در اینکه میلان تو فصل ترانسفرش تو این چند سال اخیر مبالغ زیادی رو خرج نکرده شکی نیست... ولی رفیق! منظور من بیشتر وجود بازیکن بود نه جذب بازیکن و قیمتش! (شاید استفاده من از کلمه گرون قیمت باعث شده که شما فکر کنید منظور من بحث مالی قضیست) شما ببین!:
لیست چهره های دو فصل پیش میلان:
مالدینی، پاتو، گتوزو، اینزاگی، سیدورف، بوریلو، نستا، زامبروتا، پیرلو، کاکا، بکهام، شوچنکو، رونالدینهو، فلامینی
افتخارات میلان در فصل 09-2008؟
لیست چهره های میلان فصل گذشته:
پاتو، گتوزو، اینزاگی، سیدورف، بوریلو، هونتلار، نستا، زامبروتا، پیرلو، بکهام، رونالدینهو، فلامینی
افتخارات میلان در فصل 10-2009؟
خیلی از این چهره ها حاصل پرورش باشگاه میلانه! من منکر این قضیه نیستم! ولی انصافا یه تیمی با وجود این همه ستاره حتی نتونه نائب قهرمان لیگ هم بشه (جام پیشکش) واقعا فکر کنم نمیشه حتی تو شرایط فعلی (که میلان هم خوب بازی میکنه هم به نوعی چاشنی شانس هم همراهشه،) اینقدر زود تیم هایی که شرایطشون مساعد نیست رو مورد قضاوت قرار داد و تیم خود رو از پیش برنده و قهرمان...
ضمنا یه سوال! این 100 میلیون کجا بوده؟!! منظورت برای این فصله؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیابیانی مهاجمه! اوبی، کامبیاسو، اسنایدر و استانکوویچ هافبکن...
این نکته اول!
نکته دوم:
کامبیاسو، اسنایدر، و استانکوویچ بیشتر از اوبی این فصل تو لیگ بیشتر بازی کردن!
ضمن اینکه وقتی مهره های اصلی یه تیمی مصدوم میشن، مربی باید بیاد به ذخیره هاش اطمینان کنه... تو همه تیم ها این قضیه ثابته!
پیشگو شدی حمید!!:31: از این پیشبینی ها چند وقت پیشا نمی کردی؟!:21::46:
اصولا ترجیح میدم حرفای کسی که هیچ مسئولیتی تو فوتبال ایتالیا نداره و یکی از عوامل کالچوپولی بوده و به قول تو اینقدر اغراق آمیز هم حرف میزنه رو گوش نکنم!!:20:
یاعلی:11: