اول زنش نیست و دوست دخترشه. Logan در طول عمر 200 سالشه معشوقه زیاد داشته. اون شمشیر هم اکسکالیبر نیست و شمشیر Arthas مال سری بازی های Warcraft هست که یه Easter Egg محسوب میشه و هیچ نقشی در بالابردن قدرت و چیزی نداره.نقل قول:
Printable View
اول زنش نیست و دوست دخترشه. Logan در طول عمر 200 سالشه معشوقه زیاد داشته. اون شمشیر هم اکسکالیبر نیست و شمشیر Arthas مال سری بازی های Warcraft هست که یه Easter Egg محسوب میشه و هیچ نقشی در بالابردن قدرت و چیزی نداره.نقل قول:
.................................................نقل قول:
مرسی ......تاپیک اصلاح میشه همونی که دوستمون گفتن صحیح است ...
سوال :::::اگه بدرد نمی خورند چرا به عنوان آیتم های مخفی در بازی قرار داده شده...........خوب پیدا کردن اونها چه سودی داره..... بالاخره آیتم های مخفی باید سودی داشته باشند.......... ممکنه یه لباس جدید یا حرکت جدید یا چیزی با پیدا کردن اونها باز بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لباس های جدید فقط با گرفتن مجسمه ها و انجام دادن Challenge ها امکان پذیر است.نقل قول:
این Easter Egg ها آیتم مخفی نیستند بلکه بیشتر به محیط های مخفی بیشتر شباهت دارند شما فقط این هارو مشاهده می کنید و هیچ کاری در تغییر و یا آنها نقشی نخواهند داشت. این بازی 3 تا EG داره یکی همین یکی دیگه اول بازی یه دریچه بر روی زمین هست که اشاره می کنه به Hatch در سریال Lost و دیگری یک کیک تولد هست در مرحله آزمایشگاه که به بازی Portal اشاره می کنه.
آقا تمام تاپيك رو از اول تا اينجا خوندم دمتون گرم، ارور دونت سند داشتم كه رفع شد با راهنمايي هايي كه دوستان كرده بودند،
حالا تو مرحله يخي گير كردم، يه هلي كوپتر دنبالك كرده و اومدم يه جايي كه يه ديوار هست يه قسمتيش يخيه،ازش بالا ميره ولي تا نصف ديواره يخيه اونجا يه سكو هست ميپرم روش ولي چيزي نيست كه بالا تر برم
كمكم كنيد
من دقیق نفهمیدم که کجا رو میگی ولی اگه کلید 1 رو بزنی راحت مسیر رو نشونت میده و با کمک اون واقعا بعیده که مسیر رو گم کنی...نقل قول:
سلام. من تو اون مرحله ای گیر کردم که سر یک روبات غول پیکر هست که از چشمش لیزر می اد و نمی زاره که از در رد بشم ، حالا هم باید با اون دست ، روبات رو از بین ببرم ، موقعی که یک کامپیوتر رو می زنم ، 15 ثانیه وقت می ده و دوباره ریل به حالت اول بر می گرده ، حالا بتید چه کار کنم؟
بعد از فعال کردن کنترل ریل قبل از تموم شدن 15 ثانیه باید خودتون رو به کنترل حرکت دست در طبقه پایین برسونین و دست رو به سمت چپ حرکت بدین. برای ریل معلق بعدی هم همین برنامه رو دارین که یک کنترل ریل دوم هم در طبقه بالا وجود داره...نقل قول:
كمك خوبي بود، پيداش كردم مرسي:20:نقل قول:
بايد مي پريدم روي سكو و بعدش مي پريدم رو سكوي اونطرف آبشار:10:
دوستان من اینجا موندم!!
همرو کشتم اون یارو بالایی رو چجوری باید کشت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تمومش كردم بازي به ياد ماندني اي بود:20:
ولي خداييش اين غول خريه كه خيلي ميگفتن سخته همچين اين همه هم نبود، بيچاره زودي مرد و سرشو بر باد داد! :31:
اين دمو آخريش نويد ادامه بازي در قسمت هاي بعد رو ميده نه؟ چون از تو دريچه كه نيگاه كرد چند تا غول ديگه داشتن راه مي رفتن اماده شد كه بره به جنگشون!