چه تاپیک عجیبی !
عنوان فلسفی است و پست هایش بیشتر به فقه مربوط اند !!
Printable View
چه تاپیک عجیبی !
با اونایی که اینجا هستن تعجب ندراهنقل قول:
چه تاپیک عجیبی !
---------- Post added at 06:43 AM ---------- Previous post was at 06:42 AM ----------
باز خوبه که اعتراف کردی حق هنوز پایدارهنقل قول:
مونده ولی توی جرز دیوارها
لایه قرآن ها یی که هرگز باز نشدن
توی بغز گلوی جوونی که توی 15سالگی سکته کرده بود
---------- Post added at 06:48 AM ---------- Previous post was at 06:43 AM ----------
وقتی یه نفر آدم تو یه جا سخنرانی میکنه صد نفر تفسیرش میکنننقل قول:
یعنی نیازی به تفسیر آدم ها نداره
وگرنه خدا خودش تفسیرش هم میکرد.
حالا شما میگی قرآن نیازی به تفسیر نداره
درست توی قرآن نوشته انا انزلناقرآنا عربیا ولی بعدش گفته لعلکم تعقلون یعنی باید بهش فکر کنی
فهمیدی دوست عزیز
رفتن به دنبل حقیقت اگه جرم شما اجازه بدین من مجرم باشم و اگه اینطوری باشه که شما میگی پس علامه....هم مجرمهنقل قول:
A.فعالیت این مرکز و عضویت در اونها بنا به قوانین ایران(اسلامی)ممنوع هست و بنابراین شما قانون شکنید!
این تفسیر جدید شما از دین هست چه جالبه !!!!!ولی حیف که توهمی است و دین فقط دین استنقل قول:
B.شبه علم=دین هست دیگه
لطف کنید اونجا که قدیمی است توی قرآن را توی تاپیک ارجاع بدین تا به روزش کنم نه چیز دیگرنقل قول:
اگر خصوصیاتشون رو بررسی کنید دقیقآ شباهت فراوان و عجیبی! به هم دارن
در مورد تمام ادیان
خوب حداقل واقعیت رو قبول دارینقل قول:
من به آزادی بیان کاملآ معتقدم
پس نظرتون برام محرتم هست!
عزیزم شما خیلی داری رو پروفایل من مانور میدینقل قول:
دوست عزیز شما با این کارها کاری نداشته باش و به جای اینکه پروفایل درست کنی با پروفایل اصلیت بیا و اینجا پست بزار!
...!
دوست عزیز اسم من پروفایل من همه چیز من جنبش 7 است نه اسمی دیگر پس لطف کن نه اینجا و نه جای دیگر من رو با نام حسن و نمیدونم ممد و حسین صدا نکن اشتباه گرفتی عزیزم
من خودم رو نمیتونم تحریف کنم وحق با شماست جنبش 7 مثل قرآن تحریف نشدنی است پس خودت رو خسته نکننقل قول:
یک چیز هم بهت بگم هروقت تونستی قران رو تحریف کنی میتونی جنبش 7 رو هم تحریف کنی
یه توصیه هم بهت میکنم
لقمه ای بردار که اندازه دهنت باشه وگرنه توو گلوت گیر میکنه و...!
در مورد جمله ی دومت هم اجازه میدم که دیگزان قضاوت کنند که آیا در شان یه ایرانی است که به دیگران توهین وحرف چنینی بزنه
واقعا متاسفم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام.
آقايون داريد بحث رو سياسي مي كنيد اينجوري اگر هر كسي بخواد جواب بده به پست هاي شما بايد جملات سياسي شما رو هم در نظر بگيره .
دوست عزيز كجاي حرفي كه زدم توهين محسوب مي شه؟بنده از كور و عاشق و ... فقط مثال زدم تا روشن تر بشه مفهومي كه قرار برسونم و شخص خاصي رو مورد خطاب قرار ندادم.نقل قول:
داری با کمال احترام توهین میکنی
یعنی ما کور و عاشق و منافق هستیم دیگه
عزیز دل هر کس که علمش رو داره میتونه تفسیرش کنه مگه منظورت این نیست
خوب این هم میگه من مطالعه کردم یا کسی دیگری مثل این
خدا میگه قرآن را به زبان فصیح عربی نازل کردم میدونی یعنی چی؟
نقل قول:
نه عزیزم ما میگیم .......نگاه نکن که کی داره میگه نگاه کن چی داره میگه
من شما رو نمي شناسم كه نگاه كنم كي داره مي گه! دارم نگاه مي كنم كه چي دارين مي گين.
به همين راحتي قضاوت مي كني؟ شما كه چيزي در مورد من نمي دوني چند تا جمله هم كه اينجا بيشتر نگفتم بحثي هم در مورد آخوند نشده ! شما فهميدي من آخوند پرستم؟نقل قول:
تو هنوز تو تفکر آخوند پرستی گیر کردی در حالی که خود آخوندها با اون مخالفت میکنن و طرفدار نو اندیشی هستند
تعريف شما از نو انديش چيه؟ بايد توضيح مي داديد در غير اين صورت بايد يك طرفه برداشت كنم.اگر منظور شما از نو انديش بودن با تكنولوژي پيشرفت كردنه در جواب بايد بگم بحثي در اين نيست انسان ذاتا نو انديشي رو دوست داره و پيشرفت رو. عقيده من اينه كه انسان فقط نبايد نو انديش باشه بلكه نو انديش و روشنفكر و انديشمند باشه.نقل قول:
دین ماست فکر ماست بیا نواندیش باش نه یه روشنفکر اندیشمند
اگر قرار بود خدا تفسير كنه ديگه نيازي به فكر كردن نبود.شما قرآن رو بخونيد هر روز از يك آيه يه چيز جديد ياد مي گيريد.مي دونيد چرا؟چون هر بار بينشتون ارتقا پيدا مي كنه و دوباره كه مي خونيد با بينش جديد مي خونيد و چيز جديد ياد مي گيريد.نقل قول:
من فكر مي كنم كه تا كسي رو نشناسم در موردش قضاوت نمي كنم پس اين قدر سريع جبهه گيري نكن.بحث فلسفي يعني در كنار هم پيش رفتن تا به يك نتيجه رسيدن و از همديگر دليل خواستن نه جبهه گرفتن و قضاوت عجولانه كردن!نقل قول:
میدونی مشکلت چیه تو فکر میکنی که ما با قرآن و خدا مشکل داریم
توي قران اومده قوانين خدا ثابت هستن و تغيير نمي كنن.نقل قول:
دوست عزیزویزرگوارم حرف شماکاملا درسته اما تک بعدی وناقصه،ناقصه چون یکی ازهمین قوانین ثابت اینه که خدا سرنوشت هرملتی رو به دست خودش سپرده نه یک عده بسیاراندکی که حتی داخل ساختارقدرت هم نیستندامابرمردم حکومت میکنند-بیشترازاین توضیح نمیدم چون اینجابحث سیاسی ممنوع است وبرای من قوانین انجمن بسیارمحترم هستند-و تک بعدی ست چون مذهب درعین حالی که علوم خاص خودش رادارد ماننداصول فقه وکلام وتفسیروغیره اما اساسا علم نیست بلکه راه وروش است. آنهم راه وروش زندگی کردن. یک بخشی ازین راه وروشها مخصوص دوره هایی ست که تمام شده اندولی این روشهابه صورت سنت باقی مانده اند ومافکرمیکنیم اینهاخودمذهب هستنددرحالیکه فقط جزوآداب وسنن محسوب میشوند امیدوارم که نهادهای فرهنگی ومذهبی مابتوانندمذهب را ازین مسیرسنگلاخ وحتی بیراهه بیرون بکشندومردم را دریک مسیرمدرن ومناسب زندگی شیعه امروزی که میخواهد درآینده بشریت نقش وجایگاه شایسته خودش راایفاکند قراربدهند.
اگر مي گم نياز به به روز شدن نيست منظورم اين هست كه در پاسخ آقاي سعيد بود كه به اشتباه نتيجه گيري كردن كه مطالبي كه در قران آمده بايد به روز شوند!! بلكه خود فرد هست كه بايد به روز بشه و اون هم با توجه به قوانين خداست.واضح تر عرض مي كنم قوانيني رو كه خدا قرار داده با توجه به اين قوانين در جامعه ي امروزي بايد نو انديش باشيم , پيشرفت بكنيم , از زندگي لذت ببريم , .... ولي مقلد نباشيم! وقتي كلمه نو انديش رو به كار مي بريم اين نباشه كه مانند آقا سعيد بگيم آمريكايي ها قبلا اين رو اثبات كردن!!! بنده مي گم هر قومي مي تونه نو انديش باشه.ولي برداشت اشتباه نكنيد از نو انديشي , نو انديشي رو تقليد ندونيم.
