-
و اینم یه تریلر دیگه: (E3 Trailer)
کد:
http://ll.lo.download.gamespot.com/d4/gsc/2010/06/169_pro_evolution_soccer_2011_e3_trailer_061510_2000.mp4?rs=150&e=1276888186&h=4797e31b198b30293a3a0b986c79488a&file=169_pro_evolution_soccer_2011_e3_trailer_061510_2000.mp4
-
عجب ترافیکی روی این سرورها بود با زحمت تونستم ویدئو رو دانلود کنم .
با وجود اینکه 100 مگ میشه اما بهتون پیشنهاد میدم حتما دانلودش کنید واقعا دیدن داره . کلی انیمیشن به بازی اضافه شده همینطور دریبلهای مختلف . بازی از اون حالت خشکی و رباتیک مانندش تا حد قابل قبولی فاصله گرفته .
از نکات دیگه ای که در این ویدئو متوجه شدم این بود که بازی خیلی فیزیکی تر شده این مساله سبب میشه یک بازیکن نتونه یک تنه کل میدون رو دریبل کنه و بره جلو .
کاملا مشخصه که انیمیشنها موشن کپچر هستن و انیمیشنهای نو و جدیدی در دویدن , شوت زدن , پرتاپ اوت , سانتر کردن , پاس دادن , هد زدن , تکل زدن و ... دیده میشه . در مجموع بازی نسبت به نسخه های قبل خیلی نرم تر و شناور تر شده .
همچنین انیمیشن های خوشحالی جدیدی به بازی اضافه شده .
تور دروازه تفاوتی با نسخه قبل نداره .
لباس و شورت بازیکنان تنگ تر شده که به نظر طبیعی تر میرسه .
صداهای هیاهوی تماشاگران واقعی تر شده و خبری از صداهای مصنوعی نسخه های قبل نیست .
دریبلها و فریبهای جدیدی به بازی اضافه شده .
الدترافورد خیلی زیبا و واقعی طراحی شده .
فیزیک توپ به نظر بهتر میرسه انگار کمی سبک تر شده .
دروازه بانها متاسفانه هنوز هوش و عکس العملهای بسیار ضعیفی دارن .
به نظر میرسه بازی روی درجه آسونه .
در مجموع تغییرات خوبی در این کد دیده میشه نمای بازی با توجه به انیمیشنهای جدید نرم تر به نظر میرسه اما باز هم بعضی از حرکات خشک نسخه های قبل به چشم میاد که البته طبیعیه چون کد در مرحله مقدماتیه و علاوه بر این 1000 انیمیشن ( که مشخصا بخشی از اینها هنوز وارد بازی نشده ) نمیتونه تحول اساسی در انیمیشنها ایجاد کنه و بازیو از این رو به اون رو کنه اما برای سال اولی که کونامی روی مقوله موشن کپچر متمرکز شده میشه گفت قابل قبوله .
در ضمن ویدئوی بالا همونه که صفحه قبل علی گذاشته بود بنابراین دوباره اینو دانلود نکنید که دوباره کاری میشه .
یک سر بزنیم به تالارهای تخصصی بازی حتما اونجا بچه ها خیلی ذوق زده شدن .
-
عجب trailer فوق العاده ایی بود با وجود اینکه 100 مگابایت دانلود کردم ولی واقعا ارزشش رو داشت
امسال هم ناامید بودم ولی با دیدن این Trailer خیلی امیدوار شدم انیمیشن های زیادی به بازی اضافه شده مخصوصا در زمینه دریبل ها
پاس های دستی فوق العاده بودن ( البته فکر کنم اینجا روی حالت نیمه اتو بودن )
اون حرکت de rossi آخرش بود و همین طور حرکات مسی و کریس رونالدو فوق العاده بودن
در ضمن درگیری ها هم خیلی زیباتر شده مخصوصا اون صحنه که زامبروتا و کامرونسی با هم یه بازیکن رو میزنن خیلی زیباست
تا یادم نرفته در مورد پاس های تودر و هوایی هم بگم که خیلی زیبا شده و دیگه تقدیم کردن توپ به حریف نیست و برعکس مثل گلهایی که توی این تریلر دو تیم هلند و آلمان میزنند واقعا تاثیر گذار و خوب طراحی شده
فقط تنها اشکالی که به چشم من خورد هوش مصنوعی ضعیف دروازهبانها بود که امیدوارم تا زمان عرضه ی بازی درست بشه
در کل به امید خدا نمایش قوی و فوق العاده ایی رو امسال از PES میبینیم و برای اولین بار یه PES واقعا Next Gen رو بازی میکنیم
-
این دوتا تریلری که تو این صفحه و صفحه ی قبل هست یکی است.
-
دوستان اگه ممكنه حجم دانلود رو براي ماها كه اينترنتمون درست و حسابي نيست كم كنند
با تشكر فراوان
-
بازیش داره به خشونت میکشه...
فکر کنم بهتره کشتی کجش کنن بزنن تو بازان یا هم اینکه رده سنی شو بزارن 18 سال :دی
-
باید تبریک بگیم به کونامی با این trailer زیبا واقعا گل کاشته.
خدا کنه بازی هم مثل همین trailer باشه.
-
سلام
14 روز دیگه تا کنکور
به نظر من از الان پیش بینی یکم زوده
نباید دوستان خودشون و وقت خودشون رو هر روز به این مسئله اختصاص بدن حیف است
بالا خره که همه بازی فیفا و کونامی رو میگیرن این بحثا به نظر من وقت کشی هست
با احترام به نظر دوستان عضو انجمن
-
یعنی اینقدر خوب بوده این ویدیو؟
حسین جان زحمت بکش چندتا عکس از این گیم پلی بگذار ببینیم ما اینترنت زغالیها!
راستی کریس رونالدو تو بازی حرکاتش چه جور بود تو ویدیو؟
بازکنان بزرگ از دور حرکاتشون مشخص بود؟
-
اگر اشتباه نکنم امسال کونامی داره حرکت جالبی در طراحی لباس ها انجام میده همونطور که میدونید امسال شرکت بزرگ آدیداس برای فصل 2010-11 لباس های تنگ تر با حالت ارتجاعی طراحی کرده از جمله تیمهای تحت پوشش این شرکت میشه به چلسی_بایرن_رئال مادرید و همینطور تیمهای ملی حاضر در جام جهانی مثل فرانسه_آرزانتین_آفریقای جنوبی_آلمان اشاره کرد .این نوع لباسها کمی تنگ تر از سال پیش هستن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین شرکت پوما که امسال 2 نوع لباس طراحی رو داره.برای تیم ساحل عاج و غنا لباسهایی خیلی تنگ و ایتالیا معمولی.
تو این عکسهایی که من دیدم لباس تیم آرزانتین تنگ تر طراحی شده که برای شرکت آدیداس هست.همچنین ساحل عاج که برای پوماست.احتمالا ادیتور های کونامی این مسئله تفاوت نوع پوشش تیمها رو مورد توجه قرار داده.