من فکر کنم اینا بعد از سالها بدبختی تو کره شمالی اومده بودن تو یه کشور آزاد ، بیش از حد کیف کرده بودن، فهمیدن که این همه سال اسباب بازی حکومتشون بودن و الان هم احتمالا اعتصاب کردن، وگرنه بعضی از گل هایی که خوردن خیلی ضایع بود... مشکوک بود :دي
Printable View
من فکر کنم اینا بعد از سالها بدبختی تو کره شمالی اومده بودن تو یه کشور آزاد ، بیش از حد کیف کرده بودن، فهمیدن که این همه سال اسباب بازی حکومتشون بودن و الان هم احتمالا اعتصاب کردن، وگرنه بعضی از گل هایی که خوردن خیلی ضایع بود... مشکوک بود :دي
طوفان رو که بیخیالنقل قول:
در مورد نسیم بابا نسیم حداقل یه وزش مریضی داره ولی اینا در حد نسیم هم نبودن:18:
نقل قول:
بله پناهنده شدن...مثه خیلی از ورزشکارا و مجری های ما که قید خانواده ها شونو زدن و الان پناهنده شدن.(مثه اون مجری کشتی....مثه اون تیم بوکس یا دوچرخه(دقیق یادم نیس)...مثه اون همه خبرنگار...و......)
ولی خداییش فاجعه بازی کردن در حد افتضاح بودن.بازی بعدیش هم که با ساحل عاج....اگه اینطوری ادامه بده فکر کنم 2 هیچ یا 3 هیچ هم از اون میبازه.
تشکر ویژه از تیم کره شمالی که آبروی آسیا رو خریدن حتما دوه بعد سهمیه آسیا میشه 32 تیم
اگر پست های من رو هی هی پاک نمی کردن و الان موجود بودن میدیدن که گفته بودن برزیل بد بازی کرد شانس آوردن برزیل بازی ساحل عاج جلوشون نبود وگرنه به افتخارات آسیا باید یکی دیگه هم اضافه میشد
من بازم خسته نباشید عرض میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خیر ! مثل اینکه شما نمیخواین واقعیت رو قبول کنید . آقا دست بردارین تو رو خدا . 7 تا خورد کم نیست ؟ یه جوری دفاع میکنین انگار دارین از تیم ملی کشورتون دفاع میکنن . تعصب هم حدی داره آخه
پس چی شد ؟؟؟
7 تا خوردین که ................
شنیدین 4 تا از بازیکانای کره شمالی ناپدید شدن؟؟
نه جریان چیه:18:نقل قول:
نقل قول:کد:http://news.yahoo.com/s/ap/20100618/ap_on_sp_so_ne/soc_wcup_north_korea_missing_players