فريم وير 68 براي ايران از طرف شركت مارت ارائه شد
کد:http://mart-co.com/index.php?option=com_content&view=article&id=83:novatron&catid=39:driver&Itemid=69
Printable View
فريم وير 68 براي ايران از طرف شركت مارت ارائه شد
کد:http://mart-co.com/index.php?option=com_content&view=article&id=83:novatron&catid=39:driver&Itemid=69
با سلامنقل قول:
1- در حال حاضر فقط 2 مدل 82 و83 موجود میباشد ولی 2 مدل NTR90 و NTD29 از هفته آینده در دسترس خواهد بود.
2- قیمتNTR 83 -- 2850000/ NTR 82--2750000/ NTR90--2200000 ریال میباشد.
3- کلیه مدلها از لحاظ نرم افزاری ساپورت خواهند شد.
چند سوال دیگر راجع به نوواترون داشتم:
1. آیا این مدل ها مثلا مدل 83 دارای هارد از پیش نصب شده هستند؟ اگر جواب مثبت است چند گیگابایت هارد درونش است؟ اگر نیست آیا از قیمتش کاسته می شود؟
2. آیا تمام فرمت های نوشته شده بدون هیچ مشکلی پخش میشوند؟ مثلاً فرمت های رایج HD مثل MKV و TS؟ بدون اما و اگر؟
3. آیا تصاویر تلویزیون دیجیتال بر روی ال سی دی ها برای ارتقاء کیفیت Upscale می شود؟
سلام دوستان
من یه مشکل بزرگ با subtitle از نوع SUB/idx (انگلیسی )دارم که هیچکدوم از فیلم هایی که این فرمت subtitle رو دارند ،subtitleرو نشون نمیده.من خود فیلم رو با دو تا (subtitle(sub ,idx توی یه فولدر گذاشتم.آیا setting خاص دیگه ای باید انجام بدم یا مشکل از دستگاهمه؟
مدل دستگاه NRT83
با سلام دوست عزیزنقل قول:
1- در هیچ یک از مدلها هارد نصب نمیباشد. قیمتها بر اساس بدون هارد میباشد. در مدلهای 82و83 قرار دادن هارد نیاز به هیچ گونه ابزار و یا پیچی نمیباشد.
2- تمامی فرمتها را در حالت استاندارد پخش میکنند. اما در مورد اینکه اما واگر نداشته باشد... چه عرض کنم فکر نکنم که فرمتهای TS که توسط رسیورها ضبط شده باشند را بتواند پخش کند.
3- در این مورد اطلاعی ندارم و باید بپرسم .
با تشکر
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
نقل قول:
با سلام
باید در نظر داشته باشید که نام فایلها هم باید یکسان باشند. اگر مشکل حل نشد لطفاً با من تماس بگیرید.
سوالی داشتم در زمینه پخش عکس بر روی نوواترون. آیا این دستگاه ها دارای قابلیت Slideshow با استفاده از Effectها و جلوه های زیبای تصویری هست؟ یا اینکه نشان دادن عکس ها به صورت اسلاید و پشت سر هم به شکل معمولی انجام می شود؟
ضمنا ممنون می شم لطف کنید در صورت امکان تفاوت مدل های 82 و 83 را ذکر بفرمایید.
راستی در مورد Upscale کردن تصاویر منظورم این است که با توجه به کیفیت پایین حتی کانالهای دیجیتال صدا و سیما، آیا تصاویر این کانال های دیجیتال هنگامی که توسط نوواترون بر روی تلویزیون های ال سی دی اینچ بالا پخش می شوند، آیا کیفیت پایینی دارد یا با بالا بردن کیفیت تصاویر توسط قابلیت Upscale از نوواترون خروجی با کیفیتی را خواهیم داشت؟
نقل قول:
من از تلوزيون ديجيتال استفاده نميكنم ولي يك بار كه استفاده كردم و در تلويزيون بزرگ اينچ ديدم كيفيتش بسيار خوب بود !
با سلامنقل قول:
در مورد سوال شما باید عرض کنم که بله هنگام نمایش عکسها بصورت اسلایدی با افکت براحتی انجام میپذیرد.
دو مدل 82 و 83 فقط در ظاهر با هم تفاوت دارند و در عملکرد کاملاً یکسان میباشند.
در مورد Upscale کردن ، هنگامی که با کابل HDMI کار میکنید کیفیت تصویر در حدود 10 تا 20 درصد بالاتر از کابل کامپوزیت میباشد. اما در این مورد که این عملکرد را دارد یا خیر (Upscal) باید سوال کنم.
جناب Mart-co یعنی فریمور های هر دو یکسان است؟ ومیتوان هردو ستگاه را با یک فایل آپگرید کرد؟نقل قول:
دو مدل 82 و 83 فقط در ظاهر با هم تفاوت دارند و در عملکرد کاملاً یکسان میباشند.
نقل قول:
بله فريم وير هر دو يكسان است