دوستان مدرک دیپلم من رو دبیرستان محل تحصیلم و دانشگاه قبلیم سالهاست نابود کردن ! از کی باید گواهی بگیرم ؟
Printable View
دوستان مدرک دیپلم من رو دبیرستان محل تحصیلم و دانشگاه قبلیم سالهاست نابود کردن ! از کی باید گواهی بگیرم ؟
به بهنقل قول:
:31:
دفاعیه عالی بود ( اسمایلی دست زدن)
یعنی من بیشتر ترغیب شدم مهندسی شیمی بخونم :31:
شما امسال قبول شدی ؟
آموزش پرورش ناحتون کامپیوتری بهت میدن.نقل قول:
بابا یعنی یه مهندسی شیمی امیر کبیر اینجا پیدا نمیشه همکلاس ما شه..
تموم شدا..
چرا مجید تو همون صفحات اول یه دختره بود اول اسمش الی بود ......
سلام
من یه سوال دارم در مورد کاردانی!!
میشه منی که فرضآ کاردانی برق قدرت قبولیدم بعد از فارق التحصیلی گرایش های دیگه برق رو ادامه بدم یا حتمآ باید همین برق قدرت رو ادامه بدم؟ میتونم کارشناسی PC برم یا نه ؟
در ضمن دانشگاه آزاد هم میشه بعد واسه کاردانی به کارشناسی کنکور بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید:11:
منظورت از يه رشته ديگه نيمه متمركزه؟نقل قول:
ميشه بيشتر توضيح بدي؟
چرا جو سازي ميكنيد؟نقل قول:
مهندسي شيمي به وضوح و به يقين در هر زمينه اي سر تر از عمرانه فقط ممكنه يكي به خاطر علاقش به استاتيك - ديناميك بره عمران ولي از نظر كاري م.شيمي سرتره بلاشك!
سلام من والا یه 5 شش بار بن شدم این اخرین ایدیمه اونارو یادم نمیاد چی بودم...نقل قول:
اره عزیز مکانیکشو اوردم ولی یک سال عقبم...!!
آره من امسال با 1468 م.شيميه تهران رفتم البته ميگن مكانيك خواجه و عمران علم و سنگك يا .. ! هم قبول ميشدم ولي بنا به دلايل فني و متعدد م.شيميه تهرانو زديم كه با 2 تا ديگه از رفيقام هم خداروشكر قبول شديم ! رفيق اين توصيه برادرانه منو بپذير كه به هيچ وجه م.شيميو با عمران عوض نكن اينو ساله 3 دانشگاه خواهي فهميد مسلما عمران ليسانسش با دكتراش فرق داره ولي نه به اندازه 5 سال وقت ولي مهندسي شيمي به اندازه 20 سال فرق داره ! ديگه خود داني ! م. شيمي يعني مكانيك سيالات جنرال ! مخصوصا در طراحي فرآيند ديگه اينكه الان همه مدير پروزه هاي نفتي در سطح كلان م.شيمي يا نفت دارن ولي عمرانيا خودشونو خفه كنن ميرن آفشر يا فراساحل كهاونم كاره مكانيكي هاس! ديگه حسه تايپ ندارم! باي:5:نقل قول: