ممنون ... مهندسی مواد کلا در مورد چه چیزهایی هست؟ ... مثلا من از شیمی خیلی بدم میاد،اگه برم مواد کار عاقلانه ای کردم؟نقل قول:
:11:
Printable View
ممنون ... مهندسی مواد کلا در مورد چه چیزهایی هست؟ ... مثلا من از شیمی خیلی بدم میاد،اگه برم مواد کار عاقلانه ای کردم؟نقل قول:
:11:
برای انتخاب رشته تو کدوم سایت باید بریم؟
میشه لینکشو بدید
بعد تا کی ومهلت داریم؟
صد در صد کار عاقلانه ای نیست !!!!!اصلا کسایی که شیمی دوست دارن میرن طرف این رشته .....!!!نقل قول:
ممنون....مهندسی مواد کلا در مورد چه چیزهایی هست؟....مثلا من از شیمی خیلی بدم میاد اگر برم مواد کار عاقلانه ای کردم؟
خود مهندسی مواد بعدا گرایشاش میشه پلیمر و سرامیک .....
همون سایت sanjesh.org هستنقل قول:
برای انتخاب رشته تو کدوم سایت باید بریم؟
میشه لینکشو بدید؟
بعد تا کی مهلت داریم؟
تا 18 دوستان ممکنه به خاطر ماه رمضان تمدید نشه ! !!فقط به امید تمدید نشینید
بچه ها کسی میتونه در مورد دانشگاه شاهد بهم توضیح بده؟جزو دانشگاههای شرایط خاصه؟اگه منی که نه سهمیه شاهد و جانباز و ... دارم نه بسیجم بزنم مشکل ساز میشه؟مصاحبه داره؟خلاصه بی زحمت هر موردی که میتونه در مورد انتخابش کمکم کنه بگین ممنون میشم:11:
هنوز که بخش انتخاب رشته سایت سنجش فعال نشده شده؟
امروز که شونزدهم نیست!!!نقل قول:
بچه ها یه نفر چند روز پیش لینک دانلود دفترچه انتخاب رشته رو گذاشته بود ... من هرچی میگردم اون لینک رو پیدا نمیکنم !! اگه شما لینکشو دارین میشه لطف کنید بذارید؟؟؟
سلام به دوستان
این کارنامه منه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون امیدی به قبولی هست؟
میخواستم پیشنهادی دارید به من بکنید
ممنونتون میشم
بچه ها من یدونه کارت خریدم واسه این انتخاب رشته مجازی سنجش واسه رفیقم رشته زبان هستش
می خوام بدونم واسه این که استفاده کردم بعدش می تونم با همین کارد واسه خودم هم انتخاب رشته کنم ؟
با تشکر
سلام من می خواستم انتخاب رشته کنم ولی قصد رفتن به دانشگاه ندارم امسال می خواستم بدونم اگه به غیر از روزانه ی متمرکز و نیمه متمرکز (مثل شبانه و غیر انتفایی و ...) انتخاب کنم قبول شم ولی نرم می تونم ساله دیگه کنکور بدم؟؟؟؟؟