-
من که حدود 20 سالی هست بازی میکنم الانم با دختر 4 سالم بازی میکنم هنوز هم میخوام کنسولهای جدید رو تجربه کنم فکر کنم بازی رو تا آخر عمر ادامه بدم اما تکنولوژی بازیها داره به کندی پیشرفت میکنه wii تجربه جدیدیه باید بازیها از حالت گیم پد خارج بشم و با حرکات انسانی کنترل بشن اینجوری مشکل کم تحرکی هم حل میشه:31:
-
واقعا بازی یه چیزی که انسان رو به دنیای دیگه ای می بره و آدم ازش سیر نمیشه.
من که الان تو 30 سالگی این حس رو دارم و نمی دونم تا کی می خوام ادامه بدم و بعدش موس رو آویزون کنم.
-
منم حدود 12-13 سالی هست دارم بازی میکنم الان هم 26 سالمه ولی فکر کنم تا 35 سالگی بیشتر نشه
-
-
-
تا وقتی که دستام جون زدن دکمه ها رو داشته باشه!!!:31:
-
من از 5 سالگی دارم بازی می کنم ولی یه چند وقتیه که گیر یه پی سی هندلی افتادم و علاقم به بازی کم شده ولی اگه پی سی رو عوضش کنم میرم تو خط بازی.تا لحظی مرگ بازی می کنم.:20:
-
سلام . بعد از چند سال این پست رو دوباره دیدم . خواستم بگم من تا 30 سالگی بازی کردم و به شدت علاقه داشتم . ولی بعد از اینکه کارت گرافیکم دیگه بازیهای جدید رو جواب نمیداد فروختمش. و الان تو سن 34 سالگی تصمیم گرفتم یه کارت جدید بخرم . ولی دیگه اون حس قبلی رو ندارم . انگار علاقه به بازی کم شده . هرچقدر گیم پلی بازیها رو تو یوتوب میبینم منو زیاد به وجد نمیاره و زود صفححه رو میبندم . اون زمان که حس داشتیم پول نداشتیم . الان که پول یه کارت خوب رو دارم ولی دیگه حسی ندارم . زندگی همینقدر غم انگیزه . گذر زمان تو علایق تاثیر داره . کاش میشد هنوزم مثل 20 سالگی علاقه به بازی داشتم .
-
سلام شاید واسه تون عجیب باشه اما ی گیمر حرفه ای هستم و متولد 64 :دی
از بازی لذت میبرم
معتقدم بازی های آندروید و پی سی جنسیت نداره
-
هی روزگار ... از ایمیل دیدم هنوز انجمن فعاله ! ۱۲ سال گذشته فکر کنم اون موقع تیم اول ایران بودیم تو COD4 ... الان داریم ۳۴ سالگی رو رد میکنیم ... البته گیم هنوز میزنم تو گوشی wild rift میزنیم حرفه ای نفر ۱۴۰ جهان ولی خوب اینا کجا گیم نت و آنلاین کجا ... به نظرم تنها خوشی مجاز تو ایران همین گیمینگ هست که میتونی خودتو خالی کنی اونجا