:40:Netherland:40:
Printable View
:40:Netherland:40:
آرين روبن شادمان از بازگشت به تركيب هلند: آسيب ديدگي چقدر سخت است!
آرين روبن که سرانجام در آخرين ديدار هلند در مرحله گروهي، مقابل کامرون به ميدان رفت، از بازگشت به مستطيل سبز بسيار شادمان است.
آرين روبن پيش از آغاز جام جهاني از ناحيه عضله ران دچار آسيب ديدگي شد و دو بازي نخست هلند در جام جهاني را از دست داد، اما با پشت سر گذاشتن دوران نقاهت توانست تيم کشورش را مقابل کامرون همراهي کند.
آرين روبن درنشست خبري بعد از بازي در جمع خبرنگاران گفت: از اين که توانستم به ميدان بروم بسيار خوشحالم. لحظه اي که مصدوم شدم گمان مي کردم که حضور در جام جهاني رويايي دست نيافتني خواهد بود، اما توانستم با کمک کادر پزشکي و تمرين هاي شبانه روزي سلامتي ام را به دست آورم.
روبن در ادامه افزود: در اين 20 روز که تمرين هاي مخصوص را پشت سر مي گذاشتم فهميدم آسيب ديدگي چقدر سخت و دشوار است.
روبن که تاثير زيادي در به ثمر رسيدن گل دوم تيمش داشت، در پايان ابراز اميدواري کرد هلند با ادامه روند موفقيت آميزش در جام جهاني با دست پر از آفريقاي جنوبي بازگردد.
هلند پنج شنبه شب با حضور روبن با نتيجه 2 بر يک از سد کامرون گذاشت و با افتدار گام به مرحله يک هشتم نهايي رقابتها گذاشت.
شاگردان فان مارويک هفتم تيرماه در ورزشگاه دوربان با اسلواکي ديدار خواهند کرد.
هلند انتقام ایتالیا رو میگیره.نقل قول:
این اسلواکی که من دیدم یهو هلند هم میبره ...
از بد شانسی ایتالیا بود که اسلواکی شیر شد یه لحظه
تو رقابتهای 2008 هم یه جا واسه ایتالیا سپر بلا شد.دونادونی میگفت من با فن باستن هم بازی بودم.اون نامرد نیست و ...:31:
حالا که روبن امد تیم روحیه اش 2 برابر و بازی های هلند هم جذاب تر میشه..........
آقا چقدر بد شد که 1/4 به برزیل می خوریم کار سختی رو در پیش داریم . می خواستم تو نیمه نهایی بهش بخوریم که نشد . ولی می بریمش . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال چرا وندرسار نیومد؟
مصدوم بود یا دعوت نشد؟
متاسفانه این گوهر گران بها از تیم ملی خداحافظی کرده و ما را در این جام تنها گذاشت :41: . امسال باید با دست خالی بریم به سوی قهرمانی واقعا دستمون خالیه حالا خوبه روبن برگشت .نقل قول:
نه ايشون تصميم به خداحافظي از فوتبال ملي گرفتن و حتي با اسرار سرمربي هم به تيم نيومدند.نقل قول:
نقل قول:
به نظر من که به شیلی میخوریم .
اگرم به برزیل خوردیم ابکشش می کنیم.
این شیلی که من دیدم دیروز مال این حرفا نیست . فقط خدا کنه با خشانتی که فوتبال بازی می کنن بزنن یه چهار پنج تا از مهره های برزیلو ناکار کنن تا کار برای ما راحتتر بشه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون دروازبانی که من دیدم ولش کنی تا وسط زمین هم میاد تو کارتیمی شرکت کنه !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کره جنوبی و آمریکا دارن صفا می کنن واقعا رسیدن یکی از این دو تیم به 1/4 واقعا از آب خوردن هم آسونتره .