دستت درد نکنه
دانلودش کردم بریزم تو فولدره بازی بعد بازی تو 7 ران میشه؟؟؟بعد تو xpهم ران میشه؟
آخه من بازیو که تو 7 نصب کردم تو xp ران شد
Printable View
دستت درد نکنه
دانلودش کردم بریزم تو فولدره بازی بعد بازی تو 7 ران میشه؟؟؟بعد تو xpهم ران میشه؟
آخه من بازیو که تو 7 نصب کردم تو xp ران شد
سلام. مرحله بعد از هليكوپتري كه با اون ريشيه يه دوربين دار دستمونه و دوتا از رفيقامونم جلوتر از ما روز يه كوه هستن. اونجا بايد چيكار كرد؟؟؟ خودش مختصات داد كه دونفر بودن كنار ابشاره كه كشتمشون بعدش بايد چيكار كرد؟؟؟
احتمالآ رو ویلچره...شایدم داره با عصا میدود(تو جنگ تحمیلی مجروح شده)!!! : دینقل قول:
فقط یه چیزی چرا انقدر یواش میدود؟(ادبی شد:دی)
بابا امید جان تو دیگه چرا...!
انصافآ خوب میدود بنده خدا...من که فرق زیادی با دویدن cod ندیدم
h رو بزن بهت نشون میده مختصات بعدی رو ( تک تیرانداز دشمن رو باید بزنی....یکم دقت میخواد)نقل قول:
خودش مختصات داد كه دونفر بودن كنار ابشاره كه كشتمشون بعدش بايد چيكار كرد؟؟؟
دوست عزيز جند ثانيه طول ميكشه تا دوباره فعال بشه واسه تيراندازي .نقل قول:
بهترين راهش اينه كه همون موقع كه از بالاي كوه ميان و هنوز از هم جدا نشدن بهش جهت بدي و منفجرشون كني . البته تانكاش يواشتر ميرن و زدنشون راحت تره .
من تو مرحله ای که باید با هلکوپتر 3 تا خمپاره انداز رو بزنی گیر افتادم هر چی می زنم بازم آدم می آد یکی بگه چی کار کنم؟
نقل قول:
باید با hipfire بزنی. باید 4 رو نگهداری.
کسی سریال نامبر این بازیو داره؟؟؟برای مالتی پلیر بازی کردن
سلام خدمت دوستان
یه مرحله هستش که با هلیکوپتر باید بهشون حمله کنی .
یه جایی مثل غار و انبار مهماته و با یه مستطیل مشخص میکنه و سه تا هستن . من تو سومی هرچی میزنم و منفجرشون میکنم گیم اور میده .
باید چکار کنم . . . ؟
اگر اول مرحله رو میگید که باید دکمه 4 رو نگه دارید(که احتمالا این کار رو میکنید) تا اون نوار سفید رنگ پر بشه و...اگر اون جایی رو که از روی تپه با ارپی جی بهتون حمله میشه رو میگید ،که دوتا ضد هوایی دو طرف غار هست اول اونا رو بزنید چون اونا شما رو میزنن گیم اور میده .نقل قول:
بیشترین چیزی که توی بازی رو اعصابم بود این بود که هم رزمام مثل هلو از در و دیوار و صخره میرفتن بالا بعد ما حتما باید با کمک اونا از صخره ها میرفتیم بالا تازه همرزما کلی هم قیافه ی مرام و معرفت میگرفتن!