توي windows live بزن create new account بعد كه صفحه جديد باز شد continue نزن ، همون صفحه رو ، متنش رو با scroll بيار پايين اونجا يه لينك آبي توي متن هست ، روش كه كليك كني ميتوني اكانت افلاين بسازينقل قول:
موفق باشي
Printable View
توي windows live بزن create new account بعد كه صفحه جديد باز شد continue نزن ، همون صفحه رو ، متنش رو با scroll بيار پايين اونجا يه لينك آبي توي متن هست ، روش كه كليك كني ميتوني اكانت افلاين بسازينقل قول:
موفق باشي
سلامنقل قول:
من تو هر 2 تا ویندوز تست کردم
اما نشد
7 من هم نسخه نهاییو اکتیو هست
البته بگی نگی تو 7 بهتر بود ولی فکر نکنم اونجا هم فریم بالای 5 داشت!(ببینید دیگه xp چی بود)
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
درایور کارت گرافیک رو اپدیت کردی ؟!نقل قول:
من میخوام ویندوزم رو عوض کنم. سیو های اصلی بازی دقیقا کجاست ؟
یک فولدر سیو هست که توی My Document/ My Games هست که اون کامل نیست.
سلامنقل قول:
دوست عزیز به اتمال زیاد شما پس از نصب دوباره ویندوز نمی تونید سیو هاتون رو داشته باشید. چون سیو ها بر اساس gfwlive هستش و بازی هایی که بر اساس این برنامه سیو بشه نمی شه بعدا از سیو هاش استفاده کرد. مانند نمونه هایی مثل رزیدنت اویل 5 یا بتمن
تا دکمه رو می زنم 90 درجه می چرخه!
کجا، چی رو باید تغییر بدم تا کمتر بپیچه؟
درایور جدید کارت های ATI رو نصب کن مشکل حل میشه ( ورژن 9.11 )نقل قول:
اگر خواستی ویندوز عوض کنی غیر از اون پوشه سیو تو My Document باید پوشه سیو برنامه Xlive رو هم کپی کنی آدرسش تو ویندوز 7 این هست :نقل قول:
C:\Users\********\AppData\Local\Microsoft\XLive
نقل قول:نقل قول:
من کلی از بازیو رفتم یک موقع سیو ها نپره ؟ لطفا یک نفر دیگه بیاد یکی از این دو حرف بالا رو تایید کنه که کارمو با خیال راحت انجام بدم.
نقل قول اولی درسته و نقل قول دومی غلط. شما قبلا از یک پوشه backup می گرفتید، حالا باید از 2 پوشه backup بگیرید.نقل قول:
من هم همین مشکل رو دارم .کسی نیست جواب بده؟ :20:نقل قول: