بالاش نوشته كه اگه دانشگاهتون تو اون ليست پي دي اف نبود بايد طبق جدول 2 بالاي مين صفحه عمل كنين:
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=1&id=551
نقل قول:
آخه هم تهرانه ( شهر خودمونه به هر حال) هم رشته ای که خیلی دوسش دارم.
اینجا پیش خانواده و دوستامم هستم خودش یه آرامشه. این خیلی مهمه واسم
اقتصاد علامه خوبه شبانه
یا مهندسی برق تهران جنوب؟؟؟؟؟؟؟/
منم جزو کساییم که نتیجم عجیبه. توی یادگار ماندگار پارسال با رتبه من (و حتی بدتر) داروسازی بهشتی قبول شدن من امسال حتی داروی شهرستان هم نیاوردم. امسال یکم عجیب و غریب بود خداکنه حق کسی ضایه نشده باشه!!!نقل قول:
من که راضیه راضیه راضیه راضیــــــــــم. مخصوصا از نتیجه آزادم. با اینکه قبول شدن تو آزاد خیلی راحته ولی انقد خوشحالم که می خوام برم رشته ای که عاشقشم اصلا خواب ندارم . می خوام زود ثبت نام کنم برم سر کلاس
:40::40::40: :7::33::40::40::40:
واقعا دستت درد نکنه فکر کنم تک تک صفحه ها رو خوندی و این نتایج رو در اوردی . خسته نباشی:11:نقل قول:
یکی از آشناها با 119 منطقه 1 برق و مکانیک شریف قبول نشده:18::18::18:...برق تهران قبول شده.
یکی دیگه با 402 منطقه 1 مکانیک تهران و امیرکبیر قبول نشده:18::18::18:...عمران تهران قبول شده.
منم ناراضي بودم ،،دقيقا" آماري كه من داشتم روزانه رشته هاي مهندسي ( گروه تجربي ) رو با رتبه ي بدتر از من آورده بودن ولي من قبول نشدم .. خيلي نامرديه .