خیلی عالی خیلی ممنون دوست عزیز
Printable View
خیلی عالی خیلی ممنون دوست عزیز
با تشکر از شما دوست گلم....امیدوارم این نرم افزار بتونه لبخند رو روی لبان شما بنشونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ای بابا باز این سایت کجا باز غیبش زد.....:18:نقل قول:
Address Not Found
ظاهرا سایت هنوز بالا می یاد ولی سمت ایران نشون نمی ده.
الان كه امتحان كردم درست بود
اره منم دومین رو چک می کنم می گه سایت سالم است و در حال کار است ...ظاهرا هاست یک دستکاری کرده باعث شده برای من غیر قابل دسترس بشه بطور کامل.....نقل قول:
پ ن:
نامردا زورشون به من رسیده :grrr:
ظاهرا درست شده ....امیدوارم در خونه کسی این بلا نشینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از سازندگان فایرفاکس که مشکل کندی انیمیشن ها رو در فایر فاکس 5 تا حدی برطرف کردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....نمکدون رو در فایرفاکس 5 میتوانید با سرعت بهتری ( البته هنوز به سرعت فایرفاکس 3 نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اجرا کنیدنقل قول:
در مورد مشکلی که گفتی بهشون پیام دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...خب ...خدا رو شکر که درستش کردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...انشاءالله دیگه خراب نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کاربران نمکدون از مرز 300 نفر گذشت و هم اکنون 310 نفر ثبت نام کرده اند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
خسته نباشید
من خیلی وقته دیگه از نمکدون استفاده نمیکنم!
یه مدت بود که مدام مشکل پیش میومد و هر دفعه که جایی عکس رو میذاشتم مشکل داشت و عکس نشون نمیداد! یعنی یه روز میومد و فرداش نه!
مشکل رفع شده!؟
ممنون