منظورت Freemason هاس ؟نقل قول:
Printable View
منظورت Freemason هاس ؟نقل قول:
آره دیگه یه عده ای هم میگن اینا این شایعه رو راه انداختند.
حالا چون نوستراداموس جزو حذب فراماسون بوده (اینطور میگن) دلیل نمیشه که بگیم همه اینا زیر سر اون حذبه.
شایعه پراکنی و حرف های الکی از عهده هر کسی بر میاد و مختص به گروه یا حذب خاصی نیست.
سلامنقل قول:
نمی خواستم به این قضیه اشاره کنم.اما چون خودت پرسیدی این سخنرانی رو ببین
مجموعا 200 مگکد:http://www.anti6.ir/ViDeOS/2012/WwW.ANTi666.iR%202012%20a.rar
http://www.anti6.ir/ViDeOS/2012/WwW.ANTi666.iR%202012%20b.rar
http://www.anti6.ir/ViDeOS/2012/WwW.ANTi666.iR%202012%20c.rar
در اصل نقد فیلمه 2012
اما کلا به این سال و این تبلیغات راجع بهش از دیدگاه دیگه ای نگاه میکنه.اگر تونستین حتما ببینید
این تایپیک دوباره باز شد ؟
من هم قبول دارم یه چیزی پشت این قضیه هست
ببینید چیزی به نام شایعه اینجا وجود نداره .واقعا مسخرست که دوستان میان میگن به خاطر چندتا فیلم و کتاب و ... این موضوع رو بوجود اوردن خب اگه 2012 هم ساخته نمیشد اتفاقی نمی افتاد.قضیه خیلی بزرگتر از چند فیلم و کتابه .مسلما دنیا تو سال 2012 وارد یه مرحله جدید از زندگی میشه اما این مرحله جدید چیه؟الله اعلم .
ممکنه یه زلزله بزرگ .سیل و... باشه ببینید هر چی به 2012 نزدیک تر میشیم اتفاقات عجیبتری در حال وقوع هست.زلزله 9 رشتری در ژاپن وهائتی و... مطمئن باشید تا قبل اون تاریخ یه زلزله بزرگ دیگری هم در رخ میده .ببینید در دنیای سیاست هم داره یه مرحله جدید خودشو نشون میده شاید قدرت از غرب به شرق منتقل بشه .از لحاظ اقتصادی هم دیگه همه چی مشخصه.ولی حادثه ای که ما منتظرشیم خیلی بزرگ تر از این حرفهاست.
البته در اینکه 2012 فیلمی چرت و در عین حال به شدت سیاسی بود شکی نیست .
بگذارید اول یک موضوع کلی رو بگم تا بعد بریم سراغ جزییات.
الان از نظر پیشرفت دانش و تکنولوژی در دورانی هستیم که انسان هزار یا حتی صد سال قبل تصورش رو نمیکرد. ولی با همه این پیشرفت ها چیزی که کمتر تغییر کرده خود انسان و افکارش هست.
حالا کشورهای غیر آزاد و جهان سوم مثل ایران خودمون که نیاز به توضیح نداره، اما حتی در پیشرفته ترین و آزادترین جوامع هم گروهی از مردم که متاسفانه کم نیستند رو میشه به راحتی مشغول مسائلی کرد که پروندشون سالهاست به وسیله علم بسته شده.
اینکه بگیم بعضی وقت ها فریب و بازی دادن مردم توطئه حکومت هاست دورغ نیست، چون اتفاقا دیکتاتوری ها بر همین اصل کشورشون رو اداره کرده و میکنند و خواهند کرد. اما واقعیت اینه که بخش زیادی از این فریب کاری ها توطئه نیست و خود مردم باعث ایجاد و تبلیغش هستند.
در مورد این ماجرای خاص پایان دنیا که به گفته دوستان با گذشتن از 2012 پروندش بسته نخواهد شد، نظر من اینه که توطئه نیست و عامل اصلی خود مردم هستند، مثلا این چند نظر از صفحات اخیر رو ببینید:
آیا این دوستمون مامور CIA هست؟نقل قول:
بر اساس کتیبه های مایاها خیلی از اتفاقات مهم توی این سال میفته و یک سال ویژه محسوب میشه
من هم خودم باور ندارم که 2012 پایان کار دنیا باشه ولی این که تغییرات مهم به نظر من رخ میده
یا اینکه ایشون فقط یکی از میلیون ها انسانیست که فکر میکنه آینده قابل پیشگویی است؟
یا این نظر:
نظر دیگه:نقل قول:
مسلما دنیا تو سال 2012 وارد یه مرحله جدید از زندگی میشه اما این مرحله جدید چیه؟الله اعلم .
ممکنه یه زلزله بزرگ .سیل و... باشه ببینید هر چی به 2012 نزدیک تر میشیم اتفاقات عجیبتری در حال وقوع هست.زلزله 9 رشتری در ژاپن وهائتی و... مطمئن باشید تا قبل اون تاریخ یه زلزله بزرگ دیگری هم در رخ میده .ببینید در دنیای سیاست هم داره یه مرحله جدید خودشو نشون میده شاید قدرت از غرب به شرق منتقل بشه .از لحاظ اقتصادی هم دیگه همه چی مشخصه.ولی حادثه ای که ما منتظرشیم خیلی بزرگ تر از این حرفهاست.
این دوستمون هم نظر تقریبا مشابه دوستان قبلی داره که باز روی سال 2012 تاکید میکنه.نقل قول:
من معتقدم که در سال 2012 اتفاق های سیاسی زیادی رخ میده به طوری که شاید وضع الان دنیا با اون موقع خیلی عوض بشه !
آیا در همین سال 2011 کم اتفاق افتاده؟ یا هر سال دیگری در تاریخ بشر که کم و بیش اتفاقات مهمی داشتند؟
حالا براساس چه منطقی باید اتفاقات سال 2012 که میتونه هر چیزی باشه رو به یک تقویم یا هر چیز بی ربط دیگه مربوط کنیم؟
من که به پیشگویی اعتقاد ندارم ولی از الان میگم سال 2020 هر اتفاقی افتاد بگذارید به حساب من :46:
دلیل اولش اینکه 2 شبیه Z هست و Z آخرین حرف الفباست ، 0 هم که شبیه O هست و O هم شبیه کره زمین!
حالا وقتی این ترکیب عجیب دو بار پشت سر هم تکرار بشه یعنی اتفاقات بدی خواهد افتاد :4:
پایان زمین پایان زمین = 2 0 2 0 :32:
ای کاربران P30WORLD به من ایمان بیاورید و انسان ها رو از خطر سال 2020 آگاه کنید. :42:
به نظر من هم همش زیر سر این اسرائیلی هاس ...نقل قول:
اینها زیر سر شیطان هست ... خوب اگه خدا معجزه داره چرا شیطان معجزه نداشته باشه ؟
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
خیلی عرز می خوام ببخشیدا .. مگه سال 2000 یا 2007 چیزی اتفاق افتاد ؟ غیر اینه که هر چیزی که اتفاق افتاد کارهای انسانی بود ؟نقل قول:
شما با کدوم دلیل و ادله اینا رو رد میکنید؟از کجا اینقدر مطمئنید؟ایا شما از همین 5 دقیقه بعد خودتون میتونید با اطمینان حرف بزنید که میایید میگیید هیچ طوری نمیشه؟نقل قول:
من نمیگم حتما اتفاق می افته ولی نمیشه بی خیال شد؟
چه ربطی به اسراییل داره؟نقل قول:
خب اگه اسرائیل بدونه که میشه از این جریان استفاده کرد مطمئنا استفاده میکنه مث همه کشور های دنیا.
شما زلزله های پشت سر هم رو که اتفاقا همهشون دارن یه سیر صعودی رو طی می کنن کار انسان میدونید؟
بازم میگم ما نه میتونیم کاملا رد کنیم و نه میتونیم کاملا ثابت کنیم ولی یه سری علایم هستش که نمیشه ردش کرد.
مثلا کی میتونست پیش بینی کنه که مردم کشورهای عربی که اتفاقا خیلیاشون هم تو رفاه هستن به پا خیزن؟اون هم عرب ها که دیگه هممنون خوب میشناسیمشون.
پس یه سری علائم عجیب وجود داره .
شما یه دوره از تاریخ بیار که این همه تظاهرات وجود داشته باشه الان فکنم حدود 7 یا 8 کشور مردمشون دارن با دولت هاشون مبارزه می کنن که تو تاریخ بی نظیره.
من نمیگم 2012 هم میمیریم بلکه میگم احتمال اینکه دوره جدیدی شروع بشه هست
وقتی میگی کسی از 5 دقیقه بعد هم خبر نداره چطور فکر میکنی یک قوم قدیمی سال 2012 رو پیشگویی کرده؟نقل قول:
شما با کدوم دلیل و ادله اینا رو رد میکنید؟از کجا اینقدر مطمئنید؟ایا شما از همین 5 دقیقه بعد خودتون میتونید با اطمینان حرف بزنید
این تناقض نیست؟
من گفتم چیزی نمیشه؟نقل قول:
بعد خودتون میتونید با اطمینان حرف بزنید که میایید میگیید هیچ طوری نمیشه؟
شاید زلزله بشه بزرگتر از ژاپن، شاید جنگ بزرگی بشه، شاید یک بیماری جمعیت زیادی رو مبتلا کنه و هزار شاید دیگه...
همه حرف من اینه که اتفاقات خوب و بد زیادی در آینده میفته ولی این ربطی به پیشگویی و اینجور خرافات نداره.