سر پیچ نمیشه پیچید:31:نقل قول:
باید سر پیچ اصلا گاز ندی و یه نیش ترمز بزنی
برای پیچهای 180 درجه هم باید یه ذره handbreak بزنی
Printable View
سر پیچ نمیشه پیچید:31:نقل قول:
باید سر پیچ اصلا گاز ندی و یه نیش ترمز بزنی
برای پیچهای 180 درجه هم باید یه ذره handbreak بزنی
مگه نید فور اسپیده که سرپیچ راحت بتونی هر غلطی کنی هیچ اتفاقی هم نیفته :31:نقل قول:
تو حالت سختش چجوری سر پیچا میپیچین؟ خیلی سخته! همش از جاده میره بیرون!!!
گیم پلی این بازی خیلی واقعیه ... :10:
به پیچ که رسیدی پاتو از رو گاز بردار بپیچ :31:
سلام میشه یک لینکه سالم این بازی رو بدید که بتونم با خیاله راحت دانلودش کنم این بازی رو من 2 مرتبه دانلود کردم ولی موفق نشدم نصبش کنم راستی ویندوزم 7 و 64 بیتی هستش ممنون میشم راهنمایم هم تو نصبش بهم بدید که بتونم مثلا فایل کرکش کدام کدام رو کپی کنم
دمت گرم...ولی من هرچی نیگا می کنم هیچی زیر پام نیس که پامو از روش بردارم! دقیقا می گی منظورت چیه؟ :دینقل قول:
مگه نید فور اسپیده که سرپیچ راحت بتونی هر غلطی کنی هیچ اتفاقی هم نیفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیم پلی این بازی خیلی واقعیه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به پیچ که رسیدی پاتو از رو گاز بردار بپیچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه با اون فرمونا بازی کنی کلاج و گاز و ترمزم داره :31:نقل قول:
دمت گرم...ولی من هرچی نیگا می کنم هیچی زیر پام نیس که پامو از روش بردارم! دقیقا می گی منظورت چیه؟
نه باو! با کیبوردم!نقل قول:
اگه با اون فرمونا بازی کنی کلاج و گاز و ترمزم داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مرد پیدا شه بگه این طریقه انلاین بازی کردنش رو یه توضیح کامل هم بده ایا پچ می خواد یا نه من هنوز نتوستم انلاین بازی کنم توی روم هایی که ساختن میرم اور میگیره انیبل می زنه:13:
نه بابا پچ نمیخواد.همون کارایی که گفتمو انجام بده حلهنقل قول:
الان کجاشو گیر کردی؟
من همین الان داشتم با 3Dmajid آنلاین میزدم
چقدر فاز داد.همش میباخت:31::31::31::31:
قبول نبود ... من به رانندگی تو جاده ی لغزنده عادت نداشتم :31:نقل قول:
نه بابا پچ نمیخواد.همون کارایی که گفتمو انجام بده حله
الان کجاشو گیر کردی؟
من همین الان داشتم با 3Dmajid آنلاین میزدم
چقدر فاز داد.همش میباخت
خودم باید یه آموزش گام به گام بنویسم :31:
طریقه ی آنلاین بازی کردن بازی Dirt 3
1-) برای آنلاین بازی کردن شما نیاز به برنامه ی Tunngle دارید.
بنابراین به سایت زیر برید و این برنامه رو دانلود کنید.
2-) توی همین سایت ثبت نام کنید و توسط user و pass با برنامه ای که دانلود کردید لاگین شید و به روم بازی Dirt 3 برید.کد:http://www.tunngle.net/
3-) برنامه ی Teknogods رو از لینک زیر دانلود کنید :
با تشکر از آها2012 :31:کد:http://oha2012.persiangig.com/document/TeknoGods.rar
4-) برنامه ی Teknogods رو اجرا کنید (همزمان با Tunngle). اون پایین 4 تا قسمت هست که هر کدوم باید تیک صحیح بخوره. وقتی این برنامه رو اجرا میکنید باید تیک قسمت اولی یعنی Adapter Ready خورده باشه !
حالا بالا سمت چپ گزینه ی Automatic Mode Client رو بزنید تا بعد از چند ثانیه تیک Register Key Set زده بشه.
5-) بازی Dirt 3 رو اجرا کنید. وقتی این بازی رو اجرا میکنید تیک قسمت سوم هم خورده میشه و بعد از چند ثانیه که میرید توی بازی تیک قسمت چهارم هم خورده میشه.
6-) بعد از اینکه مطمئن شدید هر 4 تا تیک خورده شده حالا توی بازی از قسمت MultiPlayer گزینه ی Local Network و Quick Match رو انتخاب کنید.
7-) در همین حال که در حال پیدا کردن بازی آنلاین برای شماس تا شما هم به اون بازی بپیوندید یکی دو بار دکمه ی F12 رو بزنید تا بگه "WORKING" و "TRANSFORM COMPLETE" !
بازی آنلاین شما آماده س ... :31:
به همین سادگی ... به همین خوشمزگی :10:
بلاخره بعد از چندین پست اسپم یه پست مفید زدم :38::26::33::31: