سلام .
یادتونه همون اول گفتم شک نکنین برزیل قهرمانه :دی حالا هم میگم برزیل سوپرقهرمانه و به راحتی جام رو میگیره .
مخلصیم .
Printable View
سلام .
یادتونه همون اول گفتم شک نکنین برزیل قهرمانه :دی حالا هم میگم برزیل سوپرقهرمانه و به راحتی جام رو میگیره .
مخلصیم .
واقعا روبینیو خیلی جالب بازی میکنه.
خیلی از سبک بازیش خوشم میاد حیف که از رئال رفت.
سلام برادر! :دینقل قول:
سلام بر کاربر فعال خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش اومدی عزیز . هم این جام مال برزیله هم 4 سال دیگه که میزبانه!
راستی ، آواتورت رو عوض کن . مال من رو بذار که پس زمینه نداره . بهتر می شه
راستشو بخوای من از آواتار خودت کپی گرفتم (الان دوباره تست کردم) ولی پس زمینه میزاره!!!! :18:
به افتخار برزیل یک کف مرتب : دی
اینم یه کف مرتب :33::26::34::22::3:
چرا اسپم میدید. خبر های تیم رو بزارید ببینیم اونجا چه خبره..
راسته فابیانو رو تهدید به مرگ کردن؟؟
اونجا چه خبره؟؟
توی آمریکای جنوبی ملت از 7 سالگی تهدید به مرگ میشن! اینا دیگه عادی شده واسشون
تخریب روحیه س نباید توجه کرد.
اظهارنظر جالب توجه "الانو":
نام دخترم روي ساق بند، پايم را حفظ كرد!خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
هافبك تيم ملي فوتبال برزيل در اظهارنظري جالب ادعا كرد، نوشتن نام دخترش برروي ساق بند باعث شده است كه پايش آسيب نبيند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، الانو در ديدار مقابل ساحل عاج دردقيقه 62 گلزني كرد و 3 دقيقه بعد به دليل تكل خشن بازيكن ساحل عاج دچار آسيبديدگي شد و زمين مسابقه را ترك كرد.
الانو در گفتوگو با خبرنگاران عنوان كرد: درد شديدي داشتم مطمئن بودم پايم شكسته است اما اسكن گرفته شده نشان داد مشكلم جدي نيست و احتمالا ميتوانم مقابل پرتغال به ميدان بروم.
الانو در ادامه افزود: از دخترانم تشكر ميكنم، آنها باعث شدند پايم نشكند! نوشتن نام آنها روي ساقبند برايم خوش يمن بود خدا را شكر ميكنم كه مشكلي برايم به وجود نيامد.
الانو درباره تكل خشن "چيك تيوت" گفت: من او را بخشيدم چرا كه آدم كينهاي نيستم اما داوران بايد بيشتر دقت كنند. در ديدار مقابل ساحل عاج داور فاصله چنداني ازصحنه خطا نداشت و ميتوانست تصميم بهتري بگيرد. برزيل كه پيش از اين با شش امتياز صعودش را به مرحله بعدي قطعي كرده است در آخرين ديدار خود 4 تيرماه در ورزشگاه دوربان به مصاف پرتغال خواهد رفت.
هماكنون در گروه هفتم جام جهاني، بعد ازبرزيل شش امتيازي تيمهاي پرتغال و ساحل عاج با چهار و يك امتياز در ردههاي بعدي قرار گرفتهاند و كره شمالي بدون امتياز در مكان چهارم ايستاده است.
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
په له اسطوره فوتبال برزيل با بيان اين كه ديه گو مارادونا همتاي آرژانتينياش هر وقت به او نياز دارد، عاشقش ميشود، نشان داد كه ظاهرا جنگ لفظي بين اين دو تمامي ندارد. به گزارش كار گروه جام جهاني ايرنا، سايت گل روز چهارشنبه نوشت: په له در آخرين اظهار نظرهاي جنجالي خود در مورد مارادونا گفت: همه دنيا مي دانند كه مارادونا عاشق من است و مرا ميپرستد.
وي افزود: وقتي برنامه تلويزيوني او در آرژانتين آغاز به كار كرد، به من زنگ زد. آنها شروع به جمع آوري اعانه در بوكاجونيورز كرده بودند و من آنجا بودم.
مارادونا و په له كه بسياري آنها را بزرگترين بازيكنان تاريخ جهان مي دانند، مدت هاست از طرق مختلف به هم ناسزا ميگويند، به طوري كه مارادونا هم هفته پيش در يك كنفرانس مطبوعاتي به وي پيشنهاد كرده بود به موزه برگردد.
په له در واكنش به حرفهاي اخير مارادونا تاكيد كرد: او هر زماني كه به توجه نياز دارد، به من احترام ميگذارد.
وي همچنين در مورد گل لوييس فابيانو به ساحل عاج و اظهار نظر مارادونا كه گفته بود، برزيل براي قهرماني از هيچ كاري دريغ نميكند، ادامه داد: به نظرم هر دوي ما هم كمي اين كار را انجام داده ايم. من با سرم و مارادونا با دستش.
این تیکه خیلی باحال بود :دینقل قول:
مارادونا به چه رویی به فابیانو گیر داده؟ : )))
نقل قول:
بابا قاچاقچی کم رو دیدی تا حالا؟!!