این لینک بودجه بندی سولات کنکور سراسری سالهای 85، 86 و 87 رشته های ریاضی تجربی انسانی است
منبع :بودجه بندی :کد:www.raheandishe.com
کد:http://rapidshare.com/files/252632415/Bodje_Bandi.pdf.html
Printable View
این لینک بودجه بندی سولات کنکور سراسری سالهای 85، 86 و 87 رشته های ریاضی تجربی انسانی است
منبع :بودجه بندی :کد:www.raheandishe.com
کد:http://rapidshare.com/files/252632415/Bodje_Bandi.pdf.html
دوست عزیز اینجا مکانی هست که دوستان کنکوری می خوان باهم در ارتباط باشن و حرفهاشون رو بزنن و فکر نمیکنم که همش باید مطالب مفید البته از نظر شما نوشته بشهنقل قول:
کسی می تونه تعداد صفحات کتابای درسی پیش دانشگاهی رو بذاره اینجا؟
من دسترسی به خود کتابا ندارم و فعلا فقط از روی کتابای کمک درسی کار می کنم ولی می خوام یه ذهنیت درستی در مورد کتابای مدرسه هم داشته باشم و ممنون می شم اگه کسی لطف کنه تعداد صفحات رو واسم بذاره
دوستان راستی توی عربی فی زلال دعا و صور جمالیه توی کنکور میاد؟ آخه هرکی یه چیز میگه و من گیج شدم!
یادمه زمانی کنکور می دادم که نمیامد احتمال 90 درصد الانم همونطورهنقل قول:
نه نمیاد مطمئن باشین
چه رشته ای ؟نقل قول:
این واسه رشته ریاضی:نقل قول:
کسی می تونه تعداد صفحات کتابای درسی پیش دانشگاهی رو بذاره اینجا؟
من دسترسی به خود کتابا ندارم و فعلا فقط از روی کتابای کمک درسی کار می کنم ولی می خوام یه ذهنیت درستی در مورد کتابای مدرسه هم داشته باشم و ممنون می شم اگه کسی لطف کنه تعداد صفحات رو واسم بذاره
دیف 211
تحلیلی 151
گسسته 103
زبان و ادبیات فارسی 224
دین و زندگی 198
زبان 97
فیزیکو پیدا نکردم نمیدونم چه بلایی سرش اوردم! : دی
فک کنم حدود 250 صفحه بود
دوست عزیز اگه دنبال تعداد صفحات کتاب برای روش برنامه ریزی پاسکال هستی بهت میگم که اصلا به دردت نمیخورهنقل قول:
سلامنقل قول:
خدمت شما
ببخشید بچه ها منو میشناسن من اصولا روی تاپیک هایی که میزنم حساسم و دوست ندارم توش اسپم باشه و اگه ببینم خودم به مدیر میگم و سریع بسته میشه مثله تاپیک امتحان نهایی
من خودم 2 روز شیراز بودم بعد اومدم دیدم چندین صفحه رفته جلو بعد اومدم دیدم که همه پستا درست هستن و هیچ مشکلی نداره و درضمن اگه میبینین آمار پست دهی اینجا زیاده چون دوستان دارن از تجربات کنکوری های پارسال استفاده میکنن و ددارن به بچه ها توضیح میدن محوه چجوری درس و خوندن تا اشتباه نکنن
چون این کنکوری های ممکنه تا چند وقت دیگه دانشجو شن ( ایشالله ) دیگه کمتر بیاین
:40:مرسی از توجهتون:40: