يه سوال ... ديشب مورينيو اومد چي گفت در گوش گوارديولا که اينقدر تعجب کرد؟؟؟
Printable View
يه سوال ... ديشب مورينيو اومد چي گفت در گوش گوارديولا که اينقدر تعجب کرد؟؟؟
من به چیه مورینیو و اینتر باید حسادت کنم؟ تیمی که به زور رفتن یوونتوس به دسته 2 و ضعیف شدن آث میلان قهرمان ایتالیا میشه؟ این تیم دیگه حسادت داره؟نقل قول:
آقا وقتی تیمتون باخته .اینقدر دیگران رو مقصر نکن
شما به اینتر و مورینیو حسودیت میشه !!!وگرنه نمیگفتی مورینیو خوب نیست
اگه به عنوان یه طرفدار بارسلونا بازی رو ببینی آره خیلی هم مسخره بود چون اینتر از یک سوم خودش جلو نمیومد ولی از لحاظ تاکتیکی ببینی خیلی هم جالب بود!نقل قول:
ولی کلا بازیش خیلی مسخره بود دیدین اصلا بازیکنای اینتر بازی نمیکردن که تو پو مینداختن سمت حریف
ندیدی مسی رو چجوری مهار میکردن ! هر چی بازیکن دریبل میزد یکی دیگه ظاهر میشد جلوش!
البته منم امیدوارم اینتر فینال رو اینجوری بازی نکنه که قطعا هم اینجور بازی نمیکنه ...
رفیق باحال.....نقل قول:
شما دیگه می خواین بیشتر از بارسا حمله کنین
شما فقط یه روبن رو دارین!!!!
این اینتر ضد فوتبال بازیه همرو خراب می کنه!!!
مگه اینتر تو بازی رفت بارسا رو لوله نکرده بود؟!! که میگی ضد فوتباله....
در ضمن شما گفتی که هر تیمی که جلو براسا بازی میکنه ضد فوتباله.....واقعا بازی برگشت اینتر ضد فوتبال بازی کرد؟!!
لطفا فرا فکنی نکنید......
اشکال نداره عزیزم....لطفا عقده هاتون رو سره رئال خالی نکنید..! الانم با حذف شدن بارسا 90 درصد بارسایی ها طرف بایرن رو میگیرند :دی میدونم دیگه...:دی رئال هم یک زمان اوجی داشته الانم خوب نیست به خاطره مربیش هست.....تقریبا...نقل قول:
واقعا برای اینتر و مربی مغرورش متاسفم..........
حیف این تیم که بشه قهرمان اروپا!!!!!!!!
و به طرفدارای رئال میگم اگه عرضه داشتن بارسا رو میبردن خودشون هیچی نیستن از بقیه مایه میذارن!!!!!!
فقط بارسا و فقط پپ گواردیولا
باز دارید حرف خودتون رو میزند که... تو بازی رفت تو سن سیرو پس اینتر چیکار کرد که 3 تا زد؟! :دی هی میگن دفاع.....خوب معلومه با 10 نفره شدن اون تو نیوکمپ در مقابل تیمی که دروازبانش هم جلو میاد باید اینطور بازی کنند...نقل قول:
فقط دعا میکنم مورینیو رئال نیاد. کار ندارم که چقدر موفق میشه حالم از ال کلاسیکویی به هم میخوره که مورینیو مربی یکی از این 2 تیم بشه. میدونم مربی بارسا نمیشه. تصور کنید رونالدو و کاکا برن دفاع کنن روبرو بارسا. هیچ راهی جز دفاع محض بلد نیست مورینیو (مقابل بارسا)
در ضمن مگه عقلش پاره سنگ برداشته که وقتی حالا به هر صورتی که میتونه بعضی از دوستان میگند که بازیکن هارو بچینه تو دروازه ........ بارسا رو به همین راحتی حذف کنه....بیاد کرم بریزه حمله کنه زرت زرت 3 4 تا بره تو پاچش :دی
دیشب بعد از بازی اون فواره ها چی بود وسط زمین!؟
والدس چرا با مورینیو درگیر شد ؟
سایت گل : جواد خیابانی بعد از اتمام بازی بارسلونا - اینتر در دم درگذشت :دی
هر دو تاش عقده ای بیش نبود.نقل قول:
چون باخته بودن دلشون می خواست شادی اینتر خیلی زود تموم بشه. آب پاش گرفته بودن روشون.
ولی مطمئن باشین این فینال یکی از زیبا ترین و هیجان انگیز ترین بازی های چند سال اخیر میشه.
به امید قهرمانی اینتر
عشق من فقط بارسلونا
حتی اگه ببازه:41:
بازی که برای من جذابیت زیادی داشت
لطفا از مسخره شدن فینال هم حرف نزنین
چیه؟
اگه بارسا به فینال نرسه مسخره میشه؟
اتفاقا به نظر من فینال خیلی جذاب و جالبی میشه
از طرفدارای بارسا هم میخوام که شکست رو قبول کنن
اگه اینتر دفاع نمیکرد احتمالا سرنوشتی مثل آرسنال دچارش میشد
حیـــف شد !!!!!!
...........حیـــف شد !!!!!!
............................حیـــف شد !!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]