چیش چرا اینجوری بود میشد باقی مانده های تقسیم هر عدد ب 4 که میشه 0 و1 و2 و3:10:نقل قول:
Printable View
چیش چرا اینجوری بود میشد باقی مانده های تقسیم هر عدد ب 4 که میشه 0 و1 و2 و3:10:نقل قول:
اصلا یکی نبود بگه اگه راست میگی بیا تو 5صفحه حفظ کن فرداش ازت بپرسم ببینم چطور می خوای جواب بدی یه جوریه که بازم بعضی نکته هاش رو یادت میره حالا تو5صفحه چه برسه 260ص بخوای ورق بزنی 2ساعت 60دقیقه وقت می خواد ...نقل قول:
حالا گزینه دو رو دیدید! ته چرت بود خودشون میگفتن خودشون تایید میکردن ! بد بخت تجربیا میگفتن وقت کم بوده اما مدیر نمیدونم چیه اموزش پرورش زنگ زده بود میگفت باید در طول سال بلد باشی شب امتحان مرور کنی انگار جدول ضرب ابتداییه مجریه هم هی بله بله میکرد!
وقت کردید سوالای زیست رو ببینید مخصوصا س1 رو ببینید جوابش چی هست...
به هر حال:
نقل قول:
ولش کنید امتحان امروز رو من که گند زدم
بریم سر زبان...زبان هم که خدا رو شکر قویه حداقل زیاد سخت باشه 16 میشم
در مورد اون استرسا و اون جمله ها که جلوش یه کلمه میده باید به حالت درستش بنویسیم یه توضیحی میدید
ولی آخه معمولا کلاس هم ارزی ها رو خودشون عدد میدن!
نقل قول:
این تمرین کتاب بود ولی ماله کتاب یه نمونه دیگش بود
به هر حال ما از شر کتاب شیرین جبر خلاص شدیم و میشیم !!!! :دی امتحان در کل خوب بود و مهم اینجاست که من قبول مییشمم!!!!:دی
هفته ی دیگه هم نوبت حسابان هست...! حسابان هم ماشالله...پر از مطلب و نکته !
من تا فصل 2 رو امروز تموم کردم(!) تا پایان حد و پیوستگی.
فصل 3 تا 5 هم که مقدمه مشتق+کاربرد مشتق 1 + کاربرد مشتق 2 هم که دوره باید کنم.
انتگرال بلد نیستم !!! می دونم فقز انتگرال برعکس مشتق هست !!!!! :دی
در مورد انتگرال چه کنم ؟!؟!
tahe chert boood ??? marde mige shabe emtehanay nabayd bashe ke !! akhe yeki nis bege parsal bachehaye tajrobi nazdikaye 5rooz bara zist off boodan ya rizaia takhsosia ro dige 2 rooz boodan oon shabe emtehani nabood faghat moghe mas ke shabe emtehnani nabayad basheنقل قول:
kheily kheily jalebe
khoshemaaan amad:2:
من به همه ی شما راجع به جبر هشدار دادم اما خیلیاتون مسخره ام کردید ! کی بود که می گفت جبر اسونه ؟!
جبر چقدر سخت بود عقده هاشونو خالی کردن سر ما
من بودم و هنوزم میگم!نقل قول:
من به همه ی شما راجع به جبر هشدار دادم اما خیلیاتون مسخره ام کردید ! کی بود که می گفت جبر اسونه ؟!