آقا مموری خوب میخوام برا این گوشی، لطفا مارک و قیمت برا 8 ،16 و32 بفرمایید.(قیمت ها متفاوتن.من برا 8 از 20 تومن شنیدم تا 35 تومن.)
ممنون
در ضمن می خواستم بدونم این گوشی فایل تصویری flv باز می کنه؟چطوری؟
Printable View
آقا مموری خوب میخوام برا این گوشی، لطفا مارک و قیمت برا 8 ،16 و32 بفرمایید.(قیمت ها متفاوتن.من برا 8 از 20 تومن شنیدم تا 35 تومن.)
ممنون
در ضمن می خواستم بدونم این گوشی فایل تصویری flv باز می کنه؟چطوری؟
ال سيدي نكسوز مال خود سامسونگه. :10:نقل قول:
فركانس سي پي يو هم دوستمون گفتن كه روي low--normal--high--auto قابل تنظيم هست.
من وسط كلاسام ميام اينجا پست ميدم :41: بگرديد ديگه چندبار گفتم جاشونو. :10: :40: :40:نقل قول:
توي فروم MODACO.COM وارد ميشيد.ميايد پايين تا به بخش گوشيهاي سامسونگ برسيد.
از زيرمجموعه هاي بخش سامسونگ يكي مال خود OMNIALITE B7300 رو واردش بشيد و اونجا نوشته
OMNIALITE COSTUM ROM V2
اين رام كوك شده هستش و مشخصاتش رو هم نوشته.(من خودم نصب نكردما) چيزايي رو كه توش تغيير دادن بخونيد.
براي مانيلا هم از زير مجموعه هاي سامسونگ وارد بخش OMNIA I900 بشيد يكي از تاپيكهاي همون اولا واسه نصب مانيلا روي I900 هست كه روي OMNIALITE هم جواب ميده.منخودم قبلا نصب كردم بعد پاك كردم.
کد:http://www.samsung-omnia.org/manilla-2d-and-themes/
برادر من خودم آخر واقع گرام :31:نقل قول:
مطمئن باشيد خوندم كه جواب دادم. :10:نقل قول:
اين (و ..... با ٥ تا نقطه) رو چند تا ديگشو بگيد واضح. :21:نقل قول:
اين گوشي دو تا چيزش در حد عالي نيست.
١-ال سي دي:اونم فقط به دليل وايد وي جي اي نبودن نه كيفيت پايين.كيفيت به مسائلي به جز رزوليشن هم مربوط هست.البته همين ٣ اينچ بودنش و 240*400 بودنش بهتر از كيو وي جي اي بودن هست.
٢-دوربين:به خاطر نداشتن فلاش
شما چند وقت با امنيا ٢ كار كرديد؟نقل قول:
من كه با جفتشون هرروز دارم كار ميكنم ميگم امنيا ٢ فقط ال سي دي بزگتر و البته رزليشن بالا تري داره.اما كيفيت ال سي ديهاشون بهمقدار كم با هم فرق داره.
يكيم خوب دوربين ٥ هست با فلاش.
بقيه ي چيزهاشون از برد داخلي تا ويندوز و برنامه هاي ازقبل نصب شده دقيقا عين هم هست.
البته و صد البته امنيا ٢ گوشي بهتري هست.اما امتيازاتش همين دو تاس.سرعتشون هم عين همه.بازم ميگم من از هر دوي اينها استفاده ميكنم.
الان دقت كردم.چيزي معلوم نيست. :31: خوب داره عين آدمنشون ميده ديگه چيكار كنه ميخوايد قليون هم بچوغه براتون؟؟ :31: :27: :10:نقل قول:
ميتونيدعوضش كنيد برچسب رو .مدل هاي حساس تري تو بازار هست.نقل قول:
دوستان توهم هاردريست دارن.(مخلصشونم هستيما :40: )نقل قول:
هيچي نميشه نترسيد من اينجام. :10:
MOBIDIV 4.54 رو نصب كنيد.واسه نوشتن هم رسكو يا اس پي بي با پچ فارسيشون.
با هارد ريست نرم افزارهاي فابريك چيزيشون نميشه.
براي هارد ريست :
(اين به علاوه ها يعني اولي رو ميزني نگهش ميداري بعد دومي رو بعد سومي رو)
PRESS LOCK KEY
+
CALL KEY
+
HOLD END CALL KEY
قربون شما
فرزین داداش من نوکرتم زدی لت و پارمون کردی کهنقل قول:
درباره اومنیا 2 هم اگه اجازه بدی داداشم اومنیا 2 داره پس منم هر روز باهاش کم ور نمیرم:5:
درباره هارد ریست ممنون
من الان یه مشکلی دارم روی باطری گوشی شک کردم سایتی هست که بشه از اصالتش مطمئن شد؟؟؟
فرزین جان یه عکس با کیفیت از باطریت میگیری ؟؟ از دو طرف لطفا
منبع قابل اتکا برای باتری gsm arena هستش ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاربرپسند بودن یا user friendly بودن سلیقه ای نیست و یک فاکتور ارزیابی در نرم افزارهای بزرگ مثل سیستم عامل ها و غیره است. وقتی شما می خواهید شماره ی مربوط یک sms را در دفتر تلفن ذخیره کنی وگزینها ی برای ان وجود ندارد د و باید آن را حفظ کنید و بعد از منوی smsخارج شوید وبعد آن را وارد کنید و ذخیره کنید این یعنی user friendly نبودن!نقل قول:
چون من یک هفته هست که لایت رو خریدم هنوز موارد زیادی پیدا نکردم ولی به عنوان مثال دیگر اصلا گزینه ای مبنی بر remove program در setting/system/ وجود ندارد که در toch2 وجود داشت و نمی دونم چطور یک برنامه حذف میشه یا مثال دیگر gps با نرم افزارهایی که نصب کردم ( garmin و navitel) شناخته نمیشه و مکانیابی نمیکنه البته میدونم که دیر یا زود راهش پیدا میشه (دوستان کمک!!! نرم افزارها، gps داخلی رو پیدا نمیکنن) ولی وقتی همین نرم افزارها رو روی toch2 ریختم بدون نیاز به تنظیمات اضافه و بی معطلی کار کرد. منظور من از این مثال ها رسوندن منظورم از ضعف نرم افزاری یا بهتر بگم ارتباط برقرار کردن سخت افزار با نرم افزار "قوی "لایت هتش! این موارد را فقط با نیم ساعت کار کردن و "تجربه کردن" دو گوشی در یک سانتی متری هم و در دست خودم فهمیدم !نقل قول:
بله ولی اصولی و با حساب کتاب نه با حذف کردن بسیاری از امکانات ویندوز موبایلنقل قول:
نقل قول:دوستان خواهش میکنم موضع نگیرید مگه شما سازنده ی گوشی های سامسونگ هستید من این حرفارو نه به نقل از کسی میگم نه حدس میزنم و نه از روی نقدهای راست و دروغ میگم (اینا مال قبل از خریدنش بود)، من با پسر خاله ام رفتیم بازار موبایل ایران اون toch2 خرید و من لایت، به جرات هرچه تمام تر میگم حساسیت تاچ روی اون حرف نداشت (یه محافظ 4 تومنی هم انداخ روش اگه میخاید محافظ رو بهونه کنید!:13:) این موارد را هم فقط با نیم ساعت کار کردن و "تجربه کردن" دو گوشی در یک سانتی متری هم و در دست خودم فهمیدم !نقل قول:
(انگار کم کم دارم تبدیل به ضد گوشی خوشگل خودم میشم!:45:)
ما داریم راجب کاربری و اینترفیس صحبت میکنیم شما که رفتی تو حال و هوای ماقبل ppc و دوربینش چند مگا پیکسله و ... به نظر من اینا اصلا مشکل محسوب نمیشن کسی دوربین می خواد نباید موبایل بخره اندازه وکیفیت صفحش هم خیلی عالیه ولی تاچش عالی نیست و خوبه نسبت به مثلا toch2.نقل قول:
البته این موردو منم ندیدم!نقل قول:
یک مثال بود از درجه های آزادی بیشتر رابط کاربری toch2 نست به لایت .نقل قول:
در مجموع نمیدونم چرا احساس میکم کار کردن با رابط کاربری لایت مثل برنامه نویسی با پاسکاله که یه زبان سطح بالاست و نمیشه خیلی تو جزییات وارد شد اما ساده تره، برعکس زبان برنامه نویسی c که هم دستوراتش بیشتره وهم کنترل بیشتری روی کامپیوتر داره(اینجوری احساس میکنم دیگه!)
1 ببخشید دوستان cpu رو از کجا باید تنظیم کردنقل قول:
2 کدوم بر نامه ها رو باید از pc نصب کرد ویندوز من 7 هست چه بر نامه ای برای این کار نیاز دارم؟چطوری این کار انجام میشه؟
3 میشه یه جا معرفی کنید فقط نرم افزار های اینو داشته باشه اخه هیچ نرم افزار به درد بخوری واسش پیدا نکردم
4 نرم افزار هایی که از pc نصب میشه رو نمیشه کپی کرد از رو مموری اجرا کرد؟اگه نه چرا نمیشه؟
ممنون از بابت عکس ولی منظورم سایتی هست مثل اون سایتی که اصالت گوشی یا باطری نوکیا رو تست میکنی !نقل قول:
بعد اون نوشته برای دوستان حک شده یا چاپ شده برای من حک شده و برجسته هست طوری که با دست لمس میشه
mmasha جـــــــــــــــون اسمتون رو نمیدونم!:31:
بزارید کمی کمکتون کنم:10:
درباره نصب و حذف برنامه ها باید به این آدرس بریدنقل قول:
چون من یک هفته هست که لایت رو خریدم هنوز موارد زیادی پیدا نکردم ولی به عنوان مثال دیگر اصلا گزینه ای مبنی بر remove program در setting/system/ وجود ندارد که در toch2 وجود داشت و نمی دونم چطور یک برنامه حذف میشه یا مثال دیگر gps با نرم افزارهایی که نصب کردم ( garmin و navitel) شناخته نمیشه و مکانیابی نمیکنه البته میدونم که دیر یا زود راهش پیدا میشه (دوستان کمک!!! نرم افزارها، gps داخلی رو پیدا نمیکنن) ولی وقتی همین نرم افزارها رو روی toch2 ریختم بدون نیاز به تنظیمات اضافه و بی معطلی کار کرد. منظور من از این مثال ها رسوندن منظورم از ضعف نرم افزاری یا بهتر بگم ارتباط برقرار کردن سخت افزار با نرم افزار "قوی "لایت هتش! این موارد را فقط با نیم ساعت کار کردن و "تجربه کردن" دو گوشی در یک سانتی متری هم و در دست خودم فهمیدم !
setting=>memory setting=>main stotrage=>حالا از اینجا میتونید برنامه ها رو پاک کنید نصب هم که برنامه رو داخل گوشی میریزید بعد با اکسپلورر نصب میکنید
در باره جی پی اس هم باید عرض کنم من گارمین رو نصب کردم توی تاپیک جی پی اس واقع در مین فروم پاکت پیسی فکر میکنم ص20-25 بود اون رو بگیر و طبق راهنما پیش برو 100% جوا میده برای من که داد البته یکمی سخت بود دفعه اول.
با این جمله ات موافقمنقل قول:
دوستان خواهش میکنم موضع نگیرید مگه شما سازنده ی گوشی های سامسونگ هستید من این حرفارو نه به نقل از کسی میگم نه حدس میزنم و نه از روی نقدهای راست و دروغ میگم (اینا مال قبل از خریدنش بود)، من با پسر خاله ام رفتیم بازار موبایل ایران اون toch2 خرید و من لایت، به جرات هرچه تمام تر میگم حساسیت تاچ روی اون حرف نداشت (یه محافظ 4 تومنی هم انداخ روش اگه میخاید محافظ رو بهونه کنید!:13:) این موارد را هم فقط با نیم ساعت کار کردن و "تجربه کردن" دو گوشی در یک سانتی متری هم و در دست خودم فهمیدم !
(انگار کم کم دارم تبدیل به ضد گوشی خوشگل خودم میشم!:45:)
من از تاچش زیاد راضی نیستم البته شاید من توقعم بالا هست این موضوع رو شخصی که یک دست لایت رو بگیره و با دست دیگه یه کیوتک 4-5 سال پیش ساخت رو به این موضوع پی میبره البته من بگم تاچش رو نمیخوام با امنیا 2 مقایسه کنم ولی تاچش از اچ تی سی 2 ضعیف تره
کلا تاچش زیاد تو دست روون نیست باید فشار بدی نه اینکه لمس کنید.
به نظر من اینترفیس سامسونگ یه جور محدودیت رو واسه اون سخت افزار قویش ایجاد کرده و الکی رابط کاربریش رو پیچیده کرده من از اون منوی ویجیت هاش خوشم میاد ولی نمیدونم چرا کلا از این اسکین و لباس جدیدی که سامسونگ بر تن وین 6.5 کرده زیاد راضی نیستمنقل قول:
در مجموع نمیدونم چرا احساس میکم کار کردن با رابط کاربری لایت مثل برنامه نویسی با پاسکاله که یه زبان سطح بالاست و نمیشه خیلی تو جزییات وارد شد اما ساده تره، برعکس زبان برنامه نویسی c که هم دستوراتش بیشتره وهم کنترل بیشتری روی کامپیوتر داره(اینجوری احساس میکنم دیگه!
شما روی صفحه today اون بالا روی علامت باطری و انتن و ... کلیک کن برو روی عکس باطری کلیک کن بعدperformance رو بزن بعد میتونی سرعت رو تنظیم کنینقل قول:
آقا جون هر کی دوس دارین جواب بدین!!!:19:خیلی وقته من منتظرما!نقل قول: