دوستان من تازه X10 خریدم امروز اومدم شارژش کنم دیدم وقتی موبایل رو تو شارژ میزارم اگه خاموش باشه روشن میشه!!:18:میشه درستش کرد؟
ممنون
Printable View
دوستان من تازه X10 خریدم امروز اومدم شارژش کنم دیدم وقتی موبایل رو تو شارژ میزارم اگه خاموش باشه روشن میشه!!:18:میشه درستش کرد؟
ممنون
hd2 و دیزایر و نکسوس و مایل همشون خوبن و نسبت به هم کمی و کاستی هایی دارن حالا هر کسی نسبت به نیازهاش یکیش میخره
دیگه انقدر کل کل و اشکالات الکی روی گوشی گذاشتن نداره که ............
کسی هم که بازی بخواد مطمئنن آیفون یا پی اس پی میخره
سلام.... فكر نميكنم مورد خاصي باشه ....نقل قول:
روشن روشن ميشه ؟؟؟؟ يعني كامل كار مي افته و انتن داره يا فقط تا يه حدي صفحه اش روشن ميشه ؟؟؟؟:13:
مشکلی نداره همینطور باید باشه....نقل قول:
اقا این قیمت با 500 میرسه توی تابستون یا نه............اگه نه ما بی خیالش بشیم
نه کامل روشن میشه و آنتن دارهنقل قول:
یعنی هیچ کاری نمیشه کرد که روشن نشه؟شاید آدم بخواد شب موبایل رو خاموش کنه بزاره تو شارژ!:sad:نقل قول:
آره چند نفر دیگه هم گفته بودم روشن میشه! حالت آیفلاین یا فلایت مود نداره که تو اون حالت بذارین شارژ؟
خوب نمیشه دیگه چون این گوشی یک گوشی با قابلیت های ارتباطی پیشرفتست... ممکنه ساعت 3 نصفه شب یکی از رفیقات یه چیزی توییت کنه و تو اونو از دست بدی :10:نقل قول:
من اين گوشي ندارم و بايد دوستان بگن كه چه جوريه ... ولي ...نقل قول:
ميتونيد از فلايت مد استفاده كنيد كه نصف شب زنگ نخوره ...:46:
بدجوری چشمم گرفتتش :دی...............فعلا مد نظر x10 , x2 , vivaz هستش..........البته میدونم از لحاظ قیمت با هم فرق دارن...........ولی اگه ویواز بخرم.........با بقیه ی پولش کار دارم :دی