منم اینو قبول دارم ولی دوستمون گفت شاید گیم پلیش بعد از گذشت چند سال (اگه تغییراتش کم باشه) مثل قبل جذاب نباشهنقل قول:
وگرنه شماره 1 زمانش خودش خیلی انقلابی بود :12:
Printable View
منم اینو قبول دارم ولی دوستمون گفت شاید گیم پلیش بعد از گذشت چند سال (اگه تغییراتش کم باشه) مثل قبل جذاب نباشهنقل قول:
وگرنه شماره 1 زمانش خودش خیلی انقلابی بود :12:
یه چیزی هست به اسم محبوبیت دوست من که هیلو اونو بسیار داره. killzone 2 توی دو ماه یه میلیون فروخت ولی هیلو ریچ توی یه ماه 5 میلیون !!نقل قول:
بنده کنسول ندارم ولی فکر نکنم کیلزون چیزی از هیلو و cod کم داشته باشه که رقابت کرایسیس باهاش راحت تر باشه!
در ضمن کرایسیس حداقل خیلی بهتر از codهای treyarch هستش! اصلا شک نکنید! (البته این نظر منه )
درسته خیلیا با هیلو بزرگ شدن و به سبک اول شخص بسیار کمک کرد ولی ما هم با farcry و کرایسیس داریم بزرگتر میشیم!
بعضی مواقع طرفداری بیش از حد توی صحبتا معلومه! ولی در کل این بحثا نباید باعث شه دوستان از هم ناراحت شن
فار کرای مخصوصا نسخه دوم که اصلا ارزش بحث نداره.
نسخه اول خیلی بهتر بود... نسخه دوم که اصلا نمیدادن سنگین تر بود... یه بازی ساختن با کلی باگ و مشکلات!!
یه چیز وقتی محبوبه محبوب هست دیگه حالا ما بگیم نه بیشتر و نگیم کمتر هم نمیشه... من کاری به کیفیت بازی کد و هیلو با کرایسیس ندارم.... بحث فقط محبوبیت بازی هست که کرایسیس خیلی عقب تره از کد و هیلو.
چه نکته ی گیم پلی بازی انقلابی بود؟نقل قول:
وگرنه شماره 1 زمانش خودش خیلی انقلابی بود
کیلزون رو اگه کسی بازی کرده باشه میفهمه که قابل رقابت با هیلو و cod نیس(به خاطر بخش داستانی تکراری و تاخیر در اسلحه و کلا پخته نبودن گیم پلی) نمراتش هم اینو نشون میده...... .نقل قول:
بازی مثه halo reach که گرافیکش در مقایسه با crysis یک ضعیفتر از لحاظ نمرش تو gamespot با crysis یکی هستش....... و تو مجموع میانگین هم امتیازها هم از crysis بالاتره آنلاینش هم که مشخصه...... .
cod هم همینطور........ .
halo3 که مال n سال پیش هست هم همینطور....... .
اونوقت شما طرفداری می کنی یا من؟؟؟؟؟
خوب چیکار کنم گیم اسپات 9.5 داده.این نظر خود گیم اسپات هستش و محترمه ما هم نگفتیم که گیم پلی بازی آشغاله و در حد قارچ خوره........ولی اگه گرافیکش 10 بگیره گیم پلی 9 یا 8.5 می گیره و البته این گیم پلی حداقل تو مولتی پلیر نمیتونه موفق باشه (ویدیوشو ببینید متوجه میشد)..... .نقل قول:
تازه میانگین نمرات بازی رو اگه ببینید 90 هستش که از خیلی از بازیهای اول شخص رقیبش 2...3 نمره ای پایین :
گیم اسپات به مدال میده 7.5 میشه سایت آشغال به crysis میده 9.5 میشه حجت......... .بهتره دوستان به میانگین امتیاز که ثمره 40 تا نفد هستش دقت کنن.......البته نظر دیگه.کد:http://www.gamerankings.com/pc/931665-crysis/index.html
بازی همون farcry بود با چند تا قدرت اضافه و البته گرافیک شاهکار...... .نقل قول:
ویرایش شد.لطفا مدیران حذف کنند.با تشکر
حالا حتما باید یه چیزی قبل از اومدنش یا خیلی بزرگش کنیم یا خیلی کوچیکش کنیم یا خیلی بی اهمیتش کنیم ؟
گرافیک خورا احتمالا می خوان با گرافیک بزرگش کنن ...
گیم پلی خورا احتمالا می خوان برای نداشتن گیم پلی مورد نظر اونها محکومش کنن و یا بی اهمیت (یا کم اهمیت) ...
به نظر من این جور بازی اگر می خواد رو گرافیک مانور بده به نفعش هست مثل MW2 یه داستان سینمایی بزنن گلِش .. و اکشنش سنگین هم داشته باشه با حالت های مختلف که فقط بکش بره جلو نباشه ... دیگه اکثر fps خورا می پسندن .. MW2 با تمام این حرفهایی که پشتش زده شد و این داستان ها بخاطر داشتن همین حالت سینمایی خیلی هارو به سمت خودش کشوند که حداقل یه بار حالت داستانیشو بازی کنن ! کیلزون مگر چی کار کرد ؟
اتفاقا اگر سینمایی باشه (که احتمال زیاد Crysis 2 خواهد بود) جلوه های بصری خودش رو بهتر می تونه به رخ بکشه ... بالاخره نمیشه که همه ی بازیها حتما گیم پلی فوق العاده ای داشته باشن .. باید چند تا بازی باشن که تو چیزای دیگه هم فوق العاده باشن . باید تمام جامعه رو مد نظر داشت ..
دقیقا داستان مثل قضیه halo reach هست .. گیم پلی خور ها می گن داستان و گیم پلی عالی بود (حق هم دارن) ولی از نظر گرافیک خورا , گرافیک راضی کننده ای نداشت (دیگه در حد همین نسل فعلی کنسولا بود کلا چیز خارق العاده ای نداشت) ... کرایسیس هم بیاد احتمالا قضیه همین میشه گرافیک فوق العاده ای داره و گیم پلی و داستان خوب (احتمالا, شاید هم معمولی باشه) ...
تا اینجا به نظر من فقط uncharted بود که تا حدودی توازن این دو قضیه رو رعایت کرد ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در سال 2007 بازی Crysis منتشر شد که به عنوان گرافیکی ترین بازی سال نیز انتخاب شد و توانسط شهرت و محبوبیت زیادی را کسب کند
و در ماه مارچ سال 2011 بازی crysis 2 به بازار خواهد آمد
با هم نگاهی داشته باشیم بر عنوان جدید شرکت crytek
پیش نمایش ویدیویی بازی Crysis 2
زمان:٦:٣٠ دقیقه
کاری از تیم E-PLAY
کیفیت بالا (لینک مستقیم)
[HTML]http://www.fileden.com/files/2010/9/25/2978709/Crysis%202%20perview.wmv[/HTML]
دانلود با کیفیت متوسط (لینک مستقیم)
وبسایت تیم E-PLAYکد:http://www.fileden.com/files/2010/9/25/2978709/Crysis%202%20perview%20%28MQ%29.rar
کد:www.e-playmag.ir
درسته منظور منم کارای کرایتک بوده که برای pc بازا محبوبیت هیلو رو دارهنقل قول:
خب چه نکته ای تو هیلو و کلزون هستش؟ کرایسیس هم مثل اونا یه گیم خوب و روون هست دیگه! درسته که شماره 2 پیشرفت زیادی نداره ولی 1 از هر لحاظ عالی بود
من هیچ وقت کرایسیس رو با هیلو مقایسه نمیکنم حرف شما رو هم قبول دارم و منظورم فقط شما نبودی منظورم همه کسایی بودن که تو این بحث نظر دادن!نقل قول:
اینکه برخی از رفقا از کرایسیس حمایت میکنن به نظر من دلیلش اینه که هیلو و کیلزون رو بازی نکردن...
به نظر منم کرایسیس بازی خوبی بود ولی نوآوری خاصی نداشت و همون اول شخصی بود که قبلا توسط
بازی های دیگه ارایه شده بود...
ولی چیزی که باعث گنده شدن این بازی شد انحصاری بودنش برای pc بود...
بالاخره منم یه مدت پی سی گیمر بودم و کلا دوست داشتم از عناوین انحصاری حمایت کنم...
همین کاری که مسعود و مراد در مورد هیلو میکنن...:دی
جون شما این هیلو چی داره آخه...:دی:دی
هرکس از گیم سر در بیاره میدونه ارزش هیلو و کیلزون بیشتر از کرایسیسهنقل قول:
منم دوست ندارم بی دلیل و از روی تعصب از یه بازی طرفداری کنم ولی خب کرایسیسم به جای خودش قشنگه دیگه!
قصد ورود به بحث زیبای VS ندارم فقط خواستم بگم بازی رو از جنگل کشیدن آوردن تو شهر واقعا برای من یکی جذابتر شده ! بسیار علاقه مند گشتیم به این بازی ( بدون در نظر گرفتن گرافیک منظورم فقط گیم پلی بازی هستش ) خلاصه با این جوات یرلی بیش از قبل حال میکنم : دی