درود;
دوستان لطفا توهین رو کنار بگذارند و به ارائه نظر هاشون بپردازند... جایه خوبیه که مبحث مطرح, دسته بندی و اظهار نظر بشه تا اینکه هرکی بیاد فقط جواب نفرات قبلی رو بده...
.......
A.رفتن به دنبال حقیقت جرم نیست و من هم از اول که پست گذاشتم به این نکته اشاره کردم!نقل قول:
=جنبش7;5009001]A.رفتن به دنبل حقیقت اگه جرم شما اجازه بدین من مجرم باشم و اگه اینطوری باشه که شما میگی پس علامه....هم مجرمه
B.این تفسیر جدید شما از دین هست چه جالبه !!!!!ولی حیف که توهمی است و دین فقط دین است
C.لطف کنید اونجا که قدیمی است توی قرآن را توی تاپیک ارجاع بدین تا به روزش کنم نه چیز دیگر
D.خوب حداقل واقعیت رو قبول داری
E.عزیزم شما خیلی داری رو پروفایل من مانور میدی
دوست عزیز اسم من پروفایل من همه چیز من جنبش 7 است نه اسمی دیگر پس لطف کن نه اینجا و نه جای دیگر من رو با نام حسن و نمیدونم ممد و حسین صدا نکن اشتباه گرفتی عزیزم
F.من خودم رو نمیتونم تحریف کنم وحق با شماست جنبش 7 مثل قرآن تحریف نشدنی است پس خودت رو خسته نکن
در مورد جمله ی دومت هم اجازه میدم که دیگزان قضاوت کنند که آیا در شان یه ایرانی است که به دیگران توهین وحرف چنینی بزنه
واقعا متاسفم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما شما پارادوکس گویی میکنید
شما الان چیزی رو که قبلآ تاییدش کردی نقضش میکنی؟!!!!نقل قول:
حق موندنيه براي همين هم هست كه مونده
B.من تفسیر نمیکنم و این فقط یک نظریه هست
از نظر من هیچ چیز مطلقی وجود نداره یا حداقل ما نمیتونیم مطلق نظر بدیم و صحبت کنیم!
امیدوارم فرق نظر با تفسیر رو دیگه خودتون بدونید!
C.شما اگر مسلمان هستی بنابه گفته مراجع تقلیدت و موضوعی که دوستومون آنجلو در پستهای پیششون مطرح کردن نه صلاحیت این کار رو داری و نه حقش رو
D.امیدوارم در این مورد هم فرق واقعیت با حقیقت رو بدونی!!
E.در واقع اون حسن یک پلوتیک بود و اینکه چرا شما درک نکردی جای بسی تعجب داره!
نگید که از اول میدونستید چون پروفایل کسانی که در لیست دوستان من بودند+مشاهده کننده های پروفایلم رو زیرو رو کردین!!!
F.جنبش 7
شما در مورد این جنبش هیچ چیز نمیدونید و فقط قصد تحریفش رو داری ولی غافل از اینکه...
دوستان رو به گروه تحریف جنبش هفتت دعوت میکنی و...
این جنبش اساسنامه داره و شما که نمیدونی داری اساسنامه می نویسی!!! و موارد بی شمار دیگه
در مورد جمله آخرتون هم بله قضاوت با دوستان(دوستان از پروفایل بنده حتمآ دیدن کنید)
این نقل قول فقط یکی از پستهای فاجه بار شماست!نقل قول:
عزیزم باور کن اشتباه گرفتی
دادم بچه های اطلاعاتی جنبش 7 دنبال اطلاعاتت بگردن و یه مدت بعد آدرس و شماره شناسنامه ات میاد دست تا باهات بیشتر آشنا بشم
اگه دوست داری توی جنبش بیای اشکال نداره ولی هیچ وقت ادعا شروع اون رو نکن چون من که کسی نیستم ولی اگه یکی از سران جنبش بفهمه همچین ادعایی کردی یه کاری باهات میکونه که مجبور میکنی از کره ی زمین خارج بشی
من همچین ادعایی رو به شوخی پیش بچه های اطلاعاتی جنبش کردم با مشت کوبید تو دهنم و گفت اگه یکی از سران بفهمه .......
من دوست تو هستم نه دشمن میتونی این رو بفهمی
پس سعی کن کمکم کنی
اگه هم جنبشی تشکیل دادی که اسمش شبیه اسم این جنبش است توصیه میکنم اسمش رو تغییر بدی چو ن اگه بفهمن به این اسم جنش زدی به خاطر تحریف کردنت فقط یه گلوله بهت میزنن
اگه باز هم مطمئن نشدی بیا تو گروه تا بهت ثابت کنم
......................................مسئول جنبش7 در ایران ....................
موضوع این تاپیک چیه؟
اوایل Mostafa بود فلسفی بود بعد با saeeddz بحث فقهی کردیم بعد angello1920 که سوال مذهبی میکنه بحث علمی میشه الآن هم یکی اکانت میسازه فرقهٔ ۷ رو تبلیغ میکنه و صحبت سیاسی میکنه
دو سه پست دیگه پیش برین تاپیک قفل شده :31:
اینکه همه یک حرف رو میزنن...یک هدف دارن.
فقط برداشتهای متفاوت اونها از یک موضوع فلسفی که اونم بستگی به سطح آگاهیشون داره باعث تضاد و پیچیدگیه بحث میشه.
حتی در یک مجمع فلسفی که به ظاهر همه دارای یک طرز فکری هستند این تضاد هست.
و این از بنیانگذار به سمت پایین که ضلع پایین مخروط رو تشکیل میده سیر صعودی پیدا میکنه.
به نظر من اصلاً احتیاجی به بحث در باب فلسفه نیست.به اندازه ی تک تک آگاهیه تمام انسانها ما میتونیم بحث داشته باشیم.
با به پا کردن این مباحث فقط هر کس دنبال جواب برای سوال خودشه .
و نمیتونه بگه نمیت.نه بگه 100% حرفی که میزنه صحیحه.
هیچ علم وقانون و... در این دنیای دو قطبی بطور کامل درست نیست.
برای اینکه همیشه چیزی برای کشف شدن و اثبات دوباره باقی میمونه.
نقل قول:
عزیزم باور کن اشتباه گرفتی
دادم بچه های اطلاعاتی جنبش 7 دنبال اطلاعاتت بگردن و یه مدت بعد آدرس و شماره شناسنامه ات میاد دست تا باهات بیشتر آشنا بشم
اگه دوست داری توی جنبش بیای اشکال نداره ولی هیچ وقت ادعا شروع اون رو نکن چون من که کسی نیستم ولی اگه یکی از سران جنبش بفهمه همچین ادعایی کردی یه کاری باهات میکونه که مجبور میکنی از کره ی زمین خارج بشی
من همچین ادعایی رو به شوخی پیش بچه های اطلاعاتی جنبش کردم با مشت کوبید تو دهنم و گفت اگه یکی از سران بفهمه .......
من دوست تو هستم نه دشمن میتونی این رو بفهمی
پس سعی کن کمکم کنی
اگه هم جنبشی تشکیل دادی که اسمش شبیه اسم این جنبش است توصیه میکنم اسمش رو تغییر بدی چو ن اگه بفهمن به این اسم جنش زدی به خاطر تحریف کردنت فقط یه گلوله بهت میزنن
اگه باز هم مطمئن نشدی بیا تو گروه تا بهت ثابت کنم
......................................مسئول جنبش7 در ایران ....................
لطفا كسي بحث رو سياسي نكنه. جنبش چيه !!!(كنايه)نقل قول:
این جنبش اساسنامه داره و شما که نمیدونی داری اساسنامه می نویسی!!! و موارد بی شمار دیگه
من يه پيشنهادي دارم دوستان.مي گم هر كسي هر تعريفي از فلسفه كه داره وقتي در صحبت هاي ديگران مي بينه پاسخ بده اگر فكر مي كنيد توهين شده جواب نديد اينجوري ديگه بحث راهش كج نمي شه!
QUOTE].شما اگر مسلمان هستی بنابه گفته مراجع تقلیدت و موضوعی که دوستومون آنجلو در پستهای پیششون مطرح کردن نه صلاحیت این کار رو داری و نه حقش رو [/QUOTE]
بنده نظرم رو گفتم و من هم كسي نيستم كه بخوام بگم كي مي تونه تفسير كنه يا نه به هر حال اگر فكر مي كنيد قادر به تفسير به روز هستيد مي تونيد ادامه بديد و دوستان هم انتقاد كنن!
چند وقت پيش برنامه چهار سوي علم برنامه اي رو پخش كرد كه نظريات انيشتين رو در مورد زمان بيان مي كرد.در انتها به جايي رسيد كه مي خواست ثابت كنه كه زمان مانند در واقع داراي جرم هست و شكلي رو هم از زمان ترسيم كردن كه در واقع كره ي زمين در زمان سر مي خورد به طوري كه گلوله اي كره اي شكل رو بر روي تختي نرم قرار بديم و اطراف اين كره به سمت پايين كشيده بشن. و ثابت كردن كه با توجه به نظريات انيشتين كه البته در موردي هم اشتباه بود (از نظر كارشناسان) جهاني ديگري رو هم در نظر گرفتن.يعني جهان دوم. تا اونجايي كه بنده از بحثشون سر در اوردم اينطور بيان مي كردن كه جهان داراي تعداد زيادي كهشكشان و ... هستن.براي اين كه اين ستارگان و كهشكشان ها نظم داشته باشن برخورد هايي از سيارات با هم نياز هست.و ... كه آخر به جايي رسيد كه مي گفت نور و انرژي حاصل از برخورد , مقداري به سيارات ديگر جهت انتقال انرژي و مقداري از انرژي هم به فضا يا بهتر است بگم بعدي مي رفت كه نمي تونستن حدس بزنن كجاست .!
تا اين جا اين ها رو عرض كردم تا پيش زمينه ي سوالم شود.
اگر انرژي را از نقطه اي مورد بررسي قرار بديم و بگيم فلان جسم انرژيش رو از فلان جسم ديگر گرفته و تا انتها برويم.در واقع بر مي گرديم به اول كه اولين انرژي از چه گرفته شده.كه عده اي مي گويند از انفجاري اوليه! خوب انفجار اوليه هم نيازمند انرژي مي بايست باشد تا انفجاري رخ دهد! و اصلا آن جسمي كه منفجر شده با چه انرژي اي بوجود امده است؟ مي خواهم بگويم اول مرغ بوده يا تخم مرغ! چه كسي اولين ماده رو و يا اولين انرژي رو بوجود اورد؟
اين سوال رو پرسيدم چون اقا سعيد توي پست هاي قبليشون در مورد وجود خدا شك داشتن ! اگر 50 درصد مطمئن هستيد كه خدايي وجود دارد چطور مي شود اين سوال ها رو انكار كرد؟
فرض مي گيريم كه جامعه بشري اكثريت وحي را قبول نداشته باشن!پس نتيجه مي گيريم كه نه اسلامي و نه مسيحيتي و نه دين هاي ديگري نمي تواند موجود باشند.نقل قول:
شاید من وحی رو قبول داشته باشم ولی همه که قبول ندارن و یا بهتره بگیم اکثریت جامعه بشری قبول ندارن
خب پس باید شما دنبال راهی بگردین که همه و اکثریت اون رو قبول داشته باشن
اون چیز چیه؟
و به فرض كه شما هم مسلمان نيستيد چون وحي به حضرت محمد رو قبول نداريد! با آن همه دليل كه ثابت كرده اند وحي وجود دارد!اگر به دنبال دليل هستيد و اگر به قرآن اعتقاد داريد در سوره اي آمده بود كه فرشته اي (نمي دانم دقيقا چه كسي )
به اندازه ي كماني به پيامبر نزديك شدن و از اين قبيل مباحث كه نشان دهنده ي وحي مي باشند.(براي انتقال پيام)
اگر به نهج البلاغه معتقد هستيد در اين كتاب آمده بود در مورد داستان معجزه ي رشد گياهي كه قبيله قريش از پيامبر خواسته بودند و پيامبر علاوه بر اين معجزه آينده ي آن قبيله را هم بهشان گفته بود و تا جايي كه امام علي آوايي مي شوند و از پيامبر در مورد ان سوال مي پرسد و پيامبر مي گويد اين آواي شيطان است كه نا اميد گشته و به امام علي مي گويد كه فرق بين من و تو اين است كه به من وحي مي شود ولي به تو نه!
به اين مطالب استناد كردم تا اگر به قران و نهج ابلاغه اعتقاد داريد دلايل محكمي باشد.
اگر كسي مايل هست كه چهار چوب فلسفه را بداند به اينجا مراجعه كند.
[PHP]http://fa.wikipedia.org/wiki/فلسفه[/PHP]
شايد شما اعتقاد داشته باشيد كه احتياجي به بحث در باب فلسفه نيست! اگر بحثي باشد پيشرفت هم هست و داناتر شدن.اگر شما به چيزي اعتقاد داشته باشيد كه اشتباه باشد ولي خودتان ندانيد اين اشتباه رو اگر كسي به شما گوش زد نكند بالاخره در جايي از اين اعتقاد اشتباه صدمه خواهيد خورد.بحث باعث مي شود كه نقاط ضعف و همينطور همين اعتقادات اشتباه رو اصلاح كنيم.نقل قول:
اینکه همه یک حرف رو میزنن...یک هدف دارن.
فقط برداشتهای متفاوت اونها از یک موضوع فلسفی که اونم بستگی به سطح آگاهیشون داره باعث تضاد و پیچیدگیه بحث میشه.
حتی در یک مجمع فلسفی که به ظاهر همه دارای یک طرز فکری هستند این تضاد هست.
و این از بنیانگذار به سمت پایین که ضلع پایین مخروط رو تشکیل میده سیر صعودی پیدا میکنه.
به نظر من اصلاً احتیاجی به بحث در باب فلسفه نیست.به اندازه ی تک تک آگاهیه تمام انسانها ما میتونیم بحث داشته باشیم.
با به پا کردن این مباحث فقط هر کس دنبال جواب برای سوال خودشه .
و نمیتونه بگه نمیت.نه بگه 100% حرفی که میزنه صحیحه.
هیچ علم وقانون و... در این دنیای دو قطبی بطور کامل درست نیست.
برای اینکه همیشه چیزی برای کشف شدن و اثبات دوباره باقی میمونه.
سلام.دوست خوبمنقل قول:
من نمیتونم اثبات کنم...ولی برداشت خودمو برات میگم.
دنیای فیزیکی یک دنیای دو قطبی هست.
یعنی تضاد ...شب در مقابل روز
زن و مرد
بد و خوب
تاریکی و نور
زشت و زیبا
زنده و مرده.....و مثالهای دیگه.
حالا تو توی این دنیا ذاتا ً دنبال چیزی میگردی که وجود فیزیکی نداره و اون خداونده.
تو اینجا یاد گرفتی چیزی رو باور کنی هست که وجود داره نور به اون میتابه و بازتابش باعث این میشه که دیده بشه...در انتها تو میگی :من این چیز یا جسم یا... دیدم پس وجود داره و هست.
چون انسان خلق شدی پس قدرت تفکر داری...سوالهای زیادی تو ذهنت میچرخه.
دنبال کسی برای جواب دادن به اونها میگردی.
فرض میکنیم تو از ابتدا پیرو هیچ دین ومسلکی نبودی .
فکر نمیکنی به یک راهنما احتیاج داشته باشی؟
نمیگم در این عصر و زمانه حتما قران و پیامبرو عیسی و موسی چون اینها تشخیص خداوند برای دوره ی جاهلیت بوده .کسانی که حتی نمیدونستن ....
الان دوره ای هست که همه میتونن با تبادل اطلاعات و برداشتاشون از یه موضوع مثلاموضوع وجود خداوند و کنار هم گذاشتن اونها به یک نتیجه ی واحد با داشتن سند و مدرک برسن.
ما توی دورانی از تکامل بشر هستیم که حتی با داشتن یه کتاب ساده ی مدتیشن و تمرینهای معنوی که دینهامون در غالب نماز و روزه و غیره داده خداوند رو اثبات کنیم.
من شخصا به این معتقدم که :نمیتونم و نتونستم دین رو وشناخت خدارو فقط از طریق شناسنامه و اجدادم به ارث ببرم.
برای همین دنبال هر روزنه ای برای اثبات که نه شناخت بیشترم از روح کل هستی هستم.
حالا میخواد حدیث پیامبر اسلامی باشه یا یهودی یا یه جمله یا حتی دیدن یه خواب معنوی..
اصلا نمیتونم آگاهیه خودم رو با یه عرب دوران جاهلیت همترازبدونم که حالا به من همون کارهایی رو بگن نکن که اون نباید انجام میداده.
ما باید با تفکراتمون...حس نوع دوستیمون...عشق به همه ی کائنات و از همه مهمتر بنده ی تسلیم شده ی روح الهی اونو اثبات کنیم.
اون نیازی به اینکه برای ما اثبات بشه نداره.
مثل نسبت مادر به فرزند...مادر هر روز به بچه اش اثبات نمیکنه من مادرتم...به اون عشق و محبت میده.
و از بازتابش که تکامل و رشد کودکشه لذت میبره.مناسب هر سنش برای اون تدارک کلاس یا آموزش و درس خاصی رو میده.
دوست دارم این مثال رو با خودت و خدا در نظر بگیری .
امیدوارم همیشه نور و صدای اشنای خدا روشن کننده ی راهت باشه.:46: