مرحله ای که سه تا موشک هست باید بپری رو هر کدوم مرحله ی اخر بازی هست؟؟؟؟؟
Printable View
مرحله ای که سه تا موشک هست باید بپری رو هر کدوم مرحله ی اخر بازی هست؟؟؟؟؟
نقل قول:
بله اونجا که باید رئیس جمهورو بکشی آخرین مرحلست ......
ماله منم دو تاس ولی مشکل دارهنقل قول:
یعنی چی تو سیو میارم 26 درصد بیشتر نیست:18::18:نقل قول:
دوستانی که بازی رو گرفتید, آیا نسخه Reloaded مشکلی نداره؟
من الان برای دانلود دو گزینه دارم, اولی نسخه Reloaded با حجم 3.99 گیگابایت و بعدی نسخه Proper-SKIDROW با حجم 3.93 گیگابایت. کدوم رو بهتره دانلود کنم؟ (فعلا نسخه Reloaded در حال دانلوده)
دوستان اين بازي گرافيك ورم چند واسه ويندوز ويستاي سرويس پك دو ميخواد؟
ممنون:11:
شما باید تمام مرحله ها رو رد کنید . تمام پایگاههای دشمن را نابود کنید . تمام مسابقه ها رو رد کنید تا شاید بازی 100 درصد بشه:31:نقل قول:
سلام دوستان اینم چند تا Easter Egg
1. تفنگ حباب ساز در مختصات X:4249, Y:25990 به داخل برجک بروید تا تفنگو پیدا کنید
2.بالن در مختصات X:7392, Y:16151 وقتی میخاستید بره بالا کیسه های شن رو با تیر بزنید تا کنده شه برای بالا رفتن از e استفاده کنید
3. اینو نفهمیدم چیه ولی یه توضیح به زبان انگلیسی براتون میذارم خودتون ترجمش کنید X:18207, Y:21543 توضیح انگلیسی:Go to X:18207, Y:21543 coordinates to find a chair and desk at the end of a pier, similar to the scene in I Am Legend.
4. یه نهنگ مرده در مختصات X: 29644 Y: 31466 اینم یه توضیح انگلیسی : Lol guys, I was flying around in my chopper around the island and I found a dead whale, when I flew closer, I shot it and it exploded XD Pieces of meat everywhere with a green smoke everywhere. Inside it is a upgrade:P
X: 29644
Y: 31466 That are the coordinates.
Its in the down-right corner of your map, left- under the circle. in the upper lake.
منبع:cheathappens
سلام بچه ها یکی بازیش مشکل نداره.
سیو همون اول بازی که باید با چتر فرود بیای بذاره.ثواب داره.البته بعد از فرود اومدن با چتر.
چون تو بازیه من چتر باز نمیشه.
با همون فایل 155 mb هر دو تا مشکل حله هم چتر و هم صدا....اونایی که با حجم 1.3 gig رو دارن نگران نباشن اون repack است و همه چیزشم درسته